(© FK Partizan)
(© FK Partizan)

Za tri dana Nikoli Miličiću se promenio život

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.01.24. | 12:48

Partizan promovisao naslednika Mihajla Ilića u poslednjoj liniji

Dogovor u nedelju veče, potpis u ponedeljak, promocija u utorak. Sanja otvorenih očiju Nikola Miličić, pošto je brzopotezno rešen njegov status i iz kragujevačkog Radničkog se preselio u Partizan.

Talentovani štoper je prvi zimski novajlija jesenjeg prvaka, pošto je realizovan posao na osnovu kojeg će njegov doskorašnji klub biti u prilici da inkasira 500.000 evra, pod uslovom da se aktiviraju lako ostvarivi bonusi iz ugovora potpisanog na četiri i po godine.

Izabrane vesti

A već u prvoj će Miličić verovatno odmah na teren, pošto je planirano da zauzme mesto u poslednjoj liniji, odmeni Mihajla Ilića posle transfera u Bolonju i tako ispuni kvotu za bonusa.

Pratio sam većinu utakmica Partizana, najviše pažnje posvetio sam igračima na svojoj poziciji. Mihajlo Ilić i Svetozar Marković su odradili odličan posao, pred njima su blistave karijere. Iliću želim dosta sreće u Bolonji i da ga povrede zaobiđu”, rekao je Miličić.

Namerno naglašava izostanak povrede, jer i sam zna kako je to kad se zbog njih ne igra. U prvom delu sezone pojavio se samo na pet utakmica pre nego što mu je oštećen meniskus kolena. Sad je sve u redu, tako da će odmah biti na raspolaganju Igoru Duljaju.

Prelazak u Partizan je najveći dosadašnji uspeh u karijer,i zaista sam presrećan zbog toga. Nemam idole, ali volim da pogledam svakog igrača koji igra u poslednjoj liniji. Uvek mogu da 'pokupim' nešto novo i interesantno. U sadašnjem sastavu iz mlađim reprezentativnih selekcija Janka Jevremovića, Mateju Stjepanovića, Baždara i Mihajla Petkovića. Sjajni su momci, siguran sam da će mi pomoći da se brzo uklopim.“

Grobari se nadaju da se odlazak Ilića neće primetiti i da bi novajlija iz Radničkog mogao da bude garant stabilnosti tokom pokušaja da se ostane na prvom mestu u Mozzart Bet Superligi.

„Svestan sam da je dug put preda mnom. Mlad sam, ali sam spreman da napredujem i učim. Imam od koga, što je najvažnije, i samim tim dam svoj maksimim timu“, dodao je Miličić.


tagovi

Radnički KragujevacFK PartizanNikola MiličićTransferiZimski prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara