ZVANIČNO: Dejan Joveljić šest meseci u Anderlehtu

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.01.20. | 14:55

Pozajmica bez prava otkupa

Novi klub za Dejana Joveljića u narednih šest meseci biće Anderleht. Kao što je MOZZART Sport to najavio, belgijski velikan je u popodnevnim časovima zvanično potvrdio, pa će srpski napadač u prolećnoj polusezoni predvoditi navalni red Ljubičastih, kojima su golovi preko potrebni da se podigli sa trenutno devetog mesta na tabeli.

Minuti su isto tako neophodni Joveljiću, koji od dolaska u Ajntraht nije uspeo da se izbori za mesto u prvoj postavi, pa mu je bila želja da ode negde na pozajmicu, gde će redovno dobijati priliku da igra.

Izabrane vesti

Srpski napadač je bio velika želja trenera Anderlehta Frenkija Verkauterena, koji smatra da mu je Joveljić idealno pojačanje za nastavak sezone. Inače očajne sezone za klub iz Brisela, koji trenutno čak nije ni na mestu koje vodi u plej-of, a o tituli da i ne pričamo.

Joveljić s menadžerom Darkom Ristićem na stadionu Anderlehta

Ajntraht, međutim, ozbiljno računa na mladog srpskog reprezentativca, što govori i činjenica da u ugovoru o pozajmici nema otkupne klauzule. Na kraju sezone Joveljić se vraća u Frankfurt, gde će ponovo probati da se izbori za svoje mesto u timu.

Joveljić je ove sezone odigrao četiri utakmice za Ajntraht, uglavnom ulazeći u igru kao rezerva.

Foto: rsca.be


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara