(©Starsport)
(©Starsport)

Zbogom Lučanima, Mančester siti šalje Gordića na pozajmicu u Belgiju

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.11.22. | 18:03

Mladi fudbaler od proleća u Lomelu

Proslavio je 5. novembra Đorđe Gordić 18. rođendan, koji mu je ujedno bio signal da je došao trenutak za rastanak sa Mladosti iz Lučana.

Kao što se letos pisalo, Gordić je novi fudbaler Mančester sitija, a zvanična potvrda tog transfera čekala je njegovo punoletstvo. Tako da će narednih dana biti i oficijalno da se u Lučanima desio istorijski transfer, da je igrač Mladosti otišao direktno u jedan od najvećih klubova sveta.

Izabrane vesti

Lučanci su se danas, na kraju jesenje polusezone, zvanično oprostili od Đorđa Gordića, a kako Mozzart Sport saznaje, njegova nova adresa biće belgijski Lomel. Tamo su mu čelnici Mančester sitija odredili destinaciju za nastavak kaljenja. Ići će Gordić istim putem koji su u Sitiju imali Slobodan Tedić, Filip Stevanović, braća Ilić...

Lomel je jedan od klubova koji su pod patronatom Mančester sitija, a Belgija je fudbalska zemlja idealna za razvijanje mladih talenata.

Gordić je produkt omladinske škole Mladosti iz Lučana, igrao je za timove do 17 i 19 godina, dok je za seniore plavo-belih odigrao 44 meča, postigao sedam golova, a za dva je asistirao.

Prema nezvaničnim informacijama, Siti je platio 2.500.000 evra Lučancima za njegovo dovođenje.



tagovi

Đorđe GordićLomelMančester SitiMladost LučaniMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara