Marselo (©Reuters)
Marselo (©Reuters)

Zakuvala se trka za Marsela: Liga 1, Serija A ili Bundesliga?

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.08.22. | 03:10

Brazilski veteran može da bira

Iako ima 34 godine, Marselo pred sobom ima sasvim solidan izbor klubova koji bi ga rado videli u svojim redovima, a čini se da je poslednja ponuda, zbog igranja u Ligi šampiona, najprimamljivija.

Posle Nice i Monce, najtrofejniji fudbaler u istoriji Real Madrida dobio je i poziv od Bajer Leverkuzena. Nemcima je u finišu prelaznog roka neophodno pojačanje (i više od jednog) kako bi što pre popravili utisak nakon katastrofalnog starta sezone sa tri poraza u Bundesligi (Dortmund 0:1, Augzburg 1:2, Hofenhajm 0:3) i eliminaciom iz kupa od trećeligaša Elversberga (3:4).

Izabrane vesti

Sigurno je da bi Brazilac mogao da doprinese iskustvom i kvalitetom na jačanju zadnje linije tima, ali je po pisanju francuskog Fut Merkata, ipak, Nica najupornija u nameri da ga angažuje. Partizanov budući rival u grupi Lige konferencije izgubio je u trci za potpis Viljarealovog Pervisa Estupinjana (prešao u Brajton) i Empolijevog Fabijana Parisija (produžio ugovor), za kog su Italijani odbili ponuđenih 7.000.000 evra.

Nisu poznati detaji Bajerove poude, ali su Francuzi pisali da Nica nudi Marselu 500.000 evra mesečno, odnosno 6.000.000 za sezonu. Trebalo bi da Aspirindžije mogu da isprate takvu ponudu.



tagovi

MarseloBajer LeverkuzenNica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara