Antonio Konte (©Reuters)
Antonio Konte (©Reuters)

Zaneti, Marota i Antonelo saslušali Kontea, sledeći je Žang

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.05.21. | 13:01

Pregovori o produžetku saradnje uveliko su u utoku

Doneo je Antonio Konte titulu Interu posle deset godina, međutim, lako je moguće da milanski klub u sledeću sezonu uđe sa novim trenerom.

Trofejni strateg postavio je ultimatum klupskim čelnicima da, ako već nema novca za bombastična pojačanja, onda ne prodaju nosioce igre, piše Gazeta.

Izabrane vesti

15.00: (1,47) INTER (4,40) UDINEZE (6,75)

Uoči utakmice poslednjeg kola sa Udinezeom, trener se sastao sa direktorima Bepeom Marotom, Alesandrom Antonelom i potpredsednikom kluba, Havijerom Zanetijem. Tokom razgovora predočio im je da i pored velikog interesovanja insistira na ostancima Lautara Martineza, Stefana de Fraja, Alesandra Bastonija i Milana Škrinijara. Konte ih smatra okosnicom tima i želi da na njima bazira igru ukoliko ostane u Interu,

Bila je to tek prva runda pregovora, pošto tek treba da se sastane sa predsednikom Stivenom Žangom. Očekuje se da taj susret bude obavljen u ponedeljak, posle čega će se više znati o sudbini Antonija Kontea u Interu, odnosno hoće li doći do rastanka godinu dana pre isteka ugovora ili će saradnja biti nastavljena i sledeće sezone.

Bez obzira na osvojenu titulu, finansijska kriza drma italijanskog velikana, pa se pominje moguće smanjenje plata svim zaposlenima u klubu, što bi značajno moglo da utiče na Konteovu želju da klub zadrži najbolje igrače. Pitanje je hoće li svi prihvatiti da se odreknu navodno dve plate.


tagovi

Antonio KonteHavijer ZanetiInterStiven Žang

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara