ZVANIČNO: Đurđević u Sportingu, pao klupski rekord - a tu je i klauzula 40.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.08.18. | 22:32

Olimpijakos zaradio 2.500.000 evra na ovom transferu

Uroš Đurđević karijeru će nastaviti u redovima španskog Sportinga iz Hihona. Srpski napadač prešao je iz Olimpijakosa koji je na ovom transferu zaradio 2.500.000 evra. Za isti novac je prošlog leta Đurđević došao u Pirej iz redova Partizana. 

Na ovaj način sprski napadač postao je novi rekorded, odnosno najskuplje pojačanje u istoriji španskog kluba. I ne samo to. U Đurđevićevom ugovoru postoji otkupna klauzula u visini od 40.000.000 evra, jer na taj način Sporting želi da se osigura u budućnosti. Inače, saradnja je potpisana na četiri godine, odnosno do leta 2022. 

Izabrane vesti

Bivši fudbaler Partizana u Hihonu je potpisao ugovor u prisustva Darka Ristića i Borisava Đokića iz agencije International Sports Office.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije danas je doputovao u Hihon, bilo je pitanje da li će uspeti do kraja dana da se završe papirologija i lekarski pregledi. Ipak, Sportingovi klupski operativci bili su veoma brzi, pa je saradnja ozvaničena.

Đurđević će u sredu održati konferenciju za novinare, a zatim će odraditi i prvi trening sa novim saigračima.

Prošle sezone srpski napadač je u dresu Olimpijakosa odigrao 29 utakmica i postigao sedam golova. Uglavnom je u igru ulazio sa klupe, a crveno-beli su inače imali sezonu za zaborav jer nisu osvojili nijedan trofej.

Foto: www.realsporting.com


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Uroš Đurđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara