Žozeov Portugalac stiže na Old Traford sa otkupnom klauzulom od 20.000.000! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.06.18. | 20:35

Izgleda da će Diogo Dalot u Mančester Junajted već ove sedmice

Portugalac Diogo Dalot će imati medicinske preglede u Mančester Junajtedu ove sedmice i preći će na Old Traford iz Porta, javlja pouzdani Skaj Sport.

Žoze Murinjo je izašao na tržište tražeći desnog beka i izgleda da će da dovede Dalota pošto su se dva kluba dogovorila oko obeštećenja za ovog 19-godišnjeg fudbalera.

Izabrane vesti

Dalot ima otkupnu klauzulu u ugovoru tešku 20.000.000 evra. Debitovao je za Porto u februaru i već se sprema da napusti Dragao kako bi došao kod bivšeg trenera Porta Murinja.

Ovaj defanzivac je polivalentan, znao je da odigra i na levom beku protiv Liverpula u Ligi šampiona. Dalot je produkt Portove akademije i osvojio je Evropsko prvenstvo za igrače do 17 godina sa reprezentacijom Portugalije 2016. godine.

Pored Dalota Mančester je već navodno obavio medicinske preglede sa Fredom iz Šahtjora koji će u utorak potpisati ugovor na pet godina. 

Brazilac će koštati Junajted 60.000.000 evra.

Dalot je malo jeftinija varijanta, ali ako ga je Murinjo pikirao, a Portugalac je, tu ne bi trebalo da bude greške po Đavole.

Naravno, uloga Dalota biće na početku da menja Antonija Valensiju kada to bude bilo potrebno. Njegov dolazak samo će ubrzati odlazak Matea Darmijana koji bi trebalo da pojača torinski Juventus.

Foto: Action images


tagovi

Diogo DalotLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara