Vukovi napadaju

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.07.19. | 13:58

Kutrone pri kraju, Lemina u mislima, Kedira - pregovori

Menadžer Vulverhemptona Nuno Espirito Santo više puta je ovog leta ponovio da njegov klub neće ludo trošiti novac u ovom prelaznom roku, te da će biti dovedeni samo igrači za koje se sa sigurnošću može tvrditi da će unaprediti igru njegovog tima. Vulvsi su do sada otkupili ugovore Raula Himeneza (Benfika, 38.000.000 evra) i Leandera Dendonkera (Anderleht, 13.500.000), ali to sasvim izvesno neće biti sve od njih kada je pijaca u pitanju. Menadžent kluba trenutno radi na više frontova. Danas su u centru pažnje kod ostrvskih medija tri imena - Patrik Kutrone (finalizacija)Mario Lemina (opipavanje pulsa) i Sami Kedira (početak razgovora)

O Kutroneu se već danima govori kao o novom napadaču Vulvsa. Taj posao završava Žorž Mendeš i prema poslednjim informacijama pregovori su značajno uznapredovali. Skaj sport piše da je Milan dugo odolevao i nije želeo da cenu spusti ispod 25.000.000 evra, ali da je na kraju ipak popustio pod pritiskom problema koje ima sa finansijskim fer-plejom i Uefom. 

Izabrane vesti

Ako je verovati Englezima dogovor dva kluba u principu imamo i on glasi: 18.000.000 evra vrednost transfera plus bonusi. Zasad nije poznato u kojoj vrednosti. 

Kada je Mario Lemina u pitanju želja Vulvsa nije sporna (baš kao ni Junajtedova), ali jeste cena koju je okačio Sautempton. Čak 40.000.000 evra traže Sveci za svog vezistu, a ako se zna da je Espirito Santo prilično lako odustao od pet godina mlađeg i njemu interesantnijeg Bubakarija Sumarea (20 godina, Lil) za čiju su slobodu Francuzi takođe potraživali pomenutu cifru, onda je jasno kakav nas ishod ovde očekuje. 

Najjeftinija varijanta za vezni red Vulverhemptona mogao bi da bude Sami Kedira. Nemac i svetski šampion iz Brazila 2014. nije u planovima Mauricija Sarija i trenutno se radi na njegovom sporazumnom razlazu sa Juventusom. Kediru žele Fener i Bešiktzaš, odnosno nekoliko MLS ligaša. On bi najradije u Ameriku, ali to je bilo pre nego što je dobio informacije o interesovanju iz Premijer lige. Fabio Paratići danas je otputovao u London gde će obaviti prve razgovore sa čelnicima Vulvsa.  

Možda na kraju u obzir dođe i transfer.

Prijateljska utakmica Vulverhempton - Krusejders (20.45) biće dostupna u UŽIVO KLAĐENJU

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara