Zdravko Kuzmanović (©Starsport)
Zdravko Kuzmanović (©Starsport)

Zdravko Kuzmanović završio karijeru

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.10.20. | 15:26

Tek što je proslavio 33. rođendan

Pehar Kupa Švajcarske iz 2019. godine nije mogao da dođe u gore vreme. Jer samo godinu i kusur kasnije Zdravko Kuzmanović je objavio da završava karijeru. Taj trofej ostaće mu kao jedini u vitrini.

Međutim, daleko od toga da nije bilo lepih uspomena i da Kuzmanovićeva karijera nije vredna pomena. Naprotiv. Igrao je za velike klubove poput Bazela, Fjorentine, Štutgarta, dobacio čak do Intera, u smiraj karijere nosio i dresove Udinezea i Malage. Više puta je bio na meti Crvene zvezde, ali se transfer nije realizovao.

Izabrane vesti

I sada, ni mesec dana nakon što je proslavio 33. rođendan, konačan kraj.

Dragi prijatelji, vreme je da kažem zbogom profesionalnoj fudbalskoj karijeri. Proteklih 16 godina su bili najlepše i najizazovnije, ali ništa ne bih menjao. Ostavljao sam srce na terenu svaki put kad sam igrao, ali vreme je da pređen na druge stvari. Veliki hvala svima na podršci i ljubavi. Posebna zahvalnost menadžeru Milanu Kačaru. Sad u mom životu kreće novo poglavlje. Radujem se što ću Božiće provoditi kod kuće, rođendane isto, što ću provoditi kvalitetno vreme sa porodicom“, napisao je Kuzmanović.


tagovi

Zdravko Kuzmanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara