Ziješ od noćas u Parizu, čeka dogovor Čelsija i PSŽ-a

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.01.23. | 10:39

U pitanju je pozajmica...

Marokanac Hakim Ziješ (29) od sinoć se nalazi u Parizu i čeka ishod pregovora između Pari Sen Žermena i Čelsija. Iskusni ofanzivac je velika želja Luisa Kamposa da odmeni Pabla Sarabiju koji je ove zime završio u Vulverhemptonu.

Iz više izvora može se čuti da razgovori idu u dobrom smeru i da je prilično izvesno da će Ziješ karijeru nastaviti na Parku prinčeva. Njemu je minutaža značajno smanjena u poslednje vreme, a kupovinom Mudrika, Maduekea i Feliksa dodatno mu je stavljeno do znanja da je njegovo vreme na Stamford Bridžu prošlo.

Izabrane vesti

Interesovanje su još početkom januara počeli da pokazuju Njukasl i Everton, međutim Ziješ u tom času nije imao nameru da menja klub. Bez obzira što u Parizu neće imati zagarantovanu minutažu - čak mu je predočeno da će biti alternativna opcija kod Galtijea - promenio je mišljenje i rešio da nakon dve i po godine napusti englesku prestonicu.

Kako pišu Parizijen i L'Ekip PSŽ i Čelsi trenutno pregovaraju o pozajmici. Nije poznato da li bi u ugovor bila ubačena klauzula o obaveznom ili opcionom otkupu.

Ono što je sigurno, Parižani nemaju mogućnost da ga kupe ove zime jer bi time prekršili finansijski fer-plej.

Iz tog razloga francuski šampion nije ozbiljno razmatrao da pazari Malkoma iz Zenita, koji mu je nuđen, odnosno Rajana Čerkija iz Liona.

Nije isključeno da do kraja dana padne dogovor i sa Interom oko momentalnog otkupa Milana Škrinijara. Podsetimo, PSŽ ima dogovor sa Slovakom da na leto dođe, kada mu istekne ugovor sa Interom. Parižani međutim poušavaju da ubede Nerazure sa desetak miliona evra da odmah puste Škrinijara.


tagovi

Hakim ZijehZimski prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara