Komentari na vest

Vučica je gladna i počastila se na San Siru posle šest i po godina (VIDEO)

V

Važii

pre 20 dana

Milan može dalje samo ako Leao dođe na utakmicu sledeći put
S

Sirruz

pre 20 dana

Klasika,sad će da zameni ceo tim u ligi i da izgubi i od sasuola i da ih dotuče psihički
N

Nuni

pre 20 dana

Naravno, jer sam ja poznavalac fudbala, a ti idi kmeci za milan, popicete 3 u Rimu

ROSSONERO97

pre 20 dana

Sve najgore gospodinu Stefanu Pioliju i najboljem drvetu francuske Olivije Ziruu, ćao i doviđenja!
s

stgo80

pre 21 dana

ispade Kasano covek u pravu… Leao je igrac na mahove, a i tada to nije potkrepljeno podrskom saigracima pri defanzivi. Kasano kao igrac obisao najvece svetske fudbalske hramove, igrao sa najboljim igracima u istoriji sporta, i opet se nadju neki tastatura ratnici da ga prozivaju a nisu trceci ni do prodavnice otisli. Nadajmo se da Pioli ostaje i naredne sezone, ovakav Milan je uzitak za gledanje ako ste navijac bilo kog drugog italijanskog kluba
E

Et voilà

pre 21 dana

Nisu gladni, samo su se riješili Murinja
T

The Special One

pre 20 dana

Ne zuri sa Murinjom, on je ovu ekipu podigao iz pepela, i ovo sto oni sad rade su vise njegove nego De Rosijeve zasluge. Videcemo De Rosija sledece sezone. Ovo je ista fora kad su se ljudi izlozili na Solskjera nakon odlaska Murinja, pa je na kraju ispao apsolutni promasaj.
J

Jjama

pre 21 dana

Какви све пацијенти коментаришу овде, без свог мишљења и без трунке реалности. Највише је ту навијача Ђубрентуса па и Шинтера који не могу да издрже да Милан освоји ЛЕ. Има доста и навијача Роме, прате се доста Италијански клубови наравно али Ромини навијачи су реалнији од ових горе поменутих. Истина је да је судија уништио Милан, не само да је крао на ситно и све судио за Рому, него грешке које су одлучиле победника. Офсајд пре корнера, пенал чист као суза, руком уместо главом одигра човек, прекршај када држи са две руке Жируа. И онда се неко чуди што клубови већи хоће да праве супер лигу, а не ово где се на очиглед целог света краде. Зашто да се не укину судије и да све одрађује компјутер, као у тенису за време Короне. Судије су ту само са би било праведније сада нема потребе само су вишак
0

01

pre 21 dana

Definitivno svi klubovi trebaju da izvrse pritisak na svoje saveze i na uefu dodatno da se sudijama ukine taj oreol nepogresivosti i da odgovaraju za svoje greske. Dodao bih posto si spomenuo tenis ali da se uvede po poluvremenu da svaki tim ima tipa 2 puta po celindz gde var mora da reaguje na insistiranje tog tima koji ga trazi i da se gleda. To opet ne znaci da nece biti namestanja jer sudije u var znaju da zazmure na jedno oko ali bi koliko toliko "pravda" bila zadovoljena na neki nacin
R

Roberto Baggio99

pre 21 dana

Sta pricas bree Inter je ispao najviše navijača Bilana je bilo da se slade, iskreno radujemo se kao mala deca kada Milan izgubi.Forza Roma zelim vam prolaz a Milanu neki kanal i sredinu tabele.
G

Gost0007

pre 20 dana

@Ajde Badjo, Gile ili koji vec nick ,ne lupaj. Niko se nije sladio porazom, iskulirali vest o Interu totalno.
G

Gost39

pre 21 dana

Ne bih da pričam o suđenju. De Rosi je doneo Romi karakter, a Milan je došao da odmori od Lećea, Milanova napadačka trojka nije postojala na utakmici. Tu je i Piolijev oprobani recept za neuspeh - kada vidiš da je neki njemu nestandardni igrač u usponu forme smanji mu minutažu - prvo sa Jovićem, pa sad sa Čukvuezeom. Čovek je više pokazao u 15 minuta nego Leao i Pulišić zajedno danas.

elmagico

pre 21 dana

ohohoho 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺 VOZI
M

Maarka

pre 21 dana

Realno je bilo da bude neriješeno na kraju ali cestitke navijacima Rome na pobijedi. Milan je i dobar bio posto je igrao sa 10 igraca do 77 minute (Leao nije došao veceras na utakmicu) . Sve je i dalje otvoreno u revanšu, iskreno vjerujem da Milan ne može odigrati lošije od ovog veceras a hoceli mu to biti dovoljno za prolaz ostaje da vidimo. Sad za vikend bolje da izgube od Sasoula jer protiv Intera (ove sezone stvarno igraju odlicno) nemaju velike šanse!! Tako da sve bude gotovo sto se tiče titule za ovu sezonu(koja je apsolutno zaslužena)prije derbija!!! Lp
I

Italijano dasa

pre 21 dana

De Rosi vrlo lagano. Pioli prosečan trener. Dobro je i vodio neke veće klubove. On je trener za 2 ligu.
F

Figaro

pre 21 dana

Mile trenutno ubedljivo najbolji Srpski golman i ako zatraži oproštaj treba ga vratiti u reprezentaciju.
D

Duduk

pre 21 dana

Lol covek kaze istina I Oni minusi...najbolji I to mnoooogo.
G

Grande Juve

pre 21 dana

Bravo Roma
V

Viskovic Sport Klub

pre 21 dana

Ovaj Milan je takva kanta od tima. Da skromnoj Romi ne možes gol dati... Jovic je klasa za njih
G

Gaizka

pre 21 dana

DDR preporodio Romu.
l

laker

pre 21 dana

Mile Svilar najbolji srpski golman u ovom trenutku!!!
D

Duduk

pre 21 dana

Dljordlje bi primo 3 najmanje...istina
b

bašamrkalj

pre 21 dana

Manći bratina u 6 dana rešio Lacio i Milan, dajte mu sve žene Rima, ako gospodinu nije dovoljno, dajem i ja devojku! 🐺
G

Gost0007

pre 21 dana

Dobra utakmica, Roma dosla da se brani i na kontru nesto uradi, na kraju em pobedili em imali zrelije sanse. Dal je bio ofsajd pre gola ili ne znam ali eto nekom smrkne a nekom svane. Milan totalno rastimovan, De Rosi neutralisao levu stranu Milana doktorski, a desnu pustili a tamo Kalabrija, pa coveku zakonski zabraniti da predje u protivnicku polovinu,uzasan je. Leao, au publika rekla svoje, dok Gabia svetla tacka meca. Pioli u 80tom menja napad, posle kazu dobar trener … Cukueze najbolji igrac 2 kola a ovaj mu da 10 min. Roma je primila sok terapiju sa trenerom, vreme je i Milan da otpusti Piolija. Aktivan rezultat ali Roma favorit.

elmagico

pre 21 dana

da se brani? sta si gledao ti zadnjih 10 minuta samo? haha
G

Gost0007

pre 21 dana

@El, gledao ja celu utakmicu, ne znam da li si i ti, ako jesi, onda bi shvatio vec na pocetku da su aute izvodili po 20sekundi, Svilar cekao da igrac Rome ispuca, pa onda prvom do sebe u 16m, Dybala se izvlaci na stedinu i odma salje dugacku loptu napred, pogledaj samo El Saravi sta je nocas igrao, bukvalno ful beka, iako po formaciji mu je ofanziva trebala biti primarna. Daleko od toga da ja umanjujem uspeh Rome, niti sam to uradio u komentaru iznad, ali je cinjenica da su dosli pre svega svoj gol da sacuvaju.
N

Nunii

pre 20 dana

Cus Roma dosla da se brani samo da gol ne primi. Pobro, posto se razumijes u fudbal ka marica u krivi, pogledaj bayer roma 0-0, e tu je roma dosla da se brani.
G

Gost0007

pre 20 dana

@Nuni srecom ti strucnjace si mi otvorio nove poglede, o hvala ti, ti divni covece.
M

Mitros

pre 21 dana

Pioli nema pojma, njegova sreća pa su se raspali Juve i Napoli pa je nekako drugi u ligi. Čoveku igra Žiru od 37 godina svaki minut ove sezone, nijednog mladog igrača neće da koristi, čitavu igru svodi da leva strana Leao i Teo nešto izmisle ili da Pulišić nekom magijom da gol.
e

eh

pre 21 dana

Šta promaši onaj Žiru,prvoklasan špic.
D

Desna noga

pre 21 dana

mu služi da može uči u autobus
U

UPDP

pre 21 dana

Nije bio ofsajd pre kornera, samo smo ga mi videli? Vrh.
M

Mister M

pre 21 dana

Na šta je spao italijanski fudbal, sramno. Prvi i jedini spic Milana, Žiru od 38 godina, neki Adli, Gabia...
G

Gostttt

pre 21 dana

Pioli je takticki genije. Gubi i ne uvodi napadaca - Jovica, nego menja jedine kasvetne igrace u vezi sa cirkuzantom Cukvuezeom i poluigracem Okaforom. Steta sto nisu jos vise izgubili.
G

Gost39

pre 21 dana

Isproziva ti igrača koji je ušao i odmah namestio zicer za izjednačenje...
G

Gosttt

pre 20 dana

Jeste i svaka mu cast, ali da je neki kvalitet, nije. Vise se svadja sa loptom nego sto nesto uradi sa njom
6

6161

pre 21 dana

Koja tragedija za fudbal je da ova Roma prodje. Nisam u zivotu goreg sudiju gledao, skandalozne odluke, kakve sve faulove je svirao za Romu a kakve nije za Milan, Smoling rukom drzi Zirua baca ga ovaj nista, 3 sekunde nakon toga Loftus Cik cist start na loptu zuti karton.. O penalu za Milan da ne pricam, ocigledniji penal od tog nije mogao da bude. Uzasan sudija.
s

s___

pre 21 dana

Plači kme, gazi De Rosi
D

Dioptrija

pre 21 dana

Pod hitno