Zvanična ponuda stigla na Marakanu za Branka Jovičića

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.06.19. | 16:27

Kako će reagovati Zvezda?

Dve godine na Marakani, dve titule, dva učešća u grupnim fazama UEFA takmičenja. I konstantno dobre igre. Nije moglo da prođe nezapaženo, pa je tako danas na adresu Crvene zvezde stigla zvanična ponuda za Branka Jovičića.

MOZZART Sportu je potvrđeno da francuski Nim oficijelno obavestio crveno-bele da želi da kupi neumornog vezistu. O ciframa, bar zasad, klub se ne izjašnjava, kao ni o tome da li će dozvoliti popularnom Bakuli odlazak u inostranstvo. Pitanje je da li finansijski uslovi zadovoljavaju igrača i rukovodioce srpskog prvaka, ali se čini da je u ovom trenutku izvesniji njegov ostanak u Beogradu.

Izabrane vesti

Trener Vladan Milojević u minule dve sezone koristio je vezistu iz Raške u 64 zvanične utakmice, savršeno mu se uklapa u sistem igre kojim, bar proitv jačih rivala, kvari igru proitvnika, pa je dodatna dilema da li Zvezda želi da se odrekne igrača u osvit kvalifikacija za Ligu šampiona, iako istu poziciju pokrivaju još Dušan Jovančić, Goran Čaušić i novajlija iz PAOK-a, Alberto Kanjas. Mada, očekuje Zvezdu dosta utakmica na tri fornta, pa je stručnom štabu poteban što širi kadar, pogotovo u Evropi.

Jovičić je ugovorom „vezan“ za crveno-bele do juna 2021, pošto je u februaru produžio vernost posle zadovoljavajućih izdanja u Ligu šampiona i prvenstvu Srbije.

FOTO: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara