Aleksa Vukanović (©Starsport)
Aleksa Vukanović (©Starsport)

Vukanović: Valjda ću jednog dana saznati zašto me nije bilo u timu

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.10.21. | 08:52

“Trenuno ne znam“, kaže Zvezdin „specijalac“ nakon prvih minuta posle 144 dana bez utakmice na terenu

Tri godine u Ljutice Bogdana, 78 utakmica i 14 golova. Među njima i onaj u remiju sa Jang Bojsom koji je Crvenu zvezdu odveo u grupnu fazu Lige šampiona. Da je samo i to pa bi bilo dovoljno da može da se kaže da je Aleksa Vukanović obavio svoj deo posla u timu. A tim je rastao. I porastao toliko da šef stručnog štaba Dejan Stanković više ne vidi 29-godišnjeg fudbalera u timu, pa je utakmica sa Kolubarom za Vukanovića bila prva još od finala Kupa Srbije protiv Partizana.

U intervjuu za Sportski žurnal Vukanović prvi put javno kaže: nije mu bilo lako svih ovih meseci. I zato je sasvim logično da će na zimu, kada mu istekne ugovor, napustiti Topčidersko brdo.

Izabrane vesti

Drago mi je da sam bar ušao, jer dugo nisam igrao i ne znam iz kog razloga. Pošteno treniram, što mi je najbitnije. Ugovor sa Zvezdom mi ističe na zimu, po završetku jeseni biću spreman da tražim drugi klub. Posle utakmice u Lazarevcu svi su bili zadovoljni mojom igrom, to je nešto najlepše što mi se desilo u poslednje vreme“, rekao je Vukanović za Sportski žurnal.

Nije da se žali. Možda bi pre moglo da se kaže da ne razume razloge zbog kojih ove sezone nije ni licenciran za utakmice Lige Evrope. Ističe da poštuje odluku trenera, ali i da je – zaslužio više da igra.

Moje je da ćutim i radim. Nikad nisam išao da pričam sa trenerom ili upravom i tražio objašnjenje zašto ne igram. Nisam taj tip. Ako uvek treniram pošteno kao do sada verovatno ću i zaigrati. Valjda ću jednog dana i saznati zašto me nije bilo u timu, trenutno ne znam“, decidiran je Vukanović.



tagovi

Aleksa VukanovićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara