Komentari na vest

Zamke Partizanovog prelaznog roka: Možda je vreme da Grobari veruju Ilievu i Stanojeviću

G

Gost23

pre preko 2 godine

Pustiti Lazara Pavlovića, Holendera, Obradovića, Miljkovića, Brežančića, Lolu, dovesti desetku, zadnjeg veznog, dva beka!
P

PFC gost

pre preko 2 godine

Kakav crni prelazni rok??? Jel bre svi vi ovde shvatate da nema para...ne za kupovinu pojacanja, nego nema para ni za plate. Partizan zivi na kredit a plate se duguju i igracima i zaposlenima u klubu. Ovaj tekst i slicni samo sluze da se zamazu oci, da javnost smanji ocekivanja.
Z

Zika zivotinja

pre preko 2 godine

Samo Leo,ali stanoje ga ne bi trpeo
A

Apatrid

pre preko 2 godine

Dakle Joksić nam je rekao da slepo verujemo treneru i Ilijevu kada odluče da budu drugi na proleće i pokušaju do Lige Evrope bez Natha i Markeca. E neće da može novinar, ma koliko para da si dobio za ovaj članak.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Ludost je u isti kos stavljati Stanojevica i Ilieva. Ovo i jeste ono sto dijeli navijace, a novinari naravno samo gledaju kako da jos dodatno zakuvaju cijelu situaciju jer im to donosi vise klikova na internetu. Da pojedinci mogu da shvate da je Stanojevic jedno, a Iliev i uprava nesto sasvim drugo, onda bi vjerovatno i shvatili koliko je Stanojevic zapravo uradio za Partizan od kako se vratio nazad. Za one kojima treba pomoc da shvate razliku o kojoj pricam – Iliev i uprava su ovde vec dugi niz godina, a mi smo prvi na tabeli i igramo Proljece u Evropi tek sad nakon sto je Stanojevic postao trener. Neko bi rekao "pametnom dosta", ali ocigledno da nas ima daleko vise koji ipak ne mozemo da saberemo 1+1. Nazalost.
g

guestooo

pre preko 2 godine

Ajde prijatelju uozbilji se
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Uozbiljicu se ja, nije problem, ali reci mi sta sam to napisao, a da nije istina? Jel nismo tek sad sa Stanojevicem poceli da pravimo rezultate? Kad si nas zadnji put vidio prve na tabeli prije Stanojevica? A jesu li Iliev i uprava uradili bilo sta bolje ili drugacije ove godine u odnosu na svoj rad u prethodne cetiri? Pa, naravno da nisu. Ako ista, ove godine smo se najmanje pojacali u odnosu na predhodne cetiri godine i gle cuda, zadnje cetiri godine gledamo Zvezdi u ledja, ove godine prvi. Kako? Sta se promjenilo? Kazem jos jednom, saberi 1+1. Pokusaj da skontas sta je x u ovoj jednadzbi, u kom momentu nam se tacno promjenila sreca. Jedino ako ti ne smeta to sto smo prvi, a Zvezda druga – onda te razumijem sta pricas.
T

Taribo

pre preko 2 godine

Ilievu da verujemo? Covek konstanto dokazuje da je mentalno nestabilan...
G

Gosti

pre preko 2 godine

Najveca greska sto nije doveden Tokmac Nguen...i gde je i sta radi Isac Agyemang koji je jos u septebru dosao u Partizan?
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Vece je pitanje gdje je i sta sad radi Lalatovic koji je doveden u Partizan prije vise od godinu dana?
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Da mi smo ovce pa da verujemo u baljezgarije.
b

batabane

pre preko 2 godine

Ilijev nema karijeru da bi bio direktor Partizana.Apsolutno nepoznat najvišim fudbalskim krugovima.A velikanima treba prodati igraca,ili dobiti nekog na pozajmicu.Ocigledno da Ilijev nema taj kapacitet,a da prizna gresku, i isprsvi je,Boze sacuvaj.Miljkovic ,Lola Scekic, Lutovac,nisu za Partizan.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

redakcija spomenula samo one igrace koji su nesto doneli klubu,sta je sa raznoraznim Bajbecima, Musama, Miljkom, Lutovcem, Gigicem, Lalatovicem...i brdom drugih prevara ?? cuj grobari skakali od srece kad se vratio Pantic !!! pa on bre nije igrao ni u Cuki ni u Madjarskoj . Prosto je za neverovati da su vazura i drustvo jos uvek na celu Partizana !!
P

Podrska

pre preko 2 godine

procenti od vlahovica ne postoje, odnosno nece ih biti, obzirom da decko ide za dzabe iz viole. A sto se tice ovih komentara da partizan igra sklanjalice i da je titula resena, ne znam stvarno koji debil moze da poveruje u te price. Zar stvarno mislite da partizan ne moze da pobedi svaki klub u nasoj ligi. Zar cigani ne vide da ni jedan derbi ne mogu da dobiju, a realno su bolji od nas. Pa nismo mi bas toliko losi! Odnosno jesmo, ali Stanoje izvlaci iz ovog tima maximum maximuma. Cinjenica je da zvezda ima jaci tim, ali ne i boljeg trenera. Prosto, mislim da deki sa partizanovim timom ne bi imao ni priblizno ovakve rezultate. Obzirom da prelaznog roka nece biti, a zvezda i ovako jaca, ce se pojacati jos, sve su oci uprte u stanoja. Ako uspe da prezivi oba derbija, ove manje tekme kao i do sad na galamu i presing da dobije, ima cemu da se nadamo, ali sanse nisu velike i pored bodovne prednosti. Imam osecaj da ce zvezda preokrenuti na prolece i bas me zanima gde ce biti tada ovi slepci koji cele sezone pricaju o namestenoj tituli. Verovatno ce tada pricati da smo izgubili namestenu titulu, a u stvari pojma o fudbalu nemaju. Sportski pozdrav, Napred Partizan!
9

951357

pre preko 2 godine

Prvo, ne možemo da dobijemo derbi? Pa ko je imao pobede u derbiju? Ima dosta nerešenih, ali to je uglavnom zato što se ubunkerišete i nema lopta gde da prođe, a nekako imate sreće da povedete iz prvog šuta na gol, iz naših grešaka i slično. Da mi povedemo, veruj mi, to je naša pobeda svaki put. Drugo, da, mislim da Partizan ne može da pobedi ovoliko utakmica. Zašto? Pa zato što kad ste bili u formi, sa Sadikom, Asanom, Sumom, vi ste gubili od Metalca i Pazara, dojučerašnjih ekipa druge lige, naročito Pazar koji je bio ekipa sredine tabele druge lige. Tako da, ako ste tad mogli da kiksirate, možete i sad. A zašto ne kiksirate? Pa pogledaj utakmice sa Voždovcem, Metalcem, Proleterom iz prvog dela sezone, Spartakom, i tako dalje. Svi kao greše, svi kao izlaze visoko, svima se Rikardo šeta po šesnaestercu, svi daju loptu gromadinim igračima u noge a onda se sklone da ovi prođu ili šutnu. Eto zato dobijate sve. I sve se to vidi, ne treba ti nikakva teorija zavere. Samo je pitanje da li čovek hoće da vidi. Kako svaka ekipa izgine na terenu protiv Zvezde a protiv Partizana zaboravi da igra fudbal? Samo, to što radite je loše po vas, jer vas Flore i Anortozisi odučavaju od fudbala. A za titulu je još rano pričati, videćemo...
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

@ podrska ....dobar komentar . Mi smo prvi samo zbog neznanja mistera i Stanojevog izvlacenja maksimuma od ovih polu igraca.Ide nam u prilog da je Liga takodje slaba i mi i nemamo nekog straha sem od Cuke, Vojvodine mozda TSC-a .Ovo ostalo nema kreativnost
l

loki 666

pre preko 2 godine

A joj neka meni samo ovaj novinar odgovori na ovo pitanje.Lazar Markovic nabolje desno krilo u Srbiji za sest meseci mu istice ugovor i nema niti jedne ponude.Milos Jojic najbolji asistent organizator i vodja ekipe za sest meseci slobodan nema ponuda.Sinisa Sanicanin najbolji stoper lige ima izlaznu klauzulu od sedamsto tisuca eura nema ponude.Bibras Natko tatko najbolji igrac lige vezni igrac sa statistikom najboljih golgetera iz liga petice evo istice mu ugovor nema ponuda.Ajmo dalje Partizanom motorino Zdjelar ima klauzulu od petsto tisuca eura nema ponuda.Samo toliko.
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

Zar nije ovaj bombas, napustio funkciju sportskog(tesko nama) direktora, a nigde nije objavljeno, da je opet naznacen na to mesto? Ne bih da ulazim u dalje analize rada ovog "strucnjaka", ali neminovno se namece pitanje, nije li ovo strategija za neosvajanje titule? Ako Stanojevic pristane i dozvoli da mu ova tragedija od coveka, dovodi "pojacanja" (citaj, polutane pred penzijom) onda ce i on biti saucesnik u zlocinu nad Partizanom. Nazalost, proslost mi i te kako daje za pravoi, da napisem ovaj komentar i postavim ova pitanja.
V

VALJA LI?

pre preko 2 godine

Da li bi nam dobro došao Shinji Kagawa?
T

Taribo

pre preko 2 godine

Alibi se sprema na vreme. Realno, svako objektivan i ne ocekuje pojacanje, vec neko zamazivanje ociju kao i prethodnih par rokova...
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

istovaraju maksimalno, mislim na vazuru i drustvo .Dovode samo za Dz igrace a uz to da jedan dan uzmu kintu za njihov transfer sebi u dzep. Zato Miljko,zato Pantic , Lola i drugi igraci sumnjivog kvaliteta .
R

Repac Plandiste

pre preko 2 godine

Novac ce se iskoristiti za zatvaranje utakmica i lobiranje da crni bik ostane na čelu FSS. Sa takvom logistikom i FK Labukovo bi bilo sampion. Sa ovim su se složili...
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

vidim sve znas pa mi kazi ko je zabranio da se dobije gigant radnik , ko je naredio Aci madjiji da pogodi toranj na Avali iz drugo, pazi drugog penala ?
M

Mk

pre preko 2 godine

Iglici ne verujem ništa obican klovn
Z

Zole

pre preko 2 godine

Tim je dobar za nase livade, za evropu i zvezdu prilično tanak. Nemoj da nakon poraza na Marakani udje voda u usi i da nakon 3 kola skliznemo sa prvog mesta, onda ćete se pitati što se nismo pojacali. Fejsa, Everton, Luka Stojanovic su slobodni igrači, Ljajic u Besiktasu ne igra a nije ni licenciran, istice mu ugovor za 6 meseci i pustili bi ga dzabe kod nas, Skuletic isto slobodan mogao bi da zaostri konkurenciju u špicu... Ali problem je sto je kasa prazna, oni se uzdaju u procente od Vlahovica, Milenkovica, Sadika a pitanje je kad će oni uopste biti prodati
1

187

pre preko 2 godine

Partizan je izgubio od Flore i jedva izvukao remi sa Anortozisom. Toliko o ovom tekstu. Time je receno sve. A sta bi sa Stanojem i njegovom pricom ne znam da li ostajem, i ne treba nam titula, kad se fudbal igra zbog mene, a ne zbog navijaca(crnog-belog plebsa)?
K

Kon

pre preko 2 godine

187@Zvezda je izgubila od Levadije i igrala nerešeno sa Florijanom. Toliko o ovom tekstu.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Jel Partizan izgubio od Flore? Jeste. Jel odigrao nerjeseno sa Kipranima? Jeste. Ali ih je prije toga i jedne i druge POBJEDIO i PROSAO grupu u kojoj je igrao za razliku od njih. Znaci, sta vam je poenta? I Zvezda je izgubila kuci od Mitjilenda, pa jel ima ikakve veze? Pa, naravno da nema jer je i pored toga i ona isto tako PROSLA svoju grupu i igrace kao i mi na proljece u Evropi, a Mitjilend nece. O Boze, svakakvih tupsona ovde...
G

Gazda Srba

pre preko 2 godine

U svakom klubu na svetu je dobro imati konkurenciju na svakoj poziciji samo je kod nas to lose i plase se kako ce to da utice na neciji ego....hahahahahhahaha...banana smo klub postali.
k

kakvi su to potezi

pre preko 2 godine

odvedes Miljka a onda namerno dovedes Zivkovica da Miljko ne bi imao konkurenciju
M

Msnma

pre preko 2 godine

Zvezda ima za klasu kvaliteniji tim, sto se vidi igrama u Evropi. Partizanne mora da dovede nikoga, moze cak i da orida pola tima i opet ce da bude prvak. Zato sto igra sklanjalice u nasoj ligi.
p

paranoja

pre preko 2 godine

tvorza rekao " ako zvezda ne bude prva otici cu " dal ti to govori kolko je on siguran da nece izgubiti titulu !! pa ti pricaj o sklanjalicama
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Продужити уговоре Миљковићу и Смиљанићу, и отерати Рикарда, Менига и Миловановића. Илиеву и Вазури повећати плате. Сваки играч да до краја својих бедних каријера део плате дају Станоју, јер ти играчи не би постојали да није њега.
A

Asano banana

pre preko 2 godine

Pitajte upravi što me nije dobila na sudu.. Hihihihi živela sloboda (Asano)
T

Tomak

pre preko 2 godine

Aaaj da te obavesim da je sud u Lozani dao pozitvno misljenje o tuzbi!! U februaru/marti ce visi sud doneti odluku!! Hihihihi! I sta ce mo sad?? A taaj Asano ss naigra u Bohumu! Nije ni rezerva
@

@Tokmak

pre preko 2 godine

Kako te nije sramota da botujes za upravu? Jel mislis da si na taj nacin veci navijac od drugih?
T

Tokmak

pre preko 2 godine

@tokmak!! Ja bot!! Hahahaha nesto najbolje sto cuh!! Uprava je olos! I treba je oterati sto pre!! Aal ovo sto sam napisao su cinjenice! Najverovatnije ce morati plstiti 1,5mil€ e sad kome ce to otici to je problem i dal ce biti saopsteno!!
H

Hulio

pre preko 2 godine

Ja kao zvezdas volim da pratim partizanovu prelazni rok na čelu sa Ilijevim.. Nema boljih najava bombi nego što on najavi.. Ludilo kao neki partizanski film da gledam boško buha, šicer i ekipa.. Kod nas u zvezdi nema prelaznog roka
X

Xyxy

pre preko 2 godine

Kod vas nema prelaznog roka jer fudbaleri koji se dovedu ne igraju s služe za neke druge novčane mahinacije , Bakakoko , Van La prevara .........
C

Cigosu

pre preko 2 godine

Ilijev jeste bombas i preteruje u izjava,ali za razliku od mrkog ponekog i dovede vrednog paznje.
T

Tokmak

pre preko 2 godine

Veliki grobar u naslovu a onda stavi Stanoje samrok!! Hahahahaha!! Lepo kad onaj od preko sebe zove veiki grobar! Pa ja bi bre pre crko nego napisem veliki onaj
@

@Tokmak

pre preko 2 godine

Ti si decko bot to je jasno svakome ko je procitao nekoliko vesti na mozzart-u. Ljudi ne mogu da upute kritiku treneru ili upravi da ti ne iskocis. Ne vezano za ovo prozivanje i ja sam protiv prozivanja. Ok sve je u najboljem mogucem redu med i mleko. Jel ti lakse sad
s

sendvic

pre preko 2 godine

Da u cemu je problem? Kako pojedinci vredjaju jednog Zeljka Obradovica nisam primetio da si se tad javljao? Zeljka koji je najveci svih vremena covek, pogledaj samo sa kakvim postovanjem ga docekuju gde god ode osim u svojoj zemlji naravno. A ti ovde botujes za ovog histericnig botoksa. Ako se tebi svidja moras da razumes da ima ljudi kojima se ne svidja nije on Partizan niti je iznad Partizana
T

Tokmak

pre preko 2 godine

Aaal sta vi kritikujete??? Upravuuu? Da!!! Stanoja za bekove da!! Aal cigani nikad svog trebera ne bi zvali Stankovic Serif ili Bozovic Kairat!! A strucnjaci koga bi vi boljeg od Stanoja a da je slobodan i da oce da dodje?? Koga!??
S

STAGNACIJA

pre preko 2 godine

Imaju lepu priliku da se zahvale na saradnji Brežančiću i Miljkoviću i dovedu 2 mlada talentovana (ako treba strana) beka. Imaju lepu priliku da se zahvale Loli i Pavloviću i dovedu Fejsu i Luku Stojanovića (slobodni). Imaju lepu priliku da prodaju Markeca i dovedu Leonarda (takođe slobodan). Imaju lepu priliku za ozbiljak iskorak. Videćemo uskoro koliko su sposobni i dobronamerni.
M

Mitro

pre preko 2 godine

Leonardo čovek nije profi fudbaler, nzm kako to ne razumete. Nikada nije ni bio sem one jedne sezone kod nas.
E

EXTRA

pre preko 2 godine

@Mitro i da je tako - neka bude još godinu dana.

Vuco

pre preko 2 godine

Lako je kad je obecana titula jos u junu. Ih da je nama ovako bilo za vreme DOS-a ili npr 2010 gde je celom SD CZ zabranjeno da ima sponzora. Svi dresovi prazni a pogledajte danas kako su klubovi JSDP-a isarani od sponzora.
M

MOŽDA

pre preko 2 godine

Možda je vreme da Vučela, Vazura i Iliev odu iz Partizana, a možda nikad nije ni bilo vreme da dođu?

Bojan Urosevic

pre preko 2 godine

Pa kak9 da verujem u tim gde prvu postavu igraju Miljkovic,Jojic,Zivkovic, delimicno i Scekic cesto reqlno nemaju kvalitet da pobede Floru i Anortozis kako misle i ako se osvoji titula igrati Kvalifikicije za Ligu Sampiona sa Miljkovica,Zivkovica,Jojica u prvih 11 realno treba na tim pozicijama pojacanja pod moranje.
1

11

pre preko 2 godine

Realno ne mora Ilija prstom da mrdne titulu mu je rešila nevidljiva ruka a evropu će svakako da pukne
K

Kontra

pre preko 2 godine

Oni bi doveli ali nemaju para, pa serviraju praznu pricu.... a ne mogu nikog da prodaju barem za neki milion eura...tako da partizanu se crno pise iducih sezona, pre se zivelo od visemilionskih prodaja Pavlovica, Stevanovica, Sadika... a sada od cega ce to znaju samo Kokeza, Iliev i Stanojevic!
d

d.g.

pre preko 2 godine

Deca se uvek traže i njih će da prodaju. Brzo će članak o interesovanju za Milovanovića, Jovića ili Terzića...
M

Mop

pre preko 2 godine

@d.g. Ko 5 miliona za Lazetića valjda. Strahovito dobar igrač koga niko video na terenu. Ne pali se ovde jer... glupo je... 5 miliona vam klize niz ruke dok Partizan komentarišete.
G

Goster

pre preko 2 godine

Ne samo da sve vise i vise pisu o liku u ostavci, nego su poceli i minuse da tovare za negativne komentare o njemu. Lepo neko rece, zadnje vreme doslo.
C

CrniBik

pre preko 2 godine

Svi partizani veruju u Icu Iglicu koji garantuje za momke i Šamrok Stanojka koji je spreman da ide pred skupštinu. Tu je i predsednik Bjeka da ispravi eventualne greške i deluje iz pozadine u sobi za VARke:)
D

Dil

pre preko 2 godine

Dovesce opet nekog starca koji je igrao u partizan pre 20 godina, da se 'pojacamo'. Florijan spominje u ovoj konferenciji sto je drzao da imaju sve igrace i da nema potrebe da se pojacavaju na svim pozicijama, imamo jake konkurente poput Lole Splavarosa i Miljkovica koji je zreo za invalidsku penziju.
G

Gostcek

pre preko 2 godine

koga da dovedu ovi lopovi? dovešće dva igrača, povratnika, to će biti neke njihove kombinacije gde tipa uzimaju pola od plate ili tako nešto
D

Dr laza

pre preko 2 godine

Zar ovaj vas "bockavi" nije dao ostavku na mesto direktora?
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Jeste kao i onaj naš kezavi.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Dao pa povukao.
p

partizanšampion

pre preko 2 godine

Gospodine novinaru, da li ti smeš pitati Stanojevića i Ilieva zašto Partizan ima 3 strana igrača kad je dozvoljeno 4 plus na klupi koliko želiš? Da li smeš pitati zašto se ne dovedu 2 strana igrača na centralnom veznom i ofanzivnom veznom jer očigledno tu škripimo. Lucidnost, brzina je ono što treba posedovati jedan ofanzivni igrač, a mi takvog nemamo. Videli smo na šta smo ličili kad je Rikarda stigao premor. Ako već nemaju para za obeštećenje, neka uzimaju slobodne strance kojih imaš u izobilju ove zime. Tim nam je za ove livade dobar ali za derbi i evropu je loš. Tim mora da se ubrza sa fudbalerima koji i znaju i koji imaju dobre predispozicije fizičke. Kad nas zvezda olupa u derbiju i kad ispadnemo od Sparte onda ćeš pisati o lošem prelaznom roku, zašto sada ne pišeš o lošim stranama ove ekipe koje je Gent razotkrio.
S

Sani Boj

pre preko 2 godine

Moraju prvo da objasne šta igraci poput Miljkovića, Smiljanica, Brezancica, Obradovića,Lutovca pa i Jojica traze u Partizanu. Pa niko nije ni lud ni slep da ne vidi koji su to dunsteri, da ih je neko hteo ne bi bili u Partizanu, nivo druge ili srpske lige. Najvise fali desetka tipa Moreire, doduše imali smo je, ali vrsni strucnjaci oterase Sumu. Verovatno para nema, ali onda treba tako i reci, a ne zadovoljni smo kadrom. Nismo mi komšinica da se opraštaju dugovi bankama od 22,5 mil evra, da se daje sponzorstvo Gasproma od 4,5 mil evra, da nezvanicni sponzori daju sakom i kapom.
D

Deco

pre preko 2 godine

Zadnja su vremena došla...
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Mora bar dva "keca" iz rukava da Iliev izvuce ove zime I bar jos dva na leto. Pravi playmaker nam treba, jer Natko vise nemoze, plus istice mu ugovor a ima 34 god, Pantic I Jojic nisu ta klasa koja treba PFC. Imamo 4 beka, al svaki navijac bi potpisao nova dva "krstena" beka. Na leto sa 4 nova kvalitetna igraca, PFC bi bio druga ekipa, I ne bi strepeo u kvalifikacijama ....
d

darko75

pre preko 2 godine

zato što se kvalifikacije spremaju u januaru, zato ni ne verujemo u ovu priču da imamo igrače i nećemo da menjamo. Jer, bez dobrih par igrača, eto opet Lige Konferencija. Mogu da kažu da nemaju novac za to i molim lepo, ali zašto onda veterani? promoviši omladince, barem znamo na čemu smo.
M

Mikac678

pre preko 2 godine

Najbolje neka kažu nema para i to je to, a ne kako bi reagovao neki igrač da dođe još jedan igrač na njegovo mesto pa ne bi niko nigde dolazio da je tako. Problem Partizana je to što ako mu fali par igrača onda se muči i raspada na proste činioce, što se moglo videti na nekim utakmicama
N

Nemanja Nikolic

pre preko 2 godine

Vise verujem u to da deda mraz postoji...Sto bi Ilivev reko ja garantujem za ovog decka xD
P

Podrska

pre preko 2 godine

Problem je sto Partizan nema novac, da bi neko dosao, prvo neko mora i da ode, a od te price nema nista. Ne znam stvarno koga bi mogli da prodaju. Zdjelar ako i ode, otici ce za male pare, zbog dogovora sa upravom, a ostavice ozbiljnu prazninu na svojoj poziciji. Jedino neko od klinaca, al tome se mora stati na put vec jednom. I Dinamo je prodavao igrace bud zasto dok jednom nisu rekli dosta, Odbijao je Mamic prve ponude za igrace kao po pravilu, bio tvrd pregovarac i napravio je to sto je napravio. Nama je Savo otvorio oci svojim dolaskom i dao nam neku nadu. Setite se kad je pricao koliko ce da vredi Sadiq. Da bi te drugi postovali, moras prvo sebe da postujes, a ne na prvi mig i prvi milion da dajes igraca. Partizanu naravno, jasno je kao dan, trebaju pojacanja, ali morate imati u vidu da je ono najteze za ovu sezonu vec proslo. Prosli smo kvalifikacije i grupu u evropi, uzeli jesenju titulu, sledi manji broj utakmica u drugom delu. Fakticki dvomeci sa spartom i zvedom su kljucne stavke u drugom delu sezone. Tako posmatrajuci, ne treba nam siri roster, odnosno neko gomilanje igraca. Izgledamo kriminalno bez nosioca igre, ali jednostavno nemamo para da dovedemo bolje, zato puna podrska Stanoju dok cedi suvu drenovinu!!
b

bcr5tg

pre preko 2 godine

To je i Stanoje na pravio, svoim vođenjem ekipe, nijednog igrača nije napravio.

boban milosevic

pre preko 2 godine

luka stojanovic
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Jeste doveo je 50 igrača,a promašio 45 samo što ćutite.
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Bas si ih nahvalio, zli jezici bi rekli placeno... A Partizanu fale oba beka, ofanzivni vezni i napadac - krilo...
J

Ja sam jaaa

pre preko 2 godine

Kako da verujem nekome ko mislis da moze sa 13-14 igraca da iznese celu sezonu? Jedva smo preziveli ovih mesec ili dva, a kamoli do kraja sezone. Iz aviona se vidi da je potrebno jos minimum 3-4 igraca koja mogu da pokriju povredjene ili da igraju kad su bitni igraci premoreni
k

kaboom

pre preko 2 godine

Ivica Iliev za 6 godina rada ima samo jednu titulu i to veoma sumnjivu. Veliko je pitanje kako je moguce da obavlja i dalje ovaj posao, mada ga od tih 6 godina 4 radi inkognito. Covek koji se javno povukao sa funkcije, a kasnije rekao, ma ja sam taj posao radio svo vreme, samo sam vas malo manijacio, trazi da mu veruju. Ahahahahah
9

951357

pre preko 2 godine

I ja to kažem, samo verujte Ilijevu i Stanoju :D
V

Varela

pre preko 2 godine

Niedan navijač Partizana ne veruje Ilievu niti bilo kojem članu uprave dok je tebe i slične tebi botove i predmete sprdnje opčinio čovek sa interpolovom poternicom koji napada žene svojih igrača.
M

Mop

pre preko 2 godine

Ako ti kažeš na Partizanovoj vesti onda je to realno istina 😭. Beži bre dalobu.
A

Aebre

pre preko 2 godine

Ivica Iliev je hodajuća sramota i ono čega se svaki navijač Partizana stidi.Kad vidim njegov intervju u novinama odmah krećem u WC
M

Mop

pre preko 2 godine

Ma ne zezaj. Sad ćete onaj sa brojevima da te ubedi da ti ne misliš tako jer on zna bolje. Realno ovi lud.... nas sahranjuju iz godine u godinu. Tuga brate
М

Мињоле

pre preko 2 godine

Можда је стакло било замагљено...више...
a

aleksandar stolic

pre preko 2 godine

iliev je sportski direktor samo kad je partizan prvi, kad je u debelom minusu iza zvezde e onda je u ostavci, daj dogovorite se xDDD
D

Dhdjj

pre preko 2 godine

Zar nije Ilijev dao ostavku??
G

GOGI'79

pre preko 2 godine

352 Popovic Miletic, Vujacic, Sanicanin Zdjelar Terzic(Markovic), Jojic, Pantic, Jovic(Urosevic) Ricardo, Milovanovic(Mening) Samo sto niko od nasih trenera nekako nema muda za formaciju sa dva napadaca.
P

Paja Glavonja

pre preko 2 godine

Samo Leonardo dolazi u obzir. I daj ocistite vec jednom taj gracki kadar od koje kakvih olupina od igraca koji samo sisaju..budzet. Dosta mi je raznih Bajbeka, Markovica, Obradovica, Brezancica.. I Menig nije nista posebno, a drzi mesto stranca. Sa druge strane pogodili sa Rikardom, Natkom, Sadikom, Asanom, Tavambom, Evertonom, Vujacicem.
M

Mitro

pre preko 2 godine

Pa Marković nam je direktno i doneo ligu konferncije svojim golovima i asistencijama. On kad je zdrav je uz Natka i Ivanića možda najbolji igrač lige, toliko o tome. Ja mislim da ovakav komentar samo potvrđuje tezu da navijači Partizana skoro uopšte i ne gledaju utakmice svog kluba. A igrače pamte jedino ako je neko zanimljiv kao Sadik, Leonardo itd…
G

Gost46

pre preko 2 godine

Isto vazi I za Smiljanica. Decko drzi mesto bez veze. Markec ostao majstor I talenat ali stalno je povredjen. Daca Pantic mogao puno vise ali... Potrebna bar 2-3 pojacanja.
D

Dil

pre preko 2 godine

Leonarda da dovodis? Covek nije igrao fudbal vise od godinu dana.. Koliko ce mu vremena trebati da se vrati u formu potrebnu za Evropu i prvenstvo?
S

SrbijaBGD

pre preko 2 godine

Samo polako biće to projekat vlade republike srbije kao KK Partizan !!!
B

Branislavvv

pre preko 2 godine

Kako da uživaju poverenje,kad hoće da produže saradnju Miljkoviću,Loli i Obradoviću koji je bivši fudbaler,na ovu ekipu,samo dobri bekovi da se dovedu,koji se pojavljuju gore stalno i nameštaju golove,kakav kvalitet nama donosi Miljkon....NEOZBILJNO BRE
M

Mop

pre preko 2 godine

Vidiš po minusima koliko je ovde sport bitan. Svaka čast na komentaru

Golubar

pre preko 2 godine

Bacaj bombe Ivice, cekamo da igraci eksplodiraju.
m

mikan_zec

pre preko 2 godine

Ucitelj Splinter, Kokanidja te kiero i najveci trener u istoriji fudbalske sekcije Jugoslovenskog sportskog drustva Partizan. Tri musketara bebe za ove mikane.
H

Hermano7

pre preko 2 godine

Hahahahahahhahahaa naslov godine! Vazi, ocemo!
б

бомбур

pre preko 2 godine

ако вам ови не одговарају ево вам га Мркело, он зна да нањуши појачање...ај то него што зна да прода играча, е узме га за милионче, после годину дана прода за џабе...знаш какав дил...или рецимо хајпује клинца, одбије пар милиона, клинац не игра годину дана прода га за кикирики...ајао спортског ли директора....
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Не требају нам појачања, што да трошимо безвезе паре кад имамо мајстора фудбала Миљковића, он може да покрије сваку позицију.
A

Alo decko

pre preko 2 godine

I Lutovac! Ne zna se na kojoj je poziciji gori.
M

Mitros

pre preko 2 godine

Roster Partizana već sada zapravo uopšte nije toliko kratak ali je neverovatno koliko su igrači skloni povredama. Lazar, Obradović, Pantić nisu spojili dva meseca da se ne povrede a evo sada i Natko počeo da posustaje mada je on i u godinama objektivno. Veliki je to problem, najviše se videlo baš u finišu sezone gde je jedva izboren remi sa Anortozisom i pobeda nad Kolubarom. A opet glupo je dovoditi nekog samo da bi se dovodilo, to smo videli sa dovođenjem Bojana Matića, Gigića, Pešukića i sličnih.
N

Noleeeeee

pre preko 2 godine

Ping-Pong liga me ne zanima. Samo evropa. A tu se ser Stanoje obrukao za sva vremena. Iliev je kao I terzic podnio ostavku ima godinu+ a I dalje je tu
f

ffffcccc

pre preko 2 godine

Ne razumem treba da budemo odusevljeni, da skacemo, da se veselimo? Cemu? Cinjenica je da smo prvi na tabeli, sa sjajnim brojkama sto se tice primljenih i postignutih golova, i na tome kapa dole. Kazete prosli smo grupu LK, kako smo prosli? U smesnoj grupi, strepimo u 90 i nekom minutu da li cemo proci, da Varda nije zakacio loptu opet bi bilo da Partizanova publika ne zna sta hoce. Cemu uporno forsiranje Miljkovica i Jojica? Jojic bar ima i neke brojeve iza sebe ali igra kriminalno. Gde je Bajbek? Koga smo prodali, koju veliku smo prodaju imali, a zna se da zivimo od prodaje igraca.. itd, itd... Ima mnogo pisati zasto da im se ne veruje, ali mi bodrimo nas klub, a ne onog ili one koji ga vode, sto iz uprave sto sa klupe.
G

Gost222

pre preko 2 godine

Verujem da ce bez pojacanja Partizan na kraju ostati bez oba pehara,jel im je roster kratak,i kad fodje zamor,desavaju se flore i faune i anortozisi
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Uopste nije kratak nego los.
O

Ognjen 161

pre preko 2 godine

Dakle od kako je Stanojević u Partizanu čak i Iliev radi dobar posao? Partizan ne može nikoga da dovede jer nema ćoravog dinara u klubu imajući u vidu da je prošlogodišnje ispadanje od Šarloe koštalo klub minimum 10 miliona, plus evo ide već treći prelazni rok u kome niko nije prodat. 2/3 zarade od ove nesretne Lige konferencija je otišlo na otkup Holendera i Meniga i njihove plate + duh Bajbeka koji je i dalje pod ugovorom.
K

Kurajber

pre preko 2 godine

Bravo Jokso!!!
c

cinjenica

pre preko 2 godine

vi ste produzena ruka upravo a ne novinari
G

Gost sa juga

pre preko 2 godine

Pa pogledajte mu facu brate i dovoljno!!!! Kako da mu verujemo? od kada je sportski direktor,koje rezultate imamo? Koje? Sta mi imamo od transfera? Od tih miliona? Znate sta? Jedno veliko NISTA!!!! NI MI NI PARTIZAN,IMAJU KORISTI SAMO ONI!!!! Da njegovim poslovanjem osvajamo titule,duple krune,smanjujemo dug maaaaa pevali bi mu pesme mi grobari,ovako,sta imamo? Titula u zadnje 4 godine? NULAa Duplih kruna? NULA!!!! Milionski dugovi rastu li rastu! I treba da mu verujemo?
U

Ulazim

pre preko 2 godine

u tekst i bez da gledam znam ko je napisao.Joksa vragolane jedan