Jojić (© MN Press)
Jojić (© MN Press)

Završeno: Miloš Jojić se vratio u Partizan! Ugovor na dve godine

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.10.20. | 17:38

Veliko pojačanje za Aleksandra Stanojevića

Dan povratnika u Humskoj 1. Jutros je sa veliko pažnjom dočekana vest da se Ivan Obradović vraća u Partizan, a ove večeri postalo je jasno da će istim putem i Miloš Jojić. Iskusni fudbaler sredine terena stiže među crno-bele iz Istanbul Bašakšehira.

Vest je potvrđena MOZZART Sportu i sad se samo čeka da se papirološki završi ono što je usmeno utanačeno na relaciji Beograd – Istanbul. Danima su trajali pregovori između srpskog i turskog kluba da bi malo pre gostovanja ekipe Aleksandra Stanojevića u Gornjem Milanovcu postalo jasno da je Jojić šesti novajlija ovog leta.

Izabrane vesti

Minulih dana Jojić je dovođen u vezu sa Bohumom (rukovodioci odmah demantovali), još jednim članom Cvajte (Nirnbergom) i poljskom Lehijom iz Gdanjska. Ništa od toga mu se nije svidelo da bi nastavio karijeru u inostranstvu. Paralelno je pregovarao sa crno-belima, koji su ga označili velikom željom još otkako je Aleksandar Stanojević zamenio Sava Miloševića na klupi. Sve vreme su čekali da Bašakšehir popusti i na kraju su dobili pozitivne signale iz Turske.

U pitanju je otkup ugovora 28-godišnjeg fudbalera sredine terena. Papiri će biti potpisani na dve godine. Angžaman Jojića je dogovoren i ion će početkom naredne sedmice doputovati u Beograd i priključiti se ekipi Aleksandra Stanojevića. Biće mu na raspolaganju i za 163. večiti derbi, 17. oktobra u Humskoj 1, a Grobari bi voleli da ishod bude identičan onom iz maja 2013. kad je baš pogodak popularnog Zeke osigurao Partizanovu titulu.

Posle mandata na Topčiderskom brdu (50 utakmica, 11 golova, deset asistencija), Miloš Jojić se obreo u Borusiji iz Dortmunda, zatim oprobao u Kelnu, pa odatle otišao u Istanbul Bašakšehir, koji ga je proletos pozajmiio austrijskom Volfzbergeru.

Nared na stanica – Humska.


tagovi

FK PartizanMiloš Jojić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara