Komentari na vest

Završeno! Marko Milovanović u Almeriji za 3.500.000 + 1.500.000 + 10%

Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Pare se unapred "pojedene". Dugovi su veliki!

Marko Pavlovic

pre gotovo 2 godine

Malo, ali zadovoljavajuće
B

Bodibond

pre gotovo 2 godine

Ovi iz uprave su opet pokazali da su tu samo da miniraju klub i rade totalno suprotno od onoga sto i kako bi trebalo, ej bre, prodaju dijamant kluba, dete od 18 godina za izmedju 3.5 i 5 miliona evra i 10 posto od naredne prodaje, i pritom nisu ranije obezbedili dolazak novog centarfora, i jos jedna stvar, dovesce tog Tedica na pozajmicu posto lik ima ugovor sa Sitijem na jos 2 godine, i ode decko iz Humske vec sledeceg leta. Pa druze ne moze se ni sa dva napadaca poceti sezona.
V

Veliki partizanovac

pre gotovo 2 godine

Vec 5 punih decenija sam partizanovac i ....bivsi grobar sa Juga 70- tih !!! Smuci mi se ove uprave ,sta oni rade !!! Koji normalan klub koji duguje ...milione, proda zlatnu koku za 3.5 miliona , plus ....bonuse ??? Partizan je postao filijala Fiorentine i Almerije !!! Ali , tu je kriv i....igrac, mogao je da ostane jos 2-3 sezone i da ''poraste'', ali on je potpisao sa Partizanom ugovor na samo 2 od mogucih 3 -- godine jer je bio ...maloletan !!! Sto nije produzio ovog leta sa ...Partizanom ??? Vole oni Partizan zbog ....evra, i sta taj ''ciganin'' Jevric tu trazi, jer je iz Obrenovca ??? Velika ....STETA za Partizan , jer je nisko ...pao !!! Ja sam avionom oko 7750 km od Beograda, sta vi ''pravi navijaci '' Partizana ....cekate ??? Ova uprava mora biti izbacena na ulicu, kao bivsa vlada Ceske u ...Pragu !!! Volim te Partizane, ali dobit ces mrvice, os ....Almeijre kad ga budu prodali za 3-4 godine !!! Duric je za ove Dzems Bond !!!
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Istina je da nije trenirao u Sloveniji,imao ugovor do idućeg leta,nije hteo novi ugovor zato nije ni igrao kod Stanoja .Huskali ga da ne trenira a Almerija se javila još zimus .Nisu neke pare ali nije PFC imao kud .

biancorosso

pre gotovo 2 godine

Nije ovo sve, Vazura hoće da se ugradi u transfer da i on malo zamasti brčiće. Ima u ugovoru i ovo.... Posle odigranih deset utakmica sleduje još 500.000, kad da 8 gola još 1.000.000, ako dolazi na svaki trening jos 200.000, ako ne ispadnu još 300.000, ako je u startnih 11 tri utakmice još 1.000.000, ako Almerija bude prvak još 10.000.000, a kad uzme LŠ još 50.000.000, ako....
D

Danac

pre gotovo 2 godine

@bianco -- Ok.Vazura, dobro uradio posao sa Milovanovicem, ali to nije nista koji ce novac za bonuse i procente uzeti Dr. Terzic, za Erakovica. Evo ruska Pravda,pise da ce sa dogovorenim bonusima Zenit platiti CZ vise nego sto je Juventus platio Fiorentini za bivseg igraca Partizana Dusana Vlahovica.
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Moram ostaviti jos jedan komentar. Citam komentare i jednostavno ne mogu da vjerujem. Mislim ono, znam koliko navijaci mogu biti iracionalni, ali eto, opet ste me uspjeli iznenaditi/sokirati. Znaci, ljudi ladno pisu kako je ovo los transfer za Partizan?! Kako kao mali vrijedi vise od ovih 5 miliona i procenti?? O cemu vi pricate? Da li ste objektivno normalni??? Pa klinac ima tek par utakmica u prvom timu, osim igre glavom sta jos ima? Jel nesto brzi od svojih vrsnjaka? Jel ima neki dribling? Sut? Sta? Pa da li je moguce da ste toliko nerealni? Znaci, ne mogu da vjerujem sta se pise. Vlahovicev transfer je bio kriminal. Kad se Mitrovic davao za 5 miliona u Belgiju, to je bio kriminal. A ovo je, ljudi, objektivno posao decenije. Znaci, o cemu pricate? Ccc... pa bas smo stoka. Da ga nismo prodali, a da je recimo prodat Rikardo umjeto njega, pa da mali mora da nam bude prvi spic, mogu samo misliti sta bi se onda pisalo. Tad nebi bilo "odlicno, mali ce vrijediti preko 10 miliona poslije ove sezone" nego bi bilo "koji su kreteni ovi iz Uprave, taj mali nema nista osim visine, sta cemo sa njim" i tako dalje i tako dalje. Znaci, da covjek jednostavno ne povjeruje sta se pise.
b

batabane

pre gotovo 2 godine

Grga kontras.Kao napada Ilijeva i upravu ,a zdusno ih brani,i opravdava .To sto ti pricas je naprosto zamena teza i bezobrazluk.Koliko nas je zimus predvideo rasplet dogadjaja,i gubitak titule.Precizno sam opisao situaciju i sta ce biti,ako se ne zahvali odredjenom broju igraca,i treneru koji su nas unistili,i prokockali 5 bidova prednosti.Ostali smo zimus bez l.beka i ofanzivnog veznog,a oni i Stanoje dovode dva zadnja vezna. Da se ovaj rez,bar upola, odradio zimus,titula bi bila osvojena,a i Fejnord,nebi tako lako prosao.Dakle Grga,da je Partizan sampion,kao sto je morao biti,i da je Milovanovic dobijao vise minuta,dali bi njegova cena bila 3,5 miliona ili 5x veca.Zasto tako,posteno, ne gledas na sled dogadjaja,pa onda da komentarises.Pusti cigane sto mu lazima umanjuju vrednost,a znaju da se hvale i svoje igrace,primer Lazetica,i osvajanje omladinske titule.Znaju oni da su oba derbija izgubili,a u prvom su igrali i Milovanovic i Lazetic,i Milovanovic im je dao dva gola.Drugi nisu igrali ni jedan ni drugi,ali je tada bilo 4:0 za Partizan a Bazdar im je dao dva gola.Sada je napravljen dobar rez,s tim sto su u njemu morali biti i Lutovac i Holender,i moraju se dovesti jos bar dva igraca.Dugocekani pravi ofanzivni vezni,desetka i pravi spic.Moze desetku da igra i Natho,ali to je prinudno resenje,i nije to to,kao i spica Mening,ali i to bi trebalo da bude neka treca varijanta.Dakle jos dobar spic i dobra desetka,i ovaj Partizan bi bio iznenadjujuce dobar,ali i uz jedan uslov,a to je,da Zdjelar i Fejsa nikad ne budu zajedno na terenu.
R

Raja RS

pre gotovo 2 godine

Pa nisi stručan care,niko ne daje 5 Mio za neznalicu!Tako ste za tepsiju ribe prodali Vlahovica!
U

Ub ub ub

pre gotovo 2 godine

Iskreno i nije neki Napadac.U Almeriji ako igra ce sigurno mnogo vise napredovati neko kod nas na ovim nasim bednim terenima.Poenta je da su dobili procente od Vlahovic 2 Milliona,od sadika samo na % su dobili vec 4,5 Milliona.I od Milenkovica ce da dobiju oko 800 000 ako predje u juve ili inter.E sad nisu produzili uhovor sa jojicem i markovicem i onim ostalim i tu su opet ustedeli mnogo,jevtovic oprostio 500 000 EUR + sad 3,5 Miliona od Marezia a sta su doveli nisu ni blizu 800 000 evra dosad potrosili a Iliev prica da je tim kompletan?Kako kompletan ko je drugi napadac ko ce umesto Natka i Fejse? Ko ce da menja ovog novog sto danas dosao i ko ce da menja Meninga?Opet svake godine ista price.Prodaje se sve sto se moze a para nigde.UPRAVA NAPOLJE!!!!!
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

@Bane oladi malo, dijete. Ti da znas nesto o fudbalu, a kamoli o ekonomiji poslovanja, nebi svaki dan pisao gluposti koje pises i onda se jos posliije toga hvalio sa tim. Ja upravu, a posebno Ilieva nisam nikad branio nego ih non-stop kritikujem i pricam kako rade uzasan posao. Cinjenica da tako nesto ocigledno i lako provjerljivo (dovoljno je samo procitati bilo koji od mojih komentara unazad 5 godina) pokusavas da izvrnes samo govori koliko si smijesan sa svojim napadima na moje komentare. Ali de ti meni udari jos koji minus. Nadam se da ti to cini zivot bar malo boljim.
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

@Raja Ako se meni obracas, nisam rekao da je neznalica. Molim te, procitaj moj komentar jos jednom. Napisao sam da je cifra od 5 miliona plus procenti odlican transfer za igraca koji tek treba da se dokaze. To jest da su nasi navijaci totalno nerealni kad misle da neko poslije tek par utakmica u seniorskom fudbalu treba da vrijedi na trzistu vise od ovoga sto smo dobili. Milovanovicu zelim sve najbolje u karijeri, ali nije mali nivo Vlahovica ili Mitrovica, pa da sad placem sto je prodan za, ponovicu jos jednom, 5 miliona i procenti od sledece prodaje. Ja mislim da vi uopste niste svjesni koliki je to novac za nekoga – i ovo moram da ponovim opet – ko se objektivno jos nicim nije dokazao da vrijedi i pola od toga.
g

gost333

pre gotovo 2 godine

@batabane@ To sto si ti kaobajagi zimus "ukazivao" treba ovo,pa da je ovo da je ono,da je mali vise igrao, bla bla...da baba ima onu stvar bila bi deda....kraj. Sa samrojem se to nikad ne bi desilo. opet bi on doveo nove pajsere i isto bi bilo kao i ove sezone. Ovaj put je Grga u pravu,a batabane ti si mali botic i neznalica,koji je do juce plakao za "markecom10" koga samroje, "drzi na "neprirodnoj poziciji", na krilu umesto na ofanzivnom veznom,a lik ceo zivot igra krilo. Izmedju ostalog kada sam ja pisao, da treba najuriti i samroja i svu bagru koju je doveo,ove sto "osecaju dres",svi ste ovde komentarisali : "ok u redu ali odakle nam pare da nekog dovedemo kad ove oteramo",a samim tim sto oteras pajsere,ne placas im vise masne plate koje im je samroje obezbedio da bi lakse pristali da se tale sa njim i upravom. Bog nas je pogledao pa je bitanga samroje otisao sam,pa je dosao Ilija i najurio samrojeve pajsere,inace da je on ostao,svi bi oni dobili nove ugovore,to ti garantujem.
P

Paralelepiped

pre gotovo 2 godine

@Ub ub ub Jedna mala ispravka, nije Jevtovic oprostio 500 hiljada evra, nego 50 hiljada evra, toliko bi valjda do kraja ugovora. Dakle nije to dugovanje za premije, zakasnele plate i slicno. U prethodnom mandatu je oprostio oko 120 hiljada evra.
E

Espumisan

pre gotovo 2 godine

@gost333 Jeste Stolica oterao Stanojeve pajsere, ali sad ce da nam dovede svoje pajsere, u vidu Tedica (i pritom pozajmica), i Pantovica. Lik mahom dovodi igrace sa kojima je saradjivao u omladinskom reprezentaciji sa kojom nista vredno pomena nije uradio.
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Ok, na ovom transferu im se zapravo mora cestitati. Non-stop ih kudim i kudicu ih sve dok rade ovako kako rade, ali kad urade nesto dobro, treba biti covjek pa i to priznati/prepoznati. Ne znam da li su ovi bonusi realni da se ostvare, ali cak i bez njih, 3 i po miliona je sasvim solidna cifra za momka za koga objektivno jos uvijek niko ne zna hoce li sta biti od njega. Po meni je evidentno da ima fizicke predispozicije kao i to da ima igru glavom, ali zato od ostalog nisam primjetio nista drugo sto je objektivno premalo da se prosudi da li je u pitanju igrac sa perspektivom ili ne. Zato i kazem, ovo je po meni odlican transfer za Partizan. Jedino ako ih ovi iz Almerije nisu izlevatili za Sadikove procente. Ako se to desilo i ako su izgubili Sadikove procente na ustrb toga da se ovaj novac dobije sto prije, e onda su ga samo opet uprskali jer je onda momak de fakto dat za dzaba. Ali vidjecemo. Za sad odlicno.
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

Igrac vredi onoliko koliko je neko spreman da ga plati, i tu prestaje svako filozofiranje.
Z

Zajecarac

pre gotovo 2 godine

@Lik iz klake Znaci po toj tvojoj tvrdnji Nejmar vredi 222 miliona evra, Grizman 120 miliona evra, Megvajer 80 miliona funti, a lik je gori stoper od Tajtus Brambla, Nedum Onuohe ili Metju Apsona.

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

odlicno te pitam ! Zato sto je objavio Fabricio Romano top 3 najupucenijih novinara za transfere.
G

Gost123454321

pre gotovo 2 godine

Jos jedan u nizu od katastrofalnih poteza najgore uprave u istoriji... prodati mladog bonus igraca koji je pokazao kvalitet i da napokon nas PARTIZAN igra sa dva spica (barem u nasoj ling long ligi) a ne da u nedogled forsiraju igru po krilima (u isto vreme da dovode sumnjiva krila) koja ne znaju nibda centriraju, ni da probiju u igri jedan na jedan... a bekove ne bih ni spominjao kiji treba da se dupliraju jer je za njih centarsut tek misaona imenica... UPRAVA NAPOLJE!!! VOLIM PARTIZAN!!!
s

srpski biznis

pre gotovo 2 godine

istovar i nista drugo njih ne zanima . Prodas ovako jednog klinca ,sutra dovedes nesto "svoje" koje nigde nije imalo uspeha i statistiku 2 gola u 30 utakmica i na taj transfer izvuces iz kluba ovo sto si danas dobio od ovog malog .A vi se rodjaci lozite i dalje na evropski koeficijent
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

5 miliona i 10% od buduceg transfera za igraca koji je u Partizanu odigrao tek par utakmica i u njima objektivno pokazao veoma malo nije uopste los biznis, o cemu pricas? Vlahoviceva prodaja za milion i po je bila katastrofa; ovo je, da ne kazem, posao decenije. Malome zelim svu srecu svijeta u Spaniji, ali mene i nije bas uvjerio da ovoliko vrijedi.
g

gost333

pre gotovo 2 godine

Greska je bila sto su gomilu mladih igraca pustili dzabe u Cukaricki,a oni posle zaradili na njima. Prodaja igraca koji nije pokazao bog zna sta za 3,5 miliona i 1,5 kroz bonuse i 10% od sledece prodaje daleko je od loseg. Odigrao 28 utakmica, dao 3 gola i 1 asistencija. Samo da podsetim Sadik prodat za 5 miliona + 3 +0,5 + 0,5 + % odigrao 51 utakmicu 23 gola 17 asistencija
D

DDz

pre gotovo 2 godine

Ovo nisu trebali da urade.Partizanov problem je to sto smo imali jako los tim a u losem timu i kad je stalno pritisak ne mozes da razvijas igraca.Rikardo je morao da igra svaku utakmicu zato sto su ostali igraci losj, nema ko da postize golove.Ako ubace Molovanovica i on ga ne da onda je problem jer ostali nisu mogli.Ne moze dete od 18 godina da nosi taj teret da je ostao i za godinu ili dve on bi vredeo mnogo vise.Ali sta ces lopovluk do bola, dok svako uzme svoj deo kolaca klubu ne ostane nista.
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Nemojte biti iracionalni, da ne kazem prokleti. Nama je jedan Mitrovic otisao za 5 miliona, o cemu pricate? Ovo je, znaci, top transfer. Malom naravno zelim da uspije u Almeriji jos bolje nego Sadik, ali tu garancije nema i pitanje je koliko ce mu godina za to trebati. Zato je ovih 5 miliona plus 10% od sledece prodaje izvanredna prodaja. Nije nam bio u pitanju neki kljucni igrac nego klinac koji je jedva i igrao.
M

Miliona

pre gotovo 2 godine

Sramota , stvarno, bar 30 posto je trebalo da uzmemo, pa decko ce za par godina 20 miliona minimum da vredi
@

@miliona

pre gotovo 2 godine

Druze "smanji ribu"... Ni manje ni vise nego 20 miliona? Videces da je on novi Saponjic! Odradili su sjajan posao ovom prodajom!
S

Smislov

pre gotovo 2 godine

Pa te pare oni ne mogu dobiti za Kataija i Ivanića, zajedno ha ha ha. Ovaj što je promašio zicer protiv Napretka, koji nas je možda koštao titule, ode za dobre pare.
I

I šta ćemo sad?

pre gotovo 2 godine

Ne mogu ali su dobili dva proljeća u LE u zadnje dve godine.
T

TzT

pre gotovo 2 godine

Dobili glat za Lazetica.Dobicemo za Eraka 3x vise.Opusti se, uzivaj u drugoligaskim prodajama, mi cemo u prolecima u Evropi i titulama.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

@ smislov ...i ja kazem isto,sta bi tek bilo da je igrao nesto ?? Lik spojio tri zagrevanja i 30 minuta igre protiv Surdulice i oni ga zavale za 3 miliona !!! nasi menadzeri su cudo
Д

Дакле

pre gotovo 2 godine

Баждар остаје подршка Рикарду, можда у јануару доведемо на позајмицу неког некласичног нападача...живи били па видели
@

@dakle

pre gotovo 2 godine

Bazdar ce biti ove sezone grejac klupe, kao i prethodne...upisace desetak ulazaka u igru od po 10 min ..
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

bazdar za ovog vanzemaljac al stvarno .Bazdar zna da igra decko je talenat e sad dal ce da se uskladi sa upravinim procentima ....videcemo
D

DonKyo

pre gotovo 2 godine

Po savetu Jestrovica odbijao da trenira u Ptuju. Stolica plakao pred svima, sramotan potez i nek se ne vraca. mozes misliti, mocna Almerija
N

Niš PFK

pre gotovo 2 godine

Ako je istina to sto si napisao za njega, nikada vise nemoj da se vraca...
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

jestrovic ne bi trebao da pridje kancelarijama FK Partizan ...idi suruj sa tvorzom ali ovi nasi diluju sa svakim od koga mogu da dobiju kes
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Ljudi moji ovaj Partizan je hit, pa kako oni prodaju igraca koji nije imao dve polusanse, svaka cast, Mita i madjija da se ugledaju sto se ovih stvari tice
D

Dzon10

pre gotovo 2 godine

Poklonili ga,a i sto se ne kaze da su pristali na ucenu Almerije da se ne uzimaju dogovoreni procenti od Sadika?! Uprava napolje!!!
I

IdemoJako

pre gotovo 2 godine

Zvezda ponovo dupla kruna u fudbalu a u basketu tripleta. Će komunisti da puknu od muke. Nikad vise necete da osvojite.
Z

Zeleznik

pre gotovo 2 godine

Izivnite klube sa imenom "Crvena Zvezda", vi ste rojalisti a mi smo "komunisti".... Inače termin "partizan" je gerilski borac i nije vezan za komunizam nužno, štaviše nastao je 1812. kada je Napoleon napao Rusiju pa je ruski general Kutuzov organizovao pozadinske, partizanske, jedinice da ometaju linije snabdevanja, da napadaju u malim grupama itd.
K

Kurvice

pre gotovo 2 godine

Zasto ne istupite iz domace lige u fudbalu kao u kosarci?
B

Bg

pre gotovo 2 godine

Pazi ga Jestrovic sto mulja

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Realno Ovo je odlicna prodaja I'ma ugovor Jos godinu Dana a nije ni igrao toliko.
o

odlicno te pitam

pre gotovo 2 godine

zasto verujes svemu sto procitas u medijima?
m

mita i trta

pre gotovo 2 godine

i ja kazem ovo je dolicna prodaja jel po meni decko je bukagija jedini problem je sto ove pare klubsku kasu nece videti
k

koolerski

pre gotovo 2 godine

budak klasicni,jedan od glavnih krivaca za izgubljenu titulu.coban sa dva metra pogodi golmana...cudo nevidjeno
A

Alo decko

pre gotovo 2 godine

Sad da imaju malo mozga pa pola od ovih para da uloze u nekog normalnog igraca, ima prostora da bude i stranac jer Natho ima srpski pasos. Samo nemojte Tedica da spominjete vise molim vas. Fali nam minimum spic i jedan bonus igrac da makar imamo cemu da se nadamo. Pojacanja su sem Sehovica za sada dobra, ali meni Stolica ne uliva nikakvo poverenje.
@

@alo

pre gotovo 2 godine

Za ove pare ne mogu resiti goruce probleme... Dok malo zakrpe rupe, dok uzmu kajmak za sebe...nece nista ostati
P

PrvoSeVratiDug

pre gotovo 2 godine

Valjda se prvo vrati dug za licencu, a onda se ulaže?Ili treba da narod Srbije plaća licencu zato što ste vi partizani sa lepim očima?
L

Lopovi sede nam u upravi...

pre gotovo 2 godine

Sramota.
G

Gostanko

pre gotovo 2 godine

Koliko li od spomenute sume ide Jestrovicu,agenciji itd. Partizan tu nece videti ni 2m. U Srbiji retko koji igrac se proda da kazes da je neko snimio njegove kvalitete,zapazio ga pa se raspituju vec samo klubovi u koje ih menadzeri udome iliti uvale. Sta su recimo ovi videli kod ovog decka pa navodno daju tolike pare nije mi jasno. Da je barem igrao pa da kazes. Da mu saberes minute nema tri odigrane utakmice.
Z

Zjubov

pre gotovo 2 godine

Kakvi su kao oni iz krimi-menadžerskih filmova u pokušaju, seljana a ovaj klinja kao i svaki drugi, ovo je zarada veka .
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

ljudi ovo je veci transfer nego halandov . Haland je obrnuo milione al je i dao golova tone, izorao Vestfalen teren a ovaj ? ovaj ima 3 tusiranja na JNA stadionu i oni ga zavale za 3 milke !!! ne procenjivo
@

@metalika

pre gotovo 2 godine

"neprocenjivo", a ne "ne procenjivo"...
С

Солун

pre gotovo 2 godine

Момак је један од физичких најдоминантијих фудбалера света свог узраста. Продат је испод цене.
K

Koce

pre gotovo 2 godine

Bacene pare...
S

Sad po Andriju Pavlovica

pre gotovo 2 godine

Bez premca sa budzetom koji mi imamo, realnim za našu zemlju, iskusan i proveren napadač. Za razliku od mezimice mi delimo sudbinu srpskog naroda. I trebamo ponovo da im zagorcamo zivot i nateramo da se brukaju sudijskim odlukama Kako bi prelomili prvenstvo.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Narocito ste delili sudbinu srpskog naroda u doba njegove najvece propasti 90-ih godina proslog veka!!!!!!!! Srbija se raspadala od ratova i siromastva, a vi pod vodjstvom Mirka Marjanovica otimali sve sto se moglo, izmedju ostalog i Zemunelo cuveni...
A

Andrija Pavlovic je za nas

pre gotovo 2 godine

Bez premca sa budzetom koji mi imamo, realnim za našu zemlju, iskusan i proveren napadač. Za razliku od mezimice mi delimo sudbinu srpskog naroda.
M

Mile Tosic

pre gotovo 2 godine

Njegov promasaj iz peterca protiv Napredka je kostao titule...Tata stavio cvice oci se cakle od miliona...
R

Realan 2

pre gotovo 2 godine

Dao je 3 gola za prvi tim, nije previse sansi dobio, da je vise igrao, sad bi vise vredeo... samo stanoje zna zasto je mali sedeo na klupi a rikardo igrao u domacem prvenstvu kad bi uspeli da povedemo 2,3 razlike....
b

batabane

pre gotovo 2 godine

A kud se dedose onih 40% razlike,jer pisalo se ,sa ovim ciframa i 50% od naredne prodaje.
G

Gostmsuszszus

pre gotovo 2 godine

Pisem ovo kao Partizanovac.Ali sta je on pokazao gde je on igrao? Ovaj njegov menadzer je madjionicar ocigledno
A

Alo decko

pre gotovo 2 godine

A mozda i pises kao slepac. Decko vredi bar duplo od ovoga
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Pokazao je na primer vise od Lazetica. Momak je bar realan i otišao je u klub u kome ce mozda igrati, dok ovaj gore navedeni ima šansu da igra u Milanu kao Tedic u Sitiju. Strani klubovi uzimaju te mlade igrace radi potencijala, ne zbog trenutne forme.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

I ja kao Zvezdaš pitam šta je Lazetić pokazao bilo gde. Ti Partizanovac ko što je moja baba u Torcidi. Užas šta vi radite. Ajde malo školu da učite
@

@mop

pre gotovo 2 godine

Realnije je da ti je baba bila u Bed Blu Bojsima...
R

Realno...

pre gotovo 2 godine

...je Lazetic igrao za mladu reprezentaciju i Ligu sampiona za mlade. A igrao je i u sampionu Srbije.
m

mita i trta

pre gotovo 2 godine

@ alo decko ...sta vredi ? gde je dokazao ?? talenata imas kolko hoces ali ako nije dokazao sta onda vredi ?? igrati u omladincima i seniorskom timu je noc i dan
r

riđobradi

pre gotovo 2 godine

Ugovor mu ističe 30.6.2023...klinac i roditelji nisu hteli da ga produže pa su tako ucenjujući klub, snizili cenu. Jer 6 meseci pre isteka, može da započne pregovore s drugim klubom i džabe pređe istekom ugovora...ili za siću. nije lako ni upravi, majke mi. U januaru, Vulvsi nudil 5.000.000 + 20% procenta i svi graknuli NEEE, LOPOVI, prodajete za džabe. Ovamo te igrać ucenjuje i prođe bezbolno. I svi mrze upravu a igračima aplaudiraju
G

Gost5555

pre gotovo 2 godine

A ko je kriv što mu ugovor ističe za godinu dana?
s

sb

pre gotovo 2 godine

Slučaj "Živković" u najavi! Dovoljno je da ste gledali jednu utakmicu omladinaca mogli ste njegovog oca videti kako urla uz ogradu i vodi tim umesto trenera. Marka kao igrača krasi strahovit šut, dobra igra glavom, ukratko razbijač bunkera. Zašto ne vredi 10+ miliona? Nema nožnu tehniku, moraš mu dati na tacni inače se lopta odbija od njega, o driblingu da i ne govorim.

Uprava napolje

pre gotovo 2 godine

Da branimo sad upravu koja nikoga ne prodaje 2 godine dovode se iskljucivo odpatci sve do ovog prelaznog roka i sada se prodaje biser pre toga oterani najbolji igraci umesto da se zaradi na njihovim transferima presuda suda da se duguje Asanu i to vise od jedne plate, nazidali dugove od 50 ,60 miliona pa sada moraju da prodaju.
S

Seoul

pre gotovo 2 godine

Samo vi poklanjajte igrače, pa će posle da bude kukanja kad prodje kao Vlahović. Prodali ste zadnjih osam godina igrače ukupno za 20ak mil, koji su nakon par sezona odlazili za ukupno 200. I posle će Zvezda da vam bude kriva
A

Alo decko

pre gotovo 2 godine

A zvezda je prodala za koliko? Aj ne rise
@

@alo

pre gotovo 2 godine

Aj ne tajgu?
D

Daki...

pre gotovo 2 godine

za neke ranije fudbalere mi nije bilo krivo kad odlaze prerano, za njega jese...nisam neki strucnjak pa da predvidim njegovu karijeru ali mi se stil igre svidjao i jedva sam cekao da decko udje u igru...premalo je igrao,i na zalost bio jedini igrac koji je mogao da se proda za neke pare,tako da nema sta da se kuka,od penzosa koji su izvukli sezonu i na kraju posustali nije ni bilo ocekivano da napune klupsku kasu...ovaj transfer plus od sadika neki milion i od evrope taman poriven budzet...fali stoper,spic i sredina neko da menja natha
S

Samo jos

pre gotovo 2 godine

A pare za licencu ce penzioneri da vracaju FSS!?
Š

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre gotovo 2 godine

Zar ne beše Wulverhemton nudi 12 miliona funti, kako sad ovo ?!
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Nemaju Wolvesi toliko para..cuvaju za Nestu Erakovica.
D

Drma

pre gotovo 2 godine

Kada je Fiorentina promenila ime u Almerija? Klasično pranje para sa Arapima!
G

Gost Nezvani

pre gotovo 2 godine

ovo je godina gde je trebalo da odmeni Gomeša u domaćem prvenstvu, da dobije minutažu, da se uigra i za Evropu, pa i tu pomalo. Koja logika prodati ga, nije mi jasno. Sem toga, ni nemamo drugog špica, a bogami ni ofanzivnog veznog.
G

Gost 979

pre gotovo 2 godine

Ovde su Partizanu bile vezane ruke. Igraču ističe ugovor 30.06.2023. , niti on, niti njegov otac nisu želeli da potpišu novi, a zbog čega, to je pitanje za njih.Morao je sada biti prodat, da ne bi za 6 meseci ušao u pregovore s novim klubom i otišao za 0 evra. Drugi špic stiže brzo.
R

Ris

pre gotovo 2 godine

Zato imamo golmana na izvoz!
G

Gost nezvani

pre gotovo 2 godine

Španci su ovako "kupovali" zlato od domorodačkog stanovništva,davali su šarenu loptu za grumen.Domoroci su kasnije skoro istrebljeni a čini mi se da se ista stvar ponavlja u sportu jedne zemlje.
a

ako je

pre gotovo 2 godine

Romano to objavio onda je tako. Covek ne gresi ja ne znam odakle mu toliko tacnh i preciznih informacija avakog dana, za bilo koji klub.
J

Joksa1986

pre gotovo 2 godine

Posle svih ovih zadnjih godina transfer+ transfer+ neko ce napipati nekad corku, je rnit para ni ti + :)
G

Gost222

pre gotovo 2 godine

Koga bre lazu,ko ce za neafirmisanog fudbalera da da tolike pare.SMRKATORI CIGANSKI IZ UPRAVE PARTIZANA LAZU,NARKOMANCINE
X

Xxxl

pre gotovo 2 godine

Dace para za neafirmisanog igraca kao za Vlahovica 1,500e.A sada vredi Vlahovic 100 000e.
J

Jan

pre gotovo 2 godine

Idemo pumpanje cene. Pa ovaj bre ne igra ni za mladu reprezentaciju. Panj
M

Mitros

pre gotovo 2 godine

Ne igra isključivo zbog klubaško familijarnih odnosa saveza i porodice Lazetić. To nije reprezentacija već privatna prćija nekolicine menadžera i roditelja. Što se dalo videti i po rezultatu.
K

Kurir Jovica

pre gotovo 2 godine

+ 3 na karte
R

Rubikova kocka

pre gotovo 2 godine

Priča se po Almerijskoj čaršiji da imaju filijalu svoju u Srbiji i zove se partizan.... A sigurno i tamo čaršijske šuplje priče!
i

iz 1 u x

pre gotovo 2 godine

barem imamo koga da prodamo, evo nas rezervni napadač odlazi za 3.5 miliona, a vaše majstore ne vidim da je iko trazio, cast Erakovicu
M

Mhm

pre gotovo 2 godine

Naš rezervni je u Milanu za 5 miliona
@

@iz 1

pre gotovo 2 godine

Pa i mi smo zimus prodali Lazetica, koji je bio tek treca opcija u napadu... Ali to je realnost, na zapadu hoce samo mlade igrace iz Srbije, oni su na ceni. Meni je iskreno zao sto prodajemo decu, ali u upravi oba kluba je bitna samo njihova licna zarada a ne jacanje kluba.
P

Pedjahn

pre gotovo 2 godine

A Panjkov u fazonu:jel mogu i ja čiko sa njim,znam svasta da radim,perem,peglam…Samo da odem i ja negde iz Zvezde!
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

@iz 1 u X…. Lazetic npr… mladji od Milovanovica, takodje bio rezervni spic… treba dalje?
0

0211

pre gotovo 2 godine

Iz 1 u x, jel tebi znače te pare nešto? Meni znači titula i igra u Evropi. Ciao bella
m

mile mesožder

pre gotovo 2 godine

ima i ferencvaroš svoju filijalu u BG, 1.2 miliona za "super talentovanog" Gavrića
K

Kg

pre gotovo 2 godine

@Iz 1 u x ili kako vec, sarane. Zvezda je prodala Lazetica skuplje , o cemu pricas. Drugo Zvezda kao i svi veliki klubovi kupuje , ne prodaje , nauci to neznalice , zato stalno osvaja trofeje a vi placete svake godine. Sta je sa mozgom? Ko vise prodaje u Nemackoj? BORUSIJA DORTMUD VISE OD BAJERNA. A KO JE STALNO PRVAK I BOLJE IGRA U EVROPI? PA BAJERN. Jel si naucio nesto. I ne navikavaj se da lazes. Lazetic skuplje prodat , isto godiste. Toliko.
@

@mile vnogozder

pre gotovo 2 godine

Ima i Bohum svoju filijalu, uzima igrace od istih za 0 Evra...
R

Raky

pre gotovo 2 godine

Dakle, odrekli se bonusa za Sadika i dali ovo dete za dž.
X

X

pre gotovo 2 godine

Alava upravo, dokle...
G

Gostpoipoi

pre gotovo 2 godine

Naravno, Almerija je videla sansu da se obogati na jos jednom biseru Partizana, zato bonusa ima koliko hoces 😁 Ko u ovo poveruje... Decko nigde nije igrao godinu dana... Ali ono, milion Almerija, 2 drzava, i eto transfera od 3 miliona.
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Ali zato trebamo povjerovati da je Lazetic placen 5miliona?
G

Gostpoipoi

pre gotovo 2 godine

@gost999 - Lazetic je igrao dve godine LS za mlade, igrao za reprezentaciju, debitovao za Zvezdu. Ovaj ni za omladince Partizana nije igrao, a kamo li nesto ozbiljnije. Tako da, da, zapravo treba da verujes da je Lazetic otisao za toliko. Plus, na sajtu Milana ima dva pasusa o Lazeticu, za razliku od Pavlovica od 10 miliona, i 5 kroz lako ostvarive i jos 5 kroz teze ostvarive bonuse i jos 40% od prodaje, kog je Monako predstavio u dve recenice - Potpisali smo Pavlovica. On ce igrati za Partizan do kraja sezone kao pozajmljen igrac. 😁
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Igrao omladinsku Ls?? Jel me zezas brate? Doveli spica koji u karijeri ima jedan gol za seniore protiv Kolubare, a igrao za tim koji u svakoj utakmici 85min bude u protivnickom sesnaestercu. S druge strane, Milovanovic je dao gol vrijedan prolaska u nokaut fazu evropskog takmicenja.. Ali po vasoj logici, vise vrijedi Lazeticev gol za 0:7 protiv Kolubare..
T

Tvoj tata

pre gotovo 2 godine

Nigde nije igrao samo je najmladji strelac Lige Konferencija. Pogledaj derbije omladinaca pa uporedi.
1

12345

pre gotovo 2 godine

DA MU JE STANOJEVIC DAVAO SANSU MALO VISE BAR 10 MIN PO UTAKMICI SAD BI VRIJEDIO BAR 4.5 MIL PLUS BONUSI. ZAO MI JE STO SE MLADI IGRACI PRODAJU SAMO ZATO STO IMAMO NESPOSOBNU UPRAVU DA NADJE SPONZORE I IZVOR PRIHODA
T

Trener

pre gotovo 2 godine

Slazem se apsolutno. E sad neka ove neznalice sto su podrzavale jos vecu neznalicu Stanoja, neka se pokriju po usima i crvene. Covjek da je samo malo vise igrao, sada bi vrijedio duplo, ali ocigledno nije bio u talu sa Stanojem. Jeli sada cudno i ono nerviranhe Stanoja kod gola Natka u derbiju? Fujjjjjjj.
O

Ognjen 161

pre gotovo 2 godine

Zimus ste pisali da je Vulverhempton nudio 6 miliona + 20% od naredne prodaje. Tad je Stanojević rekao da Milovanović nije na prodaju jer ne može da ostane sa samo jednim napadačem. Mali je ostao i u drugom delu dobijao šansu ređe nego jesenas, čak i kad je Partizan imao rešene utakmice (čitaj Sparta na 2:0 i ostavlja se Rikardo koji onda dobija drugi žuti i ne igra sledeću utakmicu i nekoliko sličnih utakmica u prvenstvu). Aleksandar Stanojević je najveća štetočina (u oštroj konkurenciji) koja je ikada boravila u Partizanu. Ovolike dugove treba pripisati samo njemu i nikome drugom!
Г

Гост 98

pre gotovo 2 godine

Човек је упропастио клуб као ретко ко у његовој историји, оставио је старачки дом иза себе, године ће требати да се клуб стабилизује сад кад је хвала Богу отишао.
G

Gost1978

pre gotovo 2 godine

sine pa daj kataia za dz, pa da vidis kad se samo zeljo iz panceva javi
K

Kon

pre gotovo 2 godine

Ajde terzijaneri, aport.
D

Dzo.Black

pre gotovo 2 godine

O boze i docice Tedic kao zamena... ono sta nam je najpotrebnije ne dovode, a sve ostalo stize kao na traci, po meni Gomes nije prvi izbor centarfora, Gde je kreator igre(vodja ekipe bez koje ne moze ni jedan tim. da funkcionise..)
P

PolakoBice

pre gotovo 2 godine

Polako biće i taj kreator. Gde predsednik da nagrabulja tolike novce kad ste potrebit klub:)))Mora sad i neki sponzor iz Pakistana ili da Kinezi kupe još neko selo :)))
S

Sima Arauho

pre gotovo 2 godine

Ako za ovoga uzmemo 3,5 miliona onda smo stvarno obrnuli igricu.
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Isto kao sto ste uzeli bonuse za Sadika i 10 miliona za Pavlovica

Mladen Drmanovic

pre gotovo 2 godine

Nemam uopšte lepo mišljenje o Jestroviću kao menadžeru..Mali će brže nazad nego u Španiju,prvo će ga pozajmiti u Anderleht pa ga eto kući jer oseća dres...A sad lepo pokupiti Fiću Stevanovića za bonusa i završiti priču..A Tedića neću da komentarišem,nadam se da će zdravlje poslužiti Rikarda pa je nebitno ko će biti rezervni špic..
K

Kg Pfc

pre gotovo 2 godine

Milovanović je odličan špic, ali nažalost u ovakvoj formaciji Partizana sa jednim klasičnim napadačem nije imao prostora za nešto više pored Rikarda. Mislim da sve u svemu Partizan sa ovih 10% od naredne prodaje može da računa na još nekih milion evra što je u zbiru 6 miliona evra što je zaista odličan posao. Sada treba pokušati dovesti Andriju Pavlovića, mislim da bi on bio ubedljivo najbolja opcija za rezervnog napadača, ako to ne može onda Tedić ili neki drugi talentovani klinac, pa da se napravi opet ovakav posao kao sa Marezijem. Jednostavno Partizan živi od prodaje svojih igrača, a 5-6 miliona evra je za naše uslove odličan posao. Da se ovakav posao ponovi sa Jovićem, Terzićem, Baždarom, pa možda i Popom i Partizan ima dobru finansijsku budućnost.
R

Realan 2

pre gotovo 2 godine

Bilo je prostora da igra vise, stanoje je drzao rikarda u nasem prvenstvu i kad smo vodili 2,3 razlike...
B

Bg

pre gotovo 2 godine

Almerija onda dovela Rominog djaka, sad kad se zeznu pa pomisle da ce i ovaj biti solidan
U

U jeeee

pre gotovo 2 godine

Znači,počinje smaranje sa bonusima narednih godina!
G

Gostpoipoi

pre gotovo 2 godine

Naravno, Almerija je videla sansu da se obogati na jos jednom biseru Partizana, zato bonusa ima koliko hoces 😁 Ko u ovo poveruje... Decko nigde nije igrao godinu dana... Ali ono, milion Almerija, 2 drzava, i eto transfera od 3 miliona.
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Xaxaxaxaxa. Ma 100%. Imaju bonusi za svaku promenu kopacki i kada nauci spanski.
P

Pitanje jedno

pre gotovo 2 godine

Kako da se kupi dobar špic za 3M kad ovaj vrijedi preko?
V

Vinke

pre gotovo 2 godine

On ima 18 godina i zato vredi toliko i racuna se da ce napredovati, a imas odlicnih spiceva za 3M koji imaju izmedju 25-28 godina oni su skoro na svom maksimumu u karijeri i zato im cena takva.
G

Gostinjo

pre gotovo 2 godine

zar nije bilo govora o 10.000.000 EUR?
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Isti slučaj kao Vlahović
I

IdemoDalje

pre gotovo 2 godine

Sad kad zaigra u paru sa čudesnim Umarom i kad obojica pređu u Bajern sledeće sezone:))))Biće cele sezone više vesti iz Almerije nego iz Barse i Reala:))))Ovde na slici se baš zarumenio i biće da je istrčao jedan laganiji sprint:)))
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Auuuu.. ode za vise novca nego sto ce komsije prodati Nestu..
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

kao rezervni špic sasvim pristojna cifra
G

Gostinho

pre gotovo 2 godine

Jeste ovi bonusi kao za Sadika što su bili
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Opaaa sad ne vjerujete ni Romanu, vjerovatno najjacem insajderu na svijetu.. Bravoo. Zato cete povjerovati da ste Erakovica Nestu prodali za 12miliona hahah
G

Gost@Gost999

pre gotovo 2 godine

Ma naravno, on je svakog meseca dodavao po neki bonus za Sadika... I procente, i sveeee. Ukljuci mozak decko...