Benzema i Zidan (©Reuters)
Benzema i Zidan (©Reuters)

Zidan: Jović i Benzema mogu da igraju zajedno

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.09.20. | 18:15

„Dosta je utakmica pred nama, biće prilike“, kaže trener Reala

Biće Luka Jović u konkurenciji za tim Reala i u subotu protiv Betisa. Iako se uveliko priča kako mu je Zinedin Zidan savetovao da ode na pozajmicu negde gde će igrati redovno.

S obzirom na to da je Real premijerni meč sa Sosijedadom igrao u formaciji 4-2-3-1 i da taj Zidanov izbor nije doneo rezultat (0:0), jedno od novinarskih pitanja uoči meča sa Betisom je bio da li Blankosi mogu sa dvojicom špiceva na teren, sa Benzemom i Jovićem zajedno.

Izabrane vesti

Njih dvojica mogu da igraju zajedno. Mnogo je utakmica pred nama, pa ćemo imati dosta prilika da primenjujemo različite sisteme. Svaka utakmica, svaki protivnik su različiti. Nikada nisam smatrao da Jović i Benzema ne mogu zajedno. Nikada to nisam rekao i takva opcija bi mogla da se desi“, rekao je Zidan.

Šef struke Reala nije želeo da priča o finišu prelaznog roka i najavama da bi neko, kao Jović, mogao da ode ili neko da dođe na Santjago Bernabeu.

Svašta može da se dogodi do 4. oktobra. Zadovoljan sam timom koji imam. On je najbolji i imam potpuno poverenje u njega. Bitno je samo da budemo maksimalno spremni, jer samo tada možete da nižete pobede i da ostvarujete ciljeve. Neću od kluba tražiti ništa“.

Geret Bejl je otišao, ostali su tračevi, sitne provokacije...

"Nemam nameru da odgovaram Geretu. Želim mu sve najbolje i to je sve“.

Isto tako Zidan se nije bavio ni velikim potresima u taboru najvećeg rivala Barselone.

"Ne znam baš najbolje šta se tamo dešava. Svaki klub ima neke svoje probleme, neka svoja dešavanja. Barselona je, u sportskom smislu, tim protiv kojeg ćemo se boriti za sve i svuda. I uopšte ne sumnjam u to“, poručio je Zidan.

Real je objavio spisak igrača koji će putovati za Sevilju na meč sa Betisom i na njemu je i Luka Jović.



tagovi

Luka JovićKarim BenzemaReal MadridZinedin Zidan

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara