Komentari na vest

Zdrav razum mora da preovlada: Junajted traži zamenu za Ten Haga i vodi bitku sa Čelsijem

G

Gostilnica

pre 23 dana

Ovim bi se stekao dojam da je Ten Hag odgovoran za individualne greške Junajtedovih igrača. Igrači da imaju ponos, preuzeli bi krivicu na sebe. To što trener na konferencijama za štampu "iskrivljuje sliku" se može tumačiti da staje u zaštitu svojih igrača i vjerujem da sam trener bi vrlo rado iznio prljav veš javno, ali takve stvari se ne rade. Jirgen Klop u periodu od 2016-2019 nije osvojio ijedan trofej i opet je imao puno povjerenje od strane kluba i igrača. Naravno da Ten Hag nije imun na kritike, ali ovako ispada da je jedini krivac za Junajtedove probleme.
k

kojotski

pre 23 dana

Od ovog MekKene prave novog Fergija, a tip je nula autoritet pogotovo u svlačionici Junajteda.
O

Onana

pre 23 dana

Niko ne pravi novog Fergija, ti to radiš u svojoj glavi samo da bi pljuvao. Čovek je odradio odličan posao u Ipswitchu, dve promocije dve godine zaredom, nije mala stvar. Obećava. Bio bi rizik ali ko god da se dovede je rizik.
L

Lfc

pre 23 dana

Dzaba sve,druga decenija lagano pocinje da istice.
H

Haxer

pre 23 dana

Slamka spasa bila je potencijalna prodaja 100% akcija katarskom seiku, pa da sa njim krene sve - otplata dugova, renoviranje stadiona i infrakstrukture, boljeg marketinga, novi trener, igraci, stil igre itd..kao sto je pre x godina City to zapoceo...ovako sve je ovo presipanje iz supljeg u prazno..

bez_EU4ije

pre 23 dana

Kakva oseka kvalitetnih trenera, u svim ligama. Anonimusi i početnici preuzimaju velike klubove. Nema više postupnog napredovanja: danas posle 1 dobre sezone odmah dobijaš šansu u velikom klubu, a tamo posle prvog neuspeha ide otkaz i to je suštinski kraj tvoje karijere na visokom nivou — preostaju ti Arabija i druge egzotične destinacije.
B

Bejbifejs

pre 23 dana

Rekao sam ja da nema šanse da ga ostave, niko mu nije javio da je bivši il se on samo pravio naivan u izjavama
B

Babaroga99

pre 23 dana

Ko god da dođe bice ista pesma . Ceo tim mora da se menja . Sve je trulo . Ni Gvardiola ne bi uradio nista a kamoli ovaj Pohovani
N

Nenad1246

pre 23 dana

Nek me neko ubedi da je Ten Hag lepsi, zgodniji od Ole Gunara. Ajde evo ubedite me/???
M

Mladen84

pre 23 dana

Kako mozete da napisete da nece igrati evropu? Znam da je MC u prednosti, ali realno svasta je moguce. Malo objektivnosti!
K

Kieran

pre 23 dana

MekKena je već bio u Junajtedu kao asistent, navijač je Junajteda ceo život itd. Ako ga Junajted hoće, tamo će i doći, nema tu nikakva bitka sa Chelsea-em.
Q

Qwertoslav

pre 23 dana

Sve dok se budu uzimali ovi treneri iz Čempionšipa neće biti ni čudo što su raspad. Šon Dajš decenijama držao raspali Barnli u Premijer ligi, igrao sa njima i Evropu, smene ga, dodje Kompani, ispadne glat iz Premijer lige i sad on kao novi trener Bajerna pa hahahahahahahahahahah
O

Opa Miki

pre 23 dana

Pre nego što lupiš, prvo konsultuj Google. Kompani je stigao u Barnli kad su već bili u Čempionšipu i obezbedio im je promociju i bio proglašen za menadžera sezone. Dali čoveku šansu celu sezonu kad ih je već uveo, a ne kao neki klubovi koji posle 5 kola menjaju trenere i opet ispadnu.
C

Carim9

pre 23 dana

Duljaj…
@

@@@@

pre 23 dana

Feđa Dudić!