Komentari na vest

Zvanično: Filipo Falko u Seriji B

1

11. liga Evrope

pre preko 1 godinu

Stopirati transfer iz evropskog giganta, dozvoliti igračima samo odlaske u učesnike Lige šamiona i čuvati dostignuti renome.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Ugovor do 30.6.2023. Pozajmica sa pravom otkupa! Juče popodne završeno! Njegov trener iz Lečea ga tražio! Bez njega, ne bi imao klub i morao bi da se pojavi u Zvezdi!

Forzza

pre preko 1 godinu

SPORTSKI SEKTOR CRVENE ZVEZDE OD 18IGRAČA 2POGODI KAO POJAČANJA, SIGURAN SAM DA BI MOJA BABA BOLJE DOVODILA OD NJIH.GLEDAM JUČE LEGENDA SELTIKA SA SRPSKIM POREKLOM TOM ROGIĆ IMA I NAŠ PASOŠ SLOBODAN ONI UMESTO DA ISKORISTE TO ONO JE ŽALOSNO ŠTO RADE.DINAML ZAGREB IMA 7-8 STANDARDNIH REPREZENTATIVACA HRVATSKE A MI SAMO JEDNOG ERAKOVIĆA.E MOJ MRKELA UGLEDAJ SE NA BOLJI OD SEBE A NE DA PRAVITE LUDOGOREC OD KLUBA!
A

Avram Gojić

pre preko 1 godinu

Kako je moguće da ide na pozajmicu na godinu dana kada mu ugovor ističe za novu godinu. Al se mulja, ovo nema ni kod Kusturice na filmu.
N

Nik p

pre preko 1 godinu

Ne verujem ni za ovog kao ni za esada plavog u cvajti ! Gde je slika da je podig'o dres tamo??
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

malo li je 300 somica a dao si za njega 1.5 milion i plus imao platu od pola milke ? Zna terza da psoluje
E

Esex

pre preko 1 godinu

Falko,picini,jirka,krsticic,bakajoko,risairo,..koliko su nas kostali,sta su nam pruzili,zasto su dovedeni..evo neka odgovori onaj u inat dusmanima kad me vec proziva da sam grobar ne daj boze.
k

kopajmo zajedno

pre preko 1 godinu

jel ste to poceli da kapirate ? bravo ,pa i vreme je bilo a u ne delju svi na maru
U

U inat dušmanima

pre preko 1 godinu

@Esex. Lepo sam Ja rekao da si Bot i Grobar, zajedno sa tvojim kolegama koje sam tamo nabrojao na vest o Pićiniju. Šta tebe briga za te igrače, jel ih ti plaćaš. U svakom klubu na Svetu se pogreši sa nekim igračima. Bolje brini ti za tvoj JSD i koliko ste vi imali tamo promašaja. Dr fudbala Gospodin Terzić će biti u Zvezdi do penzije, i nastaviće sa dobrim poslovanjem. U INAT DUŠMANIMA.
G

Gost065

pre preko 1 godinu

Esex@ Sve si u pravu evo stigli novi naslednici Adolf iKalifa. U inat dušmanima samo će patikice da vire u doktora.
G

Gost84

pre preko 1 godinu

Nije dobio pravu šansu da pokaže da je igrač za Real Madrid ili bar Barselonu, isto kao i Picini, Ohi i svi ostali krševi.
2

2+2

pre preko 1 godinu

Covek ladno uzeo dve titule i dva kupa sa Zvezdom. Vise nego scih 200 igraca partizana u zadnjih 5 godina zajedno.
t

trta i mita

pre preko 1 godinu

sta ti je srbija ..Bubnes 2 miliona za ovog a dobijes jedan da 300 000 celih i niko te ne juri ,ne procesuira a na kraju sto je najinteresantnije prikazujes pozitivno poslovanje
B

BokiUSA

pre preko 1 godinu

Nije naj promasaj definitivno. Puno srece tamo i da ga otkupe koliko toliko da nas spasu...
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Auuu kakve su ovo manipulacije, mahinacije, kombinacije. Zar nije potpisao ugovor na 2 godine. Prošlo je godinu ipo, znači ostaje mu još pola godine ugovora. Kako onda ide na pozajmicu od godinu dana. Ovo je nestvarno. Prvo se pisalo da je plaćen 1.5 miliona, pa onda 1.3 miliona, pa sada opet 1.5 miliona. Tako se pisalo za Motiku da je plaćen 2.5 miliona, pa se pisalo posle 1.5 miliona. Za Garsiju je prvo bilo da je plaćen 1.6 miliona, da bi Las Palmas objavio da je plaće 2.2 miliona. Ima brdo takvih primera gde se manipuliše ciframa. Kada se samo setim koliko promašenih igrača od kada je u Zvezdi Magija, ufffff auuuu.
G

Gostiii

pre preko 1 godinu

Tvorza 😳:)
Ž

Živčonije

pre preko 1 godinu

Platili smo ga 1,5 milion,zaradio je milion,ispada da smo u minusu 2,2 miliona.I sad neka mi neko dokaže da je mnogo dati jednom Ristiću milion za platu.A kad se sjetim da smo na Terziću "zaradili" milion i po...
P

Proficap

pre preko 1 godinu

Platili 1.5 milion, na plate mu dali milion i kostao nas je 2,2 miliona? Brate, ajd molim te izracunaj mi porez za firmu tvojom matematikom, bicu prezadovoljan. Ima da te uzmem za racunovodju i dacu ti platu 100.000 mesecno, znaci, tvojom matematikom ces zaraditi oko 900.000 za 12 meseci.
P

PDK

pre preko 1 godinu

Da si procitao tekst video bi da su za pozajmicu dali 300.000 i tu ti je razlika koju decko spominje...veliki biznismenu....
t

ti gledas samo potrosnju

pre preko 1 godinu

jeste kostao mnogo 2,2 miliona al ipak dobilo se za njega 300 000
G

Gost eeeeej

pre preko 1 godinu

Dali ce neko ikad odgovarati za vagone,i vagone promasenih stranaca ????
k

kakvih bre 100 evra

pre preko 1 godinu

jaozbiljnije dajte tvorzu za predsednika ..potrosis 2 miliona dobijes 300 soma i ti si uvek u plusu !!! svaka cast , dajte mu sansu dajte da krenemo bolje da zivimo .Ovaj covek bi nas preporodio
T

To se secam

pre preko 1 godinu

Prvi mec odem na Marakanu, kad je on dosao, rekoh aj da vidim hvale ga.Neki prodor sta je vec bilo, lik jedva dobaci do gola sut.Rekoh mozda slucajnost, prodje nekoliko minuta, slicna situacija, lik puf, jedva se lopta do gola domigoljila.Kazem tada secam se kumu, ovaj bre veze nema, ni snage.On posto ima malo vise nerava za ovakve(inace za Picinija sam mu isto rekao, relao mi da sam lud), kaze pricekaj polagano.
i

igor78

pre preko 1 godinu

Kakve kršine od igrača su dovodili neverovanto
M

Miksea

pre preko 1 godinu

Na TM kaže da je pozajmica sa pravom otkupa.
N

Negde

pre preko 1 godinu

Piše da je na pozajmici koju je Kaljari platio 300000 €
h

hahaha 1

pre preko 1 godinu

Ali ne zvezdi nego Terzi.......
k

kopajmo zajedno

pre preko 1 godinu

ceo sever sada se veseliiiiiiiii jer ce da deliiiiiiii sa tvorzom ajmo sad u glas