Foto: FK Barselona
Foto: FK Barselona

Zvanično: Barsino zbogom Setjenu, novi trener stiže narednih dana

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.08.20. | 20:20

Sada više nema dileme, ako je i bilo...

Gotovo - Kike Setjen više nije trener Barselone, objavio je zvanično katalonski gigant.

Bord direktora se dogovorio sa Setjenom da napusti klupu Barse. Ovo je prva odluka u nizu, a Barselona želi potpuno da rekonstruiše prvi tim u čemu će naravno učestvovati novi trener.

Izabrane vesti

Barsa nije rekla ko će biti novi trener, ali je istakla da njegovo ustoličavanje možemo da očekujemo narednih dana.

Kike Setjen je stigao u Barsu 13. januara, a tokom sedam meseci je vodio Barsu na 25 utakmica, od toga 19 u Ligi, tri u Ligi šampiona i tri u Kupu. Posle onog debakla od Bajerna realno nismo mogli ništa drugo da očekujemo nego da dođe do raskida saradnje.

Naravno, već uveliko se piše da će novi trener biti Ronald Kuman.

Mundo deporitvo uverava da je između 57-godišnjeg stručnjaka i Đozepa Marije Bertomeua utanačena saradnja i da će ugovor potpisati na dve godine. 

Mada se isprava mislilo da će FS Holandije „zatezati“ po pitanju obeštećenja, jer je Kuman vezan ugovorom do kraja Mundijala u Kataru 2022, Mundo napominje da će Barsa platiti samo simbolično obeštećenje za selektora Lala. 

Očekuju se sa njegovim dolaskom i velike promene u timu, a o svemu ste mogli opširnije već da čitate OVDE.

Posle bruke koju je Barselona doživela protiv Bajerna i poraza od 2:8, jasno je da su potrebne velike promene, tako da je Barselona i na svom zvaničnom sajtu i društvenim mrežama upravo to potencirala. Da je odlazak Setjena samo prvi korak u moru promena.


tagovi

Kike Setjen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara