Zlatna kočija stala pred Radojevićevu kapiju: Milan Rodić na fizikalnim terapijama

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.01.24. | 17:13

Iskusni levi bek će morati da dodatna snimanja po dolasku u Beograd

Imao je stručni štab Crvene zvezde poseban plan kada je u pitanju, pre svega, rekuperacija iskusnog levog beka Milana Rodića. Želeo je Vladan Milojević, zajedno sa saradnicima, da Rodića podvrgne manjem intenzitetu rada i treninga kako bi ga sačuvao za prolećne izazove, posle hroničnih problema nekadašnjeg člana Zenita.

Nije Milan Rodić odigrao duele protiv Hlorake i mađarskog Zalaegeršega, dobio je šansu u trećem pripremnom meču protiv subotičkog Spartaka. I povredio se posle duela sa golmanom Subotičana Filipom Manojlovićem. Stradalo mu je rame, mada situacija nije toliko alarmatna.

Izabrane vesti

Prema poslednjim informacijama sa Kipra Milan Rodić trenira sa ekipom, mada ne može u potpunosti da pomera zglob ramena. Uporedo sa treninzima Milan Rodić je podvrgnut fizikalnoj terapiji u Pafosu. Po dolasku Zvezdine ekspedicije u Beograd, 2. februara, Milan Rodić će imati dodatna snimanja.

Još je rano govoriti o stepenu povrede, ali je jasno da se tokom zimskih meseci mnogo toga otvorilo mladom levom beku Viktoru Radojeviću. Momak koji se kalio u Grafičaru (2004. godište) prekomandovan je u redove crveno-belih, kako bi predstavljao alternativu i odmarao Milana Radića. Međutim, moguće je da će dobiti poverenje Vladana Milojevića u prvom prolećnom kolu protiv Voždovca.

Odigrao je Viktor Radojević četiri meča na Kipru, i ostavio pristojan utisak. Iako nema fizičke kapacitete Koste Nedeljkovića, uspeo je Radojević da upiše dve asistencije. Kumovao je golu Jovana Šljivića protiv Zalaegeršega, dok je divnim centaršutem u sudaru sa lučanskom Mladošću kumovao premijernom pogotku Šerifa Endijajea na pripremama na Kipru.

Imaće, bez ikakve sumnje, veliku šansu Viktor Radojević da tokom proleća da pokaže da li je dovoljno kvalitetan da u budućnosti postane prva opcija na levom beku. Početak obećava, mada je u kiparskim proverama bilo i manjkavosti u njegovoj igri. Pre svega kada je reč o defanzivi.


 



tagovi

Viktor RadojevićMilan Rodić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara