Kuzmanović i Kačar (©Instagram FK Proleter)
Kuzmanović i Kačar (©Instagram FK Proleter)

Zdravko Kuzmanović doveo Gojka Kačara u Proleter

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.12.21. | 21:37

Bivši reprezentativac Srbije debitovao u ulozi sportskog direktora novosadskog superligaša

Tek što je stigao, a već je aktivirao bombu! Novi sportski direktor novosadskog Proletera, Zdravko Kuzmanović angažovao je Gojka Kačara.

Nekadašnji vezista, koji takođe ima utakmice u dresu nacionalnog tima, radiće u stručnom štabu kao asistent Dušanu Bajiću.

Izabrane vesti

Kačar je od srpskih klubova tokom karijere igrao jedino za Vojvodinu, a potom je u Nemačkoj nastupao za Hertu, HSV i Augsburg, u Japanu za Serezo Osaku, a na kraju je igrao za Grčki Anortozis. Kopačke je okačio o klin 2019. godine.

"Radujem se novom početku, povratku u fudbal i zahvalan sam da mogu da prenesem svoje iskustvo i pomognem našim igračima da zajedno napredujemo", izjavio je Kačar.

Kuzmanović je istakao da mu je velika čast što se Gojko Kačar odazvao pozivu da dođe i pomogne Proleteru da se podigne na viši nivo.

"Vratiti i aktivirati još jednog našeg reprezentativca je odličan potez za Srbiju i srpski fudbal, a za Proleter velika prilika za dalji napredak", rekao je Kuzmanović.

Proleter je prvi deo sezone završio na deobi sedmog mesta sa Radničkim iz Niša i Spartakom. Sve tri ekipe imaju po 27 bodova. Podsećamo, u plej-of će prvih osam, a drugih osam boriće se za opstanak.



tagovi

Zdravko KurmanovićGojko KačarProleter Novi Sad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara