Vilfred Zaha
Vilfred Zaha

Zaha besan na Palas, Everton uporan, iz prikrajka vrebaju Borusija i Napoli

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.08.19. | 14:10

Ali Stiv Periš za sada ne odustaje

Uprava mu je pred početak sezone dala obećanje: ako stigne poštena ponuda Vilfred Zaha će dobiti zeleno svetlo da ode sa Selhurst Parka. Međutim, gazda Stiv Periš očigledno nije održao reč, jer kako drugačije objasniti da je Kristal Palas prvo odbio Arsenal, a zatim i neverovatnih 70.000.000 evra uz Dženka Tosuna i Džejmsa Mekartija što je sve bilo u sklopu Evertonove ponude za Zahu!

Napadač iz Obale Slonovače je pobesneo. Jutros ga nije bilo na treningu. Jasno je saopštio upravi Orlova da želi da ide. Periš u dilemi. Nije lako držati u klubu nezadovoljnog igrača, čak i ako mu ugovor ističe tek za četiri sezone.

Izabrane vesti

Očekuje se pritom da će se Everton vratiti sa još jednom ponudom, mada je pitanje da li će baš dobaciti do Palasove želje od minimum 80.000.000 funti, odnosno 85.000.000 evra za obeštećenje. Pride, svesni su u Londonu da će teško naći pravu zamenu za Zahu. Takav igrač često znači razliku između Premijer lige i ispadanja u Čempionšip.

Šuška se da bi Palas mogao da krene po Renovog Ismaila Sara koga juri i Votford i pitanjeje da li bi Orlovi uspeli da ga dovedu. Skaj javlja da je i Žan Kevin Ogusten potencijalna meta. 

Everton je još ambicioznija sredina. Gazda Farhad Moširi krenuo je i po Arsenalovog Aleksa Ivobija. Jasno je zašto je zagolicao maštu Zahe. On je još početkom leta javno istakao da želi u Arsenal, ali Tobdžije nisu ispratili Perišove financijske prohteve. Međutim, Palas je u međuvremeno toliko nažuljao Zahu da on sada želi da ide po svaku cenu. Čak i ako to znači – van Premijer lige. Pominjalo se da je interesantan Napoliju i Borusiji iz Dortmunda, ali teško da bi oni baš prebacili tu sumu od 80.000.000 evra.

Znaćemo više u narednim satima...

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara