Zvanično: Ešli Jang ponovo u Aston Vili

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.06.21. | 20:14

Iskusni levi spoljni fudbaler se vratio u Birmingem

Pomalo ispod rada prošli su pregovori Aston Vile i Ešlija Janga, ali klub iz Birmingema objavio je u četvrtak da je 35-godišnji fudbaler iz Stivenidža - gde je iste godine kad i on rođen aktuelni šampion Formule 1 Luis Hamilton - potpisao jednogodišnji ugovor.

Biće to drugi Jangov mandat na Vila Parku, pošto je prethodno stigao 2007. iz Votforda i zadržao se četiri godine, kada je 2011. prodat Mančester junajtedu za 18.000.000 evra. Ovo je ujedno i njegov povratak u Premijer ligu, pošto je prethodne sezone igrao za Inter, s kojim je osvojio prvenstvo Italije.

Izabrane vesti

KVOTE ZA MEČEVE EVROPSKOG PRVENSTVA

Jang je za klub iz Milana odigrao 34 utakmice u svim takmičenjima, u kojima je dao jedan gol i imao četiri asistencije. Inter mu je nudio da ostane još godinu dana, ali Skaj sport piše da je izabrao povratak u Englesku kako bi bio sa svojom porodicom. Pored Aston Viline imao je i ponude Barnlija i matičnog Votforda, ali je izabrao da se vrati u klub za koji je već odigrao skoro 200 utakmica.

Na njegovom dolasku je, piše Atletik, insistirao trener Din Smit, koji je želeo iskusnog igrača za bočne pozicije, jer klub napuštaju Ahmed Elmohamadi i Nil Tejlor.

Aston Vila je prošlu sezonu završila na 11. mestu Premijer lige.


tagovi

Ešli JangAston Vilaletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara