(©MN Press)
(©MN Press)

Za dva meseca od Kruševca do Arabije i nazad: Bastajić se vraća u Napredak

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.09.23. | 16:02

Nakon kratke epizode u Al Bukiriju

Nisu stigli navijači njegovog novog kluba ni da nauče da tačno izgovore ime srpskog fudbalera, mada je Nebojša Bastajić upisao jednu asistenciju u Saudijskoj Arabiji, a krilni napadač se vraća u mesto odakle je krenuo na istok - u Kruševac.

Sa iskusnim golmanom, Nikolom Petrićem, pre nešto više od dva meseca se iz Napretka zaputio u isti klub - Al Bukiri, ali izgleda da se nije baš sve dopalo ofanzivcu u Aziji, pa je rešio da ponovo pronađe zajednički jezik sa Čarapanima i nastavi superligašku seriju iz prošle sezone.

Izabrane vesti

Bastajić je predvodio Napretkov napad u prethodnom šampionatu, sa Markom Šarićem delio prvo mesto na listi strelaca, sa po pet golova i bio jedan od najjačih oslonaca u timu Dušana Đorđevića, pa Dragana Perišića, upisavši 31 nastup u Mozzart Bet Superligi. Kruševljani će tako u svom timu imati i najboljeg strelca u istoriji naše elite, Milana Bojovića, ali i svog najefektivnijeg igrača iz sasvim solidne prošle sezone.

Levokrilni napadač je prvog puta pod Bagdalu stigao iz Vojvodine, a u Srbiji je nosio i dresove Kupinova, Voždovca, Srema iz Jakova, Dobanovaca, Bežanije, Smedereva, TSC - a i Inđije, dok je inostranstvu zaduživao opremu grčkog Vataniakosa i tajlandskog Bangkoka.

Posle tri nastupa u Al Bukiriju i nove dogovorene saradnje sa Napretkom, očekuje se da se Nebojša Bastajić uskoro priključi svom novom - starom klubu na treninzima.


tagovi

Nebojša BastajićNapredak KruševacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara