Brejdi se dogovorio sa novim klubom i uzeo 30.000.000 dolara

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.03.20. | 10:13

Izgleda da je Tampa Bej srećni dobitnik

Ceo svet je juče brujao o kraju jedne ere, pošto je legendarni kvoterbek Tom Brejdi posle 20 godina napustio Nju Ingland Patriotse. Vlasnik šest titula u NFL ligi diplomatski je odgovarao na pitanja vezana za budućnost, ali su ovog jutra pojavila prva informacija o daljem statusu jednog od najboljih sportista svih vremena.

NFL liga je na svom Tviter nalogu objavila da je legendarni kvoterbek dogovorio sve uslove saradnje sa Tampa Bej Bakanirsima. Navodno, Brejdi će za godinu dana, zbog benefita statusa slobodnog agenta, inkasiarti neverovatnih 30.000.000 dolara.

Izabrane vesti

Iako ima 42 godine Brejdi je i dalje poželjna roba. On je tri puta izabran za najkorisnijeg igrača lige, četiri puta je proglašen za MVP-a Superbola. Trenutno je drugi u istoriji po broju bačenih jardi (74,571), kao i po broju ukupnih pasova za tačdaun (541).
Ne znam kakva mi je budućnost u američkom fudbalu, ali znam da je došlo vreme za novo poglavlje života i karijere. Saigrači i treneri su mi omogućili da do kraja razvijem potencijal, čemu svaki igrač teži. Sve što smo postigli ispunjava me velikom radošću, lekcije koje sam proživeo sa vama pamtiću zauvek. Bez odnosa kakve smo izgradili ne bih bio čovek kakav sam danas“, rekao je Brejdi po objavljivanju odluke da napušta Patriotse.

(Foto: Reuters)
 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara