Zijeh pao na medicinskim pregledima, ništa od odlaska u Al Nasr

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.06.23. | 20:53

Marokanac ipak ne ide u Saudijsku Arabiju

Propao je transfer Hakima Zijeha u Al Nasr iz Saudijske Arabije, pošto Marokanac nije uspeo da prođe medicinske preglede. Lekarska služba saudijskog kluba je ukazala na probleme igrača sa kolenom zbog čega su pregovori i definitivno propali.

Klubovi su već imali dogovor oko obeštećenja od 9.300.000 evra, a i fudbaler je ugovorio lične uslove, međutim, nije se došlo do potpisa usled ukazanih problema sa povredom.

Izabrane vesti

Zijeh (30) je zimus bio nadomak transfera u Pari Sen Žermenom, pošto su Plavci zakasnili sa slanjem dokumentacije u Grad svetlosti. Sada je delovalo da će konačno uspeti da pronađe novu sredinu za sebe, ali je sve ponovo propalo.

Marokanac u Čelsi stigao na leto 2020. godine iz Ajaksa za obeštećenje od 40.000.000 evra, a prethodno je igrao za Herenven i Tvente. Aktuelni ugovor sa Plavcima ističe mu krajem juna 2025. godine.

Engleski novinar Ben Džejkobs otkriva da je Zijeh Al Nasru, nakon što je pao testove, ponudio 40 odsto niže uslove, ali da Marokanac to nije prihvatio, pa su pregovori i definitivno propali.


tagovi

Hakim ZijehLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara