(©Reuters)
(©Reuters)

Žoao Feliks provocira odlazak iz Atletika: Voleo bih da igram za Barselonu

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.07.23. | 22:13

Portugalac ima ugovor sa Madriđanima do juna 2027.

Izgleda da je Žoao Feliks na sve spreman samo da se ne vraća u Atletiko!

Posle solidne sezone u Čelsiju, posle isteka pozajmice, Portugalac mora da se vrati u Atletiko, da se javi na početak priprema, jer ima važeći ugovor do juna 2027. godine. Ali, Feliks je počeo da pravi sebi izlaznu strategiju.

Izabrane vesti

I to ni manje ni više nego izjavom da želi da igra za – Barselonu! Kao da je mladi Portugalac poželeo da isprovocira navijače, a oni da pritisnu klub da mu pokažu vrata.

Feliks je te tri „sporne“ rečenice rekao u kratkom intervjuu za Fabricija Romana, italijanskog transfer „ekskluzivca“ na društvenim mrežama.

Voleo bih da igram za Barselonu. Ona je oduvek bila moj prvi izbor i voleo bih da budem njen deo. To bi bilo ostvarenje mojeg dečačkog sna“, rekao je Feliks.

Žoao prosto ne želi da radi pod dirigentskom palicom Dijega Simeonea, jer ne može da se uklopi u njegove taktičke zamisli gde je gvozdena disciplina na prvom mestu. A, Atletiko ne može da se tako lako odrekne igrača za kojeg je dao 120.000.000 evra, što je klupski rekord.

Sigurno neće moći ni ovog leta Simeone i Feliks zajedno, ako ostane u klubu Portugalac će grejati klupu. Zato je i krenuo da sebi pravi izlaznu strategiju. Videćemo da li će upaliti... 


tagovi

Žoao FeliksBarselonaAtletiko Madrid

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara