"Husein Amota"
"Husein Amota"

Zatišje pred buru

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.12.17. | 13:30

Predsednik Vidada veruje treneru, ne igračima

Husein Amota

Zatišje pred buru u Vidadu! 

Izabrane vesti

Činilo se u jednom trenutku da je Husein Amota spreman za "streljanje", da su igrači dobili rat sa trenerom, ali poslednja informacija iz Maroka dijametralno je suprotna medijskim navodima koji danima pune naslovnice.

Predsednik kluba Said Načiri istakao je u intervjuu za Al-Mase da Amota uživa puno poverenje i da na stadionu Mohamed Peti nije bilo govora o otkazu. Naprotiv, posle razgovora u četiri oka, Načiri i Amota doneli su odluku da pojedinci koji kvare atmosferu unutar tima i konstantno "buše" bajkovitu priču (Vidad je početkom novembra osvojio afričku Ligu šampiona, prim. aut.) budu poslati na transfer listu.

Rezultati najtrofejnijeg marokanskog kluba i sve učestalije glasine o krizi nedvosmisleno potvrđuju da je nešto zaista trulo. Vidadje po povratku sa Svetskog klupskog prvenstva, gde je agonija i počela, pretrpeo iznenađujući poraz od Itihad Tangera, da bi u narednoj rundi u 95. minutu srušio ne toliko snažnu Hočemiju (1:0).

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 19:00 3908 MAR 1 Hassania A. - Wydad Casablanca ug 2-4 1,55

Sastav Huseina Amote danas od 19 časova izlazi na megdan prvoplasiranoj Hasaniji protiv koje će pokušati da pronađe izlaz iz krize kojoj se očito kraj ne nazire.

Tim iz Agadira nije izgubio nijedan meč ove sezone pred svojim navijačima, ali je i Vidad nerado viđen gost, s obzirom da takođe nijednom nije položio oružje na strani. Tradicionalno je Vidad uspešniji u međusobnim susretima, mada je Hasanija umela da pruži snažan otpor realno kvalitetnijem od sebe, čak i trijumfuje.

Uzeći u obzir sve što se događa u taboru Vidada, ne bismo smeli da se usudimo i preporučimo dvojku koja dobro plaća. Treba očekivati bar dva gola, ali ne više od četiri...

MOZZART KVOTE
(3,25) Husenija (2,95) Vidad (2,30)

(FOTO: Action Images)


tagovi

VidadVidad Kazablanka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara