Vukašin Jovanović od sutra slobodan igrač

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.02.21. | 22:34

Srpski štoper čeka slobodne papire, zainteresovani Elče i Trabzon

Došao je trenutak za rastanak Vukašina Jovanovića i Bordoa. Kako piše ugledni L'Ekip, srpski defanzivac će od sutra biti slobodan igrač, pošto dve strane aktivno rade na pronalaženju dogovora oko raskida saradnje.

Jovanoviću je ugovorom sa francuskim klubom zvanično vezan još pet meseci, ali će već od sutra imati slobodne papire, posle čega će moći da pronađe novu sredinu za sebe. Tokom današnjeg dana, pominjalo se da su za nekadašnjeg igrača Crvene zvezde zainteresovani španski Elče i turski Trabzon, ali će ti pregovori sačekati i zvaničan odlazak defanzica sa stadiona Matmut Atlantik.

Izabrane vesti

Bivši mladi reprezentativac Srbije u Bordo je stigao u julu 2017. godine iz Zenita za obeštećenje od 3.000.000 evra, ali nije došao u situaciju da postane standardan u ekipi. Prošle sezone je zabeležio tek devet nastupa u Ligi jedan, a ove sezone nije bio u konkurenciji.

Od početka januara bilo je aktivnih pregovora sa zainteresovanim klubovima, ali će se ipak sačekati do sutra, kada bi moglo da se krene i u konačnu finalizaciju saradnje.

Jovanović je ponikao u Crvenoj zvezdi, gde je promovisan u prvotimca još na proleće 2014. godine kod Slaviše Stojanovića, a već u narednoj sezoni dobio je priliku da debituje kod Nenada Lalatovića. U Crvenoj zvezdi se zadržao dve sezone, posle čega je prodat Zenitu za 2.000.000 evra.


tagovi

Vukašin JovanovićZimski prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara