Komentari na vest

Želela ga je Zvezda, danas ga je potpisala Herta

Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Žander nije bio promašaj. Malo je falilo da Bajernu da gol u gostima, bio je ubojit po levom boku u ofanzivi, a platio je za jedan veliki kiks glavom. Hajdin je bio okej za domaću ligu, i nikad nije dobio šansu u Evropi da bi znali da li vredan pažnje ili ne. U svakom slučaju je mogao biti od korista radi ne ubijanja Rodića. Terzić je sada bolji od Rodića, ko god ga je gledao u Empoliju to zna. Dakle, opet priče koje se ne uklapaju sa istinom na terenu.
G

Goat123

pre preko 2 godine

Tesko mi mozemo da dovedemo igraca kog hoce bundesligaski klub realno. Osim ako platimo znacajno vise, mada i to ne bi pomoglo puno. Nama treba ukidanje pravila o strancima, da bi mogli da dovodimo mlade newfirmisane strance iz juzne, i iz Afrike. Sve drugo je tesko izvodljivo...
д

д.г.

pre preko 2 godine

А кога је Звезда довела сем Драговића а да је тог хтео иоле озбиљан клуб. Пуки је својевремено одабрао енглеског друголигаша. Жандер није промашај већ жртвено јагње.
l

lalo

pre preko 2 godine

O mogucem dovodjenju levog beka i bude neka vest, ali vest o potencijalnom novom desnom beku nisam procitao ne pamtim od kad. Kao da je Gobeljic Dani Alves, uopste se ne razmislja o tome da li moze da se nadje bolji bek.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Шта нас брига. Ту је Гајић.
9

9999

pre preko 2 godine

Da li vi stvarno mislite da je on bio blizu Zvezde?
F

Fabri

pre preko 2 godine

Zelje i mogucnosti su bas dve razlicite stvari