Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

Zemun produžio agoniju neefikasnosti

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.10.20. | 16:19

IMT osvojio bod u Gornjoj varoši

Uoči uvodne utakmice 9. kola Prve lige Srbije između Zemuna i IMT-a, glavno pitanje bilo je koji će od dva tima izaći iz rezultatske krize. Na kraju komšijskog okršaja u Gornjoj varoši, ipak smo dobili najnepopularniji rezultat u fudbalu - 0:0. Samim tim, raspoloženje nije poraslo ni u taboru zeleno-plavih, niti u redovima gostujućeg tima.

Ako je za neku utehu Zemunci su uspeli da prekinu mini seriju od dva poraza, pošto su prethodno ceo plen bez postignutog gola ostavljali Grafičaru, odnosno Radničkom iz Sremske Mitrovice. Ali mnogo više plaši podatak da je Zemun sedam od prethodnih osam duela završio bez poslate lopte u protivničku mrežu i da je jedan od tri najgora napada lige sa svega pet pogodaka (isti broj imaju Dubočica i Jagodina).

Izabrane vesti

Traktoristi sa Novog Beograda, inače debitanti u drugom rangu srpskog fudbala, nisu opravdali epitet izrazitog favorita za beg iz zone ispadanja. Ekipa Zorana Rendulića nastavila je sa promenljivim partijama i šarenim rezultatima, pošto u poslednjih pet mečeva ima tri poraza, pobedu i remi. Nije još za IMT nastupio Ismael Beko Fofana, nekadašnji fudbaler Partizana i najzvučnije letošnje pojačanje.

U subotu su na programu još tri duela Prve lige Srbije. Od 15.00 sastaće se Jagodina i Železničar iz Pančeva, odnosno Radnički 1923 i Dinamo iz Vranja. Od 18.00 snage će odmeriti Borac 1926 i Radnički iz Pirota.

PRVA LIGA SRBIJE – 9. KOLO

Petak

Zemun - IMT 0:0

Subota

15.00 Jagodina - Železničar P.

15.00 Radnički 1923 – Dinamo V.

18.00 Borac 1926 – Radnički P.

Nedelja

15.00 Budućnost – Dubočica

15.00 Loznica – Grafičar

15.00 Žarkovo – Kabel

Ponedeljak

18.00 Kolubara – Radnički S. M.

18.00 Trajal – Sloga

***kvote su podložne promenama



tagovi

Prva liga SrbijezemunIMT

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara