Komentari na vest

Zidan se kockao i izgubio

P

Patuljak

pre oko 3 godine

E da mu je bio Jović u timu pa da idu po trofej.
P

Penzija

pre oko 3 godine

Ko piše ove tekstove? Zašto se ne potpiše? Da je malo gledao Zidanov Real, nikad ne bi lupio da su mu Asensio i Valverde skrajnuti i dobijaju šansu na kašičicu...
U

Usta moja,hvalite me..

pre oko 3 godine

Ne znam zašto je neuspjeh za bilo koga,pa i za Real Madrid,igrati polufinale LŠ.Možeš umisliti šta god hoćeš ali i drugi igraju fudbal.A još kad na teren izvedeš umorne veterane protiv rastrčane mladosti,male su šanse za uspjeh.
F

Firga

pre oko 3 godine

Zasluženo ga kritikuju, gura penzionere, oterao jovaru i sad je on jadničak što je bez pola tima.
G

Gost0011

pre oko 3 godine

A "Jovara" pokidao ok je bio u Realu pa ga zato oterao??? Kao što kida sad i u Frankfurtu...ili ga je trebalo pustiti 2 sezone da se prilagodi pa MOŽDA onda počne kidati ???
F

Firga

pre oko 3 godine

Jovari ništa ne fali, sad namerno forsiraju onog drugog napadača da mu podignu cenu. Ako ga otkupe sledeće sezone će lagano 25 golova da da. Što se tiče vremena u realu da su ga pustili da igra ko čovek do sad bi se prilagodio i ne bi juče ispali oz lš.
P

Plastikanjerosi

pre oko 3 godine

Setimo se samo prepostenih Plastikanjerosa i dva očigledna ofsajda kada su izbacili Bajern i kada je Vidal dobio crveni. Nista sad neka spreme milijardu evradi da pokupili sve najbolje, kao sto rade kroz citavu svoju istoriju, a drugi ako i pomisle da kupe nekoga, da bi se suprotstavili ovoj prebogatoj masineriji, sto pravi svemirski brod u toku globalne krize, odmah prozvati da plastikom. Realu je dozvoljeno sto godina da pomera granice sa transferima, mnogo je simpa Galaktikosi i te fore, a cim ih neko pobedi odmah plastika bla bla. Ali vidim da narod pocinje da uvidja ko je najveca plastika ikada, a to su Plastikanjerosi iz Madrida.
D

Djukela

pre oko 3 godine

obrisi suze mala moja
B

Bnm

pre oko 3 godine

Aha Real je plastika a ovi drugi sto trose i vise nisu??? Dobro je da znamo
p

plavac

pre oko 3 godine

ču azar nije igrač čelzija,svašta i vi pišete,dečko otišao na plaćeni odmor po španiji dve godine,ne vidim ništa sporno
g

gost baster

pre oko 3 godine

Bice Real u teskom kanalu narednih godina, kad odu Ramos, Modric, Benzema i ostali koji su nosili tim punu deceniju. Trebace jako puno vremena dok se ne pojave adekvatne zamene...
B

Beki Bekic

pre oko 3 godine

Kao sto je Bayernu trebalo da zamijeni Lahma, Schweinsteigera, Robbena i Riberya? Ne pricaj svasta, veliki su to klubovi i naci ce Real u skorije vrijeme dobre zamjene
g

gst

pre oko 3 godine

Moze da bude kao Bayern, ali je veca sansa da bude kao Barca, gde adekvatne zamene za Cavija, Iniestu i Pujola nema ni na vidiku...
K

KROJF

pre oko 3 godine

Nisam simpatizer ni Reala ni Zidana ali mora se reći ako vam je valjao kada je bio tu sa 3 LIGE ŠAMPIONA za nepune tri godine onda valja i sad.Prosto REAL KASNI sa podmlađivanjem tima.To je trebalo početi 2018 nakon treće titule igrači su istrošeni fizički psihički uzeli novac osvojili sve stigle ih godine povrede ali nisu jedini.Isto se desilo INTERU 2010 nakon 3 trofeja pa i MILANU posle 2007 LIGE ŠAMPIONA.Real je REAL i sa ovim neuspehom vratiće se ne brinem za njih.Zidan nije kriv.SPORTSKI POZDRAV
F

Firga

pre oko 3 godine

Pa ne živi se od stare slave, a ni od starih igrača
P

Plastikanjerosi

pre oko 3 godine

Od kada su uveli Var slabije im valja, pre im valjao kada ne sviraju dva ocigledna ofsajda protiv Bayerna za dominaciju.
D

Dacha Zvezda

pre oko 3 godine

Predaleko je on i stigao sa ovim timom!!! Svi na zalasku, novih nema, oni sto i treba su debeli i povredjeni... Zizu je DOKTOR!!!
L

Lupanja bez

pre oko 3 godine

Nije ovde Zidan nista kriv, mozda je diskutabilno da li je on dobar ili ne, da li je trener za Real ili ne, ali ovde apsolutno nista kriv nije. Prosto i jednostavno nije svojevoljno menjao odbranu vec zato sto mora, u veznom redu i nema opcije, Modric, Kros i Kazemiro moraju da igraju (s obzirom da je Valverde rovit, a i morao je da krpi s njim beka povremeno). Napred je covek probao nesto sa ubacivanjem Rodriga i Asensia i sta su i oni uradili? Benzema jasno je zamenu nema, sve u svemu ovaj tim Reala je svoje zavrsio, potrebne su velike promene.
V

Voja 94

pre oko 3 godine

Nauči gramatiku.
B

Bobale

pre oko 3 godine

Doslo je vreme da vise ne postoji dobar trener, jer je previse strucnjaka, sto novinarskih, sto nas gledalaca. Zidan kojem je ovo PRVA velika utkamica koju je izgubio otkad je postao trener, 70% ekipe mu je na 40-50% fizicke spreme (realno samo sredina C-M-K i Benzema su prosli bez povreda i konstantni su ove sezone). Sada svi nalaze zamerke kako je on nesto pogresio?? Vinisijus=Dembele, igra polufinale LS, a interesovanje za utakmicu mu je na nivou termina u balonu, Azar=Kaka, top5 fudbaler sveta kad je stigao, povrede mu unistile dalju karijeru. Za ovakav Real i ovo sto je postigao ove sezone je premija.
1

1902

pre oko 3 godine

Nista to nije strasno.Povrede su ucinile svoje.Iskreno mislio sam da ce i ranije da ispadnu ali eto nisu i opet su dogurali do polufinala.Idemo sad prodat par igraca i dovest njih par i to je to.Nadam se da ce Chelsea da osvoji!