Komentari na vest

Zbrka na Old Trafordu oko De Heinog ugovora

G

GosnDjokica

pre 11 meseci

pravo je cudo sto ga jos nisu najurili iz MU ,on po meni nije ni za rezervu ,klasicna kiksara zato su ga izbacili iz repke jer vide da je nepouzdan a nepouzdanog golmana ne zeli niko jer to ti je najbitnija karika, Megvajer boy je maca za njega , pa ovaj je primao i kroz noge i kroz sape ,s pola terena ,kornera,iz dodavanja ,kroz usi ma bilo ih je milion egzoticnih greski , bolje da ga utope negde u Arabiju tamo da se dovede u red, verovatno mu fali sunca:)
G

Ginola 14

pre 11 meseci

Prvo su oni njega izradili za transfer u Real sa onim faksom iza ponoći, pa ih je on odrao od para. Dakle, svi na dobitku. Golman sa njegovim iskustvom u 32. treba da traži novi izazov. Sumnjam da su mu pare prioritet. Bez obzira da li je to Španija, Italija, Njemačka ili čak novi klub u Engleskoj.
n

niko123

pre 11 meseci

Kod jednog Aleksa Fergusona bio prva opcija, ali neki trenerčic u pokusaju, trazi drugog golmana koji bi radio sa devanzivcima.Fudbal je propao i zbog para, preplacenih igraca, i zbog "trenera" koji su fudbal, od jednostavne igre, pretvorili u nauku.
r

rd12

pre 11 meseci

I Aleks Ferguson bi ga menjao odavno već, mnogo je regresovao zadnjih godina, tako da nema to veze sa 'trenerčićem' koji je inače odličan trener koliko god ti želeo da ne priznaš to.
l

lolee

pre 11 meseci

njegova plata izađe klub godišnje 30-35 miliona sa porezima. bolje dodati još malo i probati da dovedi Maignan-a iz Milana. ako ništa ni Livaković ne bi bio loš

Mali peca

pre 11 meseci

kakav crni livakovic , dobar je on golman al nije za junajted