Zagorac iskren: Partizan još nije porastao

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.04.19. | 20:59

„Večeras smo potučeni do kolena“, rekao je krilni košarkaš crno-belih

Nije bilo lako igračima Partizana posle majstorice u Pioniru. Jeste Crvena zvezda bila bolja, ali čini se da je gost poginuo bez ispaljenog metka.

Svestan je toga bio i Rade Zagorac.
„Teško je stati pred novinare i reći nešto što ima smisla. Čestitke Zvezdi, zasluženo su u finalu. Partizan raste, to je jasno, ali nije porastao još uvek. Rast ovog tima nije linearan. Svaki napredak zahteva vreme, nije realno očekivati sve u jednoj sezoni. Za 12 mesci igraćemo ponovo protiv ove ekipe i siguran sam da će Partizan biti u boljoj situaciji, U ovom trenutku se nije moglo više, neki kvalitet je prevagnuo na Zvezdinu stranu. Ljudski im čestitam“, rekao je Zagorac.

Izabrane vesti

Da li je realna razlika?
„Večeras jeste. Potučeni smo do kolena. Pazim šta ću da kažem, jake su emocije u ovom trekuntku. Potpuno su nas nadigrali, ali to ne sme da zavara ukupan utisak sezone koja je povratnička na veliku scenu“.

Šta je razlog?
„Ne mogu da kažem. Sa jasnijom idejom su ušli u meč i za to im se mora skinuti kapa. Svima nam je ovo najteži poraz u karijeri, jedan od najtežih. Ipak svi smo živi i zdravi, nastavljamo dalje. Budite sigurni, Partizan neće stati. Idemo ka uspehu koji smo zacrtali“, jasan je Zagorac.


tagovi

Rade Zagorac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara