Završeno: Zvezda poslala Jovana Mituljikića i Gordića u IMT

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.07.23. | 16:35

Supertalentovani blizanci se ponovo razdvajaju

Bilo je takvih najava i prethodnih dana, u jednom trenutku je došlo do zastoja iz sportskih razloga, ali dileme više nema: Crvena zvezda je na šestomesečnu pozajmicu poslala u redove IMT-a poslala Jovana Mituljikića. Sa njim će u redove novog člana Mozzart Bet Superlige i golman Miloš Gordić.

Crvena zvezda ima velika očekivanja od blizanaca iz Negotina, Jovana i Nikole Mituljikića. Momci rođeni 2003. godine su bili među najboljima na testovima brzinske izdržljivosti tokom rada srpskog šampiona na Zlatiboru. Međutim, bilo je jasno da u nekim segmentima biološki kasne, na kraju je odlučeno da Nikola zadrži crveno-belu opremu, a Jovan nastavi došlkolovavanje u klubovima Mozzart Bet Superlige. Konkurencija na njegovom mestu je najveća, pa je procenjeno da će pod komandom Nebojše Jandrića dodatno napredovati. I vratiti se u matični klub kao veliko pojačanje.

Izabrane vesti

Jovan Mituljikić je i prolećni deo prošle sezone proveo na pozajmici, igrajući za Mladost GAT. U 14 nastupa dao je jedan i asistirao za jedan gol, ali to nije pomoglo Novosađanima da izbore opstanak u najjačem rangu. Tada su odgovorni sa Marakane odlučili da razdvoje blizance, da prvi put ne žive zajedno. Nije to bio baš najbolji potez, pa je Jovan sada ootišao u komšiluk, pa će gro slobodnog vremena provoditi sa bratom Nikolom.

Zajedno sa Jovanom Mituljikićem u IMT će i Miloš Gordić. Procena je da bi golman rođen 2000. godine teško dobiti šansu u konkurenciji Omrija Glazera, Zorana Popovića i Nikole Vasiljevića. Crvena zvezda je Gordića već slala na pozajmicu u Mačvu i AEK iz Larnake.


tagovi

Jovan MituljikićMiloš Gordić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara