Momenat kada redari i igrači iznose Docića (©Star Sport)
Momenat kada redari i igrači iznose Docića (©Star Sport)

Zastrašujući krik Marka Docića, Sanogo otvorenim đonom na koleno i žuti karton

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.09.20. | 20:39

Stručni štab Čukaričkog žestoko protestovao zbog odluke arbitra Lazara Lukića, Sanogo se izvinio zbog starta

Uznemirijuća scena na Banovom brdu i krik koji će dugo odzvanjati u ušima svih koji su sa lica mesta ili kraj malih ekrana pratili susret Čukaričkog i Crvene zvezde - kapiten Brđana Marko Docić pretrpeo je povredu levog kolena pošto je na njega otvorenim đonom startovao Seku Sanogo.

Nikako se ne može reći da je to bio nameran start, ali vezista Crvene zvezde je potpuno nesmotreno startovao na kapitena Čukaričkog u borbi za loptu, tako što je otvorenim stopalo pogodio pravo u Docićevo koleno. Sve se dešavalo u 60. minutu susreta...

Izabrane vesti

Začuo se krik od kojeg se ledi krv u žilama, Docić je zapomagao, a lekarska ekipa Čukaričkog gotovo momentalno se našla kraj svog kapitena u nameri da mu što pre ukaže lekarsku pomoć. Posle nekoliko minuta stigli su redari sa nosilima, posle čega su fudbaleri oba kluba pomogli da Docić bude iznet sa terena kako bi dalje bio prebačen u ambulantna kola i zatim dalje u bolnicu.

I posle svega arbitar Lazar Lukić pokazao je samo žuti karton za Sanogov start, što je logično izazvalo bes i revolt kompletnog stručnog štaba Čukaričkog. Zbog žestokih protesta Lukić je podelio žute kartone i nekim rezervnim fudbalerima Čukaričkog... Docića su prisutni na stadionu ispratili aplauzom, a dok su u redovima Čukaričkog tražili pravdu, Dejan Stanković se držao za glavu, verovatno svestan težine Docićeve povrede. A po svemu što se moglo videti deluje da povreda nimalo nije naivna, pogotovo jer se na usporenom snimku videlo da je Docićeva noga imala neprirodan položaj u momentu kontakta, od siline udarca.

Marko Docić u bolovima (©Star Sport)Marko Docić u bolovima (©Star Sport)

Sanogo je u 79. minutu napustio teren, kada je prepustio mestu novajliji Dijegu Falćineliju, a u trenutku kada je izlazio prišao je klupi Čukaričkog i uputio izvinjenje šefu stručnog štaba Aleksandru Veselinoviću zbog onoga što je uradio.

Nadamo se da će Docić, koji je i ranije imao problema sa povredama, ipak uspeti da prođe sa lakšom povredom...



tagovi

Marko DocićSeku Sanogo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara