Vučelić na promociji Partizanovog kalendara: Ovo je umetničko delo

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.12.22. | 14:51

„Bez ovog kalendara nećete moći da se snađete u vremenu i prostoru“, poručio prvi čovek crno-belih

Juče start priprema za prolećnu polusezonu, danas već oproštaj od 2022. godine. Prigodnim koktelom, uz prisustvo legendi kluba, navijača i predstavnika medija, Partizan je stavio tačku na dešavanja u prethodnih 12 meseci. Uz veru da će naredna godina doneti mnogo više uspeha i potencijalni plasman u Ligu šampiona.

Partizan je na današnjem okupljanju promovisao i kalendar za 2023. godinu, a prigodan monolog imao je predsednik kluba Milorad Vučelić.

Izabrane vesti

„Ne bi se mogao steći utisak, najviše mrzim prigodne govore, ali primoran sam i imam obavezu da se obraćam na raznim prigodama. Na ispraćaju ove godine darujemo i objavljujemo kalendar za sledeću. Svih prethodnih to nije bila prigoda, tražili su ih razni partizanovci, ali ove godine on nadilazi prigodu kalendara, ovo je umetničko delo. To je kalendar koji će se čuvati i kada prođe ova godina, ja ću ga sigurno odvojiti. Želim vam srećnu narednu 2023. bez ovog kalendara nećete moći da se snađete u vremenu u prostoru, on će vam pomoći da sve znate šta je važno i bitno“, poručio je Milorad Vučelić.


tagovi

Milorad Vučelić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara