Milovanović sa ocem i agentom, Nenadom Jestrovićem (© Star sport)
Milovanović sa ocem i agentom, Nenadom Jestrovićem (© Star sport)

Završeno! Marko Milovanović u Almeriji za 3.500.000 + 1.500.000 + 10%

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.07.22. | 13:17

Posao utanačen, do kraja vikenda predviđena promocija u Španiji

Umar Sadik je bio pun pogodak za sve strane, pa će istim putem koračati i Marko Milovanović. Da se Almerija i te kako interesuje za Partizanovog napadača odavno nije tajna, ali posao je suštinski završen ovog četvrtka.

U prartnji oca, kao i agenta Nenada Jestrovića, mladi špic je posetio kancelariju na prvom spratu stadiona u Humskoj i sa čelnicima Parnog valjka dogovorio uslove rastanka. Papiri su potpisani, a to značli da će novi španski prvoligaš na ime obeštećenja platiti viceprvaku Srbije 3.500.000 evra na ime obeštećenja, te da bi Partizan sa bonusima mogao da dobije i dodatnih 1.500.000.

Izabrane vesti

Sve skupa dakle 5.000.000 evra i nit u nije kraj, jer bi crno-beli navodno zadržali i deset odsto od naredne prodaje 18-godišnjeg napadača. Sam fudbaler bi trebalo da potpiše šestogodišnji ugovor, do 2028. Promocija u novoj sredini očekuje se već do kraja ove sedmice.

Sam Partizan bi u tom slučaju morao pod hitno u potragu za novim špicem, jer bi u slučaju Milovanovićevog odlaska od iskusnijih igrača mogao da na toj poziciji računa samo na Rikarda Gomeša. Jeste da je prošle sezone bio najbolji strelac Superlige, ali sa jednim napadačem se ne ulazi u novu sezonu, a ona počinje već ovog vikenda. Verovatno će izbor pasti na Slobodana Tedića, koga trener Ilija Stolica poznaje iz mlade reprezentacije.

Marko Milovanović je u konkurenciji raspucanog Rikarda Gomeša prošle sezone imao prilično skraćenu minutažu kod Aleksandra Stanojevića i za prvi tim Partizana postigao tri gola, po jedan u Mozzart Bet Superligi, Ligi konferencije i Kupu Srbije.



tagovi

Marko MilovanovićLetnji prelazni rok 2022FK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara