Zanimljivosti iz Zvezde: Seol čeka poslednju kontrolu i stiže u Beograd, Kangva pred povratkom u Rusiju

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.06.24. | 17:41

Korejac bi tokom naredne sedmice trebalo da potpiše ugovor sa crveno-belima

Malo zatišije vlada u Crvenoj zvezdi ovih dana. Tim Vladana Milojevića, bez reprezentativaca, trenutno je na bazičnom delu priprema na Zlatiboru. Prvi kontigent pojačanja je završen, pošto su crveno-beli potpisali ugovore sa Dalsijom, Nemanjom Stojićem, Lukom Ilićem i Puma Rodrigezom.

Pojačanja u prvoj turi trebalo bi da zaokruži dolazak dugo čekanog beka iz Južne Koreje Jong Von Seula. Mogu da budu mirni navijači, crveno-beli su dogovorili dolazak reprezentativca Južne Koreje i člana Ulsana. Srpski šampion je pristao da Seula plati 1.200.000 evra, uz 20 posto od naredne prodaje.

Izabrane vesti

Jeste se transfer dugo čekanog beka, koji je bio na radaru sportskog sektora crveno-belih, odužio, ali bi trebalo da bude realizovan u toku naredne radne sedmice. Prema saznanjima Mozzart Sporta Jong Von Seul uskoro ima poslednji kontrolni pregled, usled operacije ramena. Hiruški zahvat je izvršen pre dva meseca i to na insistiranje Seula kako bi bio spreman za novu sezonu. Znao je reprezentativac Južne Koreje da mu se smeši odlazak u Evropu i potencijalno učešće u Ligi šampiona.

Čekaju rasplet oko Nemanje Radonjića u Crvenoj zvezdi, dok ostala pojačanja zavise od potencijalnih odlazaka. Ništa novo kada je u pitanju prelazni rok.

Nadali su se u Crvenoj zvezdi da će dodatno napuniti kasu prodajom mladog štopera Stefana Lekovića, kao i Kingsa Kangve. Na kraju Viljareal je ponudio značajno manje novca od dogovorene klauzule (4.000.000), dok se Kortrijak nije izjasnio oko Kingsa Kangve. Istina, ni reprezentativcu Zambije se nije ostajalo u Belgiji.

Ipak, Kings Kangva bi mogao da bude prva naredna prodaja Crvene zvezde. Ne u rangu Marka Stamenića i Osmana Bukarija, ali menadžeri Kingsa Kangve su dobili odrešene ruke da pronađu klub u Rusiji za bivšeg člana Arsenala iz Tule. Za Kingsa Kangvu najveće interesovanje vlada upravo iz Rusije, i zbog toga na Marakani veruju da će izdejstvovati obeštećenje od 1.500.000 evra.tagovi

Kings Kangva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara