Kristijano Ronaldo (©Reuters)
Kristijano Ronaldo (©Reuters)

Zamislite Ronalda i Mesija u istoj ekipi: Španski novinar tvrdi da je moguće

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.08.20. | 11:00

Žorž Mendeš ponudio Portugalca Barseloni

Ako je verovati novinaru Giljemu Balagu i njegovim rečima u BBC-jevoj radio emisiji, Žorž Mendeš je ponudio usluge Kristijana Ronalda Barseloni. Razlog je to što Portugalac navodno želi nove izazove u karijeri.

Spekulisao se prethodnih nedelja o odlasku petostrukog osvajača Zlatne lopte u MLS, pa u Pari Sen Žermen, ali je 35-godišnjak na neki način sve demantovao prostom objavom na Instagramu nakon osvajanja "skudeta".

Izabrane vesti

“Idemo po moj treći”, obradovao je Ronaldo sve pristalice Bjankonera i dao do znanja da će i u predstojećoj sezoni biti strah i trepet na terenima u Seriji A. Iako se do sada znao da je postojala određena komunikacija sa klubovima sa severnoameričkog kontinenta, kao i sa šampionom Francuske, španski novinar lansirao je bombu i pokrenuo mnoge debate, jer ne postoji klub iz Liga petice u kojem je teže zamisliti Ronalda nego u Barseloni.

Prvo, zato što znamo njegov istorijat duela sa Kataloncima kojima je u 33 utakmice, 18 puta tresao mrežu. Drugo i još bitnije, zato što je u El Klasiku nakon važnih pogodaka umeo da arogantnom gestikulacijom ućutkuje Kamp Nou. I treće i najvažnije, zato što klubu koji ima Lionela Mesija nije potrebno drugo božanstvo, a ponajmanje Realovo.

Balage takođe navodi da je najveći problem sa potencijalnim napuštanjem Torina Ronaldova plata od 23.000.000 evra. “Ne znam da li iko drugi može toliko da ga plati u ovom trenutku”, zapitao se Španac.

U svakom slučaju, scenario u kojem je Žorž Mendeš kontaktirao Barselonu ponudivši još arhineprijatelja je u domenu fikcije. Zvuči potpuno neverovatno da postoji i promil verovatnoće da Ronaldo i Mesi postanu saigrači. Setimo se samo kao je Portugalac izbegavao da prisustvuje pojedinim dodelama Zlatne lopte kada je bio svestan da je neće osvojiti. Ali ako neko zna da piše priče u kojima je sve moguće, onda je to fudbal.



tagovi

Kristijano RonaldoŽorž Mendeš

Obaveštavaj me

Juventus
Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara