(Star sport)
(Star sport)

Za svaki slučaj: Zvezda ima obezbeđen plej-of za Ligu Evrope i grupnu fazu Lige konferencija

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.07.21. | 22:26

Crveno-beli obezbedili evropsku jesen šta god dalje da urade

Cilj je Liga šampiona i Crvena zvezda je večeras u velikom stilu zakoračila ka njemu. Put je još dugačak ali prema onome što su crveno-beli pokazali večeras, imaju sva prava da se nadaju njegovom ostvarenju. Prva od tri prepreke je preskočena.

Zvezda je obezbedila plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona gde je čeka moldavski Šerif i biće favorit za plasman u plej-of rundu. Sve ono što je bilo loše u prvom meču protiv Kairata, Zvezda je večeras ispravila i poništila sjajnom partijom.

Izabrane vesti

Zato ima jako dobre šanse i u narednoj rundi. Ali čak i ako ne prođe Šerif, Zvezda ima obezbeđenu evropsku jesen. Ukoliko bi crveno-beli bili eliminisani od Moldavaca, išli bi u plej-of za Ligu Evrope. A i ako tome dožive eliminaciju, imaju zagarantovan plasman u grupnu fazu Lige konferencija. Pomenimo i to da bi Zvezda u oba takmičenja bila u prvom šeširu na žrebovima.

Ali to je za svaki slučaj. Zvezdin cilj je Liga šampiona i od njega je dele još dve prepreke. Prvo Šerif i nadamo se posle toga još jedan protivnik u plej-ofu.



tagovi

kvalifikacije za Ligu šampiona

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara