Arkadijuš Milik (©Reuters)
Arkadijuš Milik (©Reuters)

Zavrzlama zbog Milika: Agent bio u Londonu na pregovorima, Napoli postavlja uslove, čeka se Totenhem

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.09.20. | 20:14

Niko ne zna šta će biti

Roma više nije opcija jer je Edin Džeko izvisio za transfer u Juventus, Arkadijuš Milik ponovo je "ni na čijoj zemlji". Poljski napadač mora da ide iz Napolija kako bi izbegao po njega najlošiji scenario - da celu sezonu ili bar do januara bude u civilu. Đenaro Gatuzo mu je javno i jasno stavio do znanja da nije u njegovim planovima, a kako je i Roma ispala iz kombinacije, šta sada ostaje za Milika?

Najverovatnije transfer u Totenhem i to pod uslovom da se klubovi dogovore u narednih desetak dana. Iz Italije stižu informacije da je Milikov agent David Pantak bio u Londonu na pregovorima sa Danijelom Levijem oko ličnih uslova saradnje, a to prema svim dosadašnjim saznanjima relevantnih medija ne bi trebalo da bude problem. Mnogo će komplikovanije biti da se klubovi nađu oko obeštećenja i uopšte formule transfera.

Izabrane vesti

Napoli insistira na nekim stvarima i postavlja uslove Totenhemu. Naime, pošto je Milik u poslednjoj godini ugovora, on mora da pristane na to da produži ugovor na još godinu dana, kako bi onda otišao na pozajmicu u London, ali... Onda bi Pevci morali da otkupe Poljaka narednog leta za 25.000.000 evra. Dakle, Napoli je izneo svoje uslove, ali svi dobro znaju da je Danijel Levi podjednako opasan i tvrd pregovarač kao Aurelio de Laurentis i da ne voli uslovljavanje.

Međutim, Totenhemu je potreban neko ko će da rastereti Harija Kejna u srcu napada. Kejn ima strašnu saradnju sa Hjongom Min Sonom, ali Totenhemu je definitivno potreban još jedan klasičan napadač koji može da odgovori velikim zahtevima Premijer lige i evropskog fudbala.

Nedavno se u portugalskoj štampi pojavila vest da bi ta zamena za Kejna mogao da bude Haris Seferović koga Žorž Žezus ne vidi u planovima za novu sezonu. Ali, izgleda da je i Totenhemu Milik interesantnija opcija.



tagovi

Arkadijuš MilikLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara