Zenit se oprostio od Baneta Ivanovića

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.07.20. | 11:55

Srbin prezadovoljan kako je sve ispalo u Sankt Peterburgu

Branislav Ivanović je i definitivno slobodan igrač u izboru nove sredine. Posle dve i po godine se rastao sa Zenitom u kojem je odradio ugovor do kraja. Ruski klub se danas i zvanično zahvalio Srbinu na svemu što je uradio za klub i poželeo mu sreću u nastavku karijere.

Podsetio je Ivanović u razgovoru za klupski sajt kako je došao u Zenit iz Čelsija.

Izabrane vesti

„Iskreno, nisam se mnogo dvoumio kada sam dobio ponudu. Imao sam veliku želju da se vratim u Rusiju, Osećao sam se veoma motivisan i spreman da igram na visokom nivou. Prezadovoljan sam što je sve ispalo dobro“, rekao je Ivanović na rastanku.

Ivanović je od dolaska u Sankt Peterburg osvojio dve titule prvaka Rusije i jedan nacionalni kup. Ove sezone je kao kapiten proslavio duplu krunu.

„Uvek kažem da je Zenit klub koji ima neverovatno jedinstvo sa gradom i navijačima. Mnogo smo slavili ovih dana i teško mi je da izaberem gde nam je bilo lepše. Možda na stadionu jer su nam tada bile prisutne i porodice. Ali bilo je sjajno svuda. Ovo su uspomene koje se ne zaboravljaju“, kaže Ivanović.

Od Ivanovića su se oprostili i saigrači koji su istakli da im je bila čast što su igrali sa takvim fubalerom i što im je on bio kapiten. 


tagovi

Branislav IvanovićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara