Komentari na vest

Zvanično: Flik napušta Bajern na kraju sezone

C

Campo

pre oko 3 godine

Evo Levy-u šanse da se iskupi za mega promašaj decenije. Ovom čovjeku treba dati novac za transfere i vrijeme da radi. Trofeji i tiutle neće biti upitni
M

Monterooo

pre oko 3 godine

Sva sreca pa bajern nije tim koji uredjuje seljance iz jablanice ,bajern je nesto vise...da lewandovski nije glumio ludilo protiv mozes misliti andore izbacili bi psg...bajern je sistem masina koja uvek ide korak ispred da li je sledeci lev ili sanjol svejedno oni ce nastaviti da gaze ...trebi su samo da ostave peirsica on je igrac za ligu sampio a ovo ostalo je ne bit o bundes liga je snesna

arsenal ❤️

pre oko 3 godine

Već znamo novog selektora Nemačke repzentacije
H

Herz

pre oko 3 godine

jedina nepoznata je ko uz Šefild ide u Čempionšip.... Sve miriše na Arsenal
k

kole123

pre oko 3 godine

Niko ne spominje Lewa, nešto mislim da će on biti novi trener, poznaje odlično igrače...
B

Brko

pre oko 3 godine

Koliko moraš biti idiot pa kriviti Hasana za ovo? Flick je tražio da mu se dovedu Dodo iz Šahtjora, Mario Gotze, Werner, Havertz, Seržinjo Dest, Henrichs iz Leipziga i Emre Can. Jedino potrebno pojačanje od svih je Werner kao dobra zamjena za Lewu. Ali naravno to se nije moglo ostvariti, niti bi Werner sjedio na klupi, niti bi Bayern toliko platio za zamjenskog igrača. Jedini kiks Hasana je puštanje Perišića, igrača koji bi bio odlična zamjena za sva Bayernova krila. Već upoznat sa ekipom, trebalo ga je otkupiti. Drzak igrač koji se ne prepadne šanse kao Sane. Dao mnogo golova i velikim utakmicama. A znalo se odmah, čim je Loew najavio odlazak, da će Flick biti prvi kandidat. To je i njegova životna želja. Iskrsla mu je prilika u Bayernu, iskoristio i sve osvojio. Nema šta više ni tražit. Hasan je kiksao sa nekim pojačanjima, ali doveo je i mnogo odličnih igrača i talenata. Posljednji vrhunski posao je Upamecano. Plus, svi koji se nisu pokazali svakako su dovedeni jeftino. I dobro je da trener nije sportski direktor. Treneri se mijenjaju svako malo. Zamislite da svaki trener kupuje po svojim željama, pa koliko bi para trošili? Vidimo to u drugim klubovima, posebno engleskim. Npr. Manchester United, ekipa koju su sklepali razni treneri, od Mojesa, Van Gala... I dugo godina je United bio čisti prosjek sa preskupo plaćenim panjevima. Bayern ispuni trenerima jednu ili dvije striktne želje, npr. Pep je izričito tražio Alcantaru i dobio još par latino igrača kada je Sammer otišao, Anceloti dobio Jamesa Rodrigeza. Sve ostalo su produkti vlastite akademije i igrači koje je doveo sportski direktor ili uprava. Poštuje se politika kluba. Zato nemaju dugova.
1

1/1

pre oko 3 godine

Hasan je jedno veliko djubre

Видић

pre oko 3 godine

Бато следећи пут, могао би да напишеш неки омањи роман!
n

na ra vnoooo

pre oko 3 godine

Steta sto se zavrsi ovaj roman, mogao si jos koju recenicu.
K

Kišni dan

pre oko 3 godine

Malo ti je izgleda kisla gloova...
M

Mane123

pre oko 3 godine

Lupetas. Kormalno da.trener treba da odluci koga da ku dovedu. Trazi se od trenera odgovornost a drugi mu dovode igrace.
A

Allianz

pre oko 3 godine

Seljačina Braco otera ovakvog trenera. Od 95 sam navijač Bayerna ali ovakve propuste uprave nisam očekivao. Ista priča kao kad su Jupa smenili zbog ćelave prevare
S

Seoul

pre oko 3 godine

Ma šta nisi očekivao, pa uprava koja uopšte može da angažuje lika kao što je Braco nije baš u vinkli. Nadamo se da će Hansi ostati, kao što kaže Falk ništa nije gotovo. Isto kao i za Alabu, korejski mediji pišu da je 90 % igrač Bayerna i da je samo upotrebio recept Sergia Ramosa
N

Nindza

pre oko 3 godine

@Alijanz Ovo mora da pise neki klinac od 15 godina,a ne navijac od 95 godine kad kaze za Gvardiolu da je prevara.Gvardiola je jedini trener uz Flika koji je osvojio 6 trofeja u jednoj sezoni.I prvi kome je to uspelo.
v

vah

pre oko 3 godine

Od ćelave prevare.Neverovatno si drzak.Ko si ti, da čoveka koji je promenio moderni fudbal nabolje vise od bilo koga drugog nazivas prevarom?
@

@alianz

pre oko 3 godine

Pa da pratis fudbal i bajern,znao bi da hejnkens nije poceran,no je bajern htio napustiti sezonu prije gvardiole,al su izgubili od celzija. I rekao je ostajem jos godinu da uzmem ligu sampiona i povlacim se..a bajern je to znao i gvardiolu kaparisao u decembar..koliko pratis bajern dovoljno govori o tebi ovo sto pises a ne znas
N

Nindza

pre oko 3 godine

@@Alianz Ma to je dete od 15 godina brate ili navijac Luzerpula.Sigurno mu je Klop najbolji trener u istoriji fudbala,a Ser Aleks Ferguson,Gvardiola,Krokf itd Prevare.
T

TiP

pre oko 3 godine

Plavi Stefanovic ili Jesic insajdrr Velja Nevolja by CZ
I

Imam lud da sam papir

pre oko 3 godine

Svaka cast coveku na rezultatima, ali skoro svako pojacanje koje je trazio bilo je ciwt promasaj!!! Zbog toga je usao u problem.
F

FM

pre oko 3 godine

Polako se odmotava klupko. Kada sam tamo u januaru rekao da ce Flik biti na klupi Elfa, Klop na kraju sezone preuzima Bajern, a Dzerard stize na Enfild. Dobih brdo minusa, verovanto cu i sad, ali na kraju kad se i ove dve stavke ispostave tacne... :)

DIEGO_MILITO

pre oko 3 godine

Previse fm a
L

L

pre oko 3 godine

Znalo se posle otkaza Leva,logicno resenje.
G

Gost111

pre oko 3 godine

nagelsman dolazi i bice sve ok
G

Gosterson

pre oko 3 godine

Erik ten Hag je novi trener Bajerna poznaje klub radio je već u njemu,sa ajaksom realno nema više motiva,njeguje taj napadački stil koji odgovara stilu Bajerna i igracima pri tom nece trebati za njega da placaju obestecenje kao za Nagelsmana.Nema veze ovo sa Bracom jer on je realno pored Rumenigea i Henesa je tu samo broj da popuni i da izadje pred novinare.A Hansiju sve najbolje u karijeri jer je vrhunski trener i motivator

Mali peca

pre oko 3 godine

vidimo se na Bernabeu #florentino-perez
T

Tpb

pre oko 3 godine

Sokantna vest za sve navijace Bajerna,iskreno nisam verovao da ce ovo da se desi, ali eto...najverovatnije je ovo zbog sukoba sa Hasanom, jer Braco je Rumenigeova i Henesova poslusna figura i zato ima njihovu punu podrsku za sve sto radi. Bila je ovo neverovatna avantura sa Hansijem za ovih godinu ipo dana gde je ponovo podigao Bajern i vratio pobednicki DNK u ekipu. Nadam se samo da ce Bajern naci dostojnu zamenu za njega, trenera koji gaji isti ovakav ofanzivni fudbal kao sto su Nagelsman,Ten Hag..
G

Glupost

pre oko 3 godine

Jbg
P

Persepolis

pre oko 3 godine

Verovatno će ih preuzeti Sale Stanojević.
c

cirkus

pre oko 3 godine

I prvi korak rekonstrukcija tima (jer su kanta jelte), teranje kimiha, sanea, komana i gnabrija, uz visemesecno pljuvanje istih kroz medije. Dovesce on svoje pulene koji znaju najbolje kakva je svetinja taj dres..
G

Gost4321

pre oko 3 godine

sve su prilike da sarloa stanoje sedne na klupu bavarskog giganta
p

podesen

pre oko 3 godine

Velika greska, kao i odlazak Alkantare, sada i Alabe. Bajern je izgubio jer Kimih nije ni pola Alkantare, bez Leve, Gorecke, Gnabrija pobediti PSZ je fantastika, da su bili u punom sastavu pregazili bi ih kao plitak potok. Sada sa Upamekanom pozadi, zadrzati Alabu po svaku cenu, vratiti Alkantaru ovaj Bajern bi izgubio 2 do 3 utakmice tokom godine plafon, ovako pogresna politika ma kako to sad zvuci dovela ih je do samo cetvrtfinala ls i titule.
G

Ghost007

pre oko 3 godine

Sta je pisac hteo reci?
I

If

pre oko 3 godine

Kimih je 3 putabolji od alkantare Sta je taj alkantara napravio u liverpolu osim transfera. Tako rec za covjeka koji nije prva opcija ni u barci ni u bayernu ni u liverpolu i ni u spaniji
Q

Qyqyyq

pre oko 3 godine

Braco ce da vam donese 6 trofeja e budale strasno sta uradise
Q

Qyqyyq

pre oko 3 godine

Braco ce da vam donese 6 trofeja e budale strasno sta uradise
l

lol12

pre oko 3 godine

Novi selektor pancera
F

Fabri

pre oko 3 godine

au koja sramota!
L

Lev

pre oko 3 godine

Pa naravno, ima li boljeg da nasledi Leva.
D

Dacha Zvezda

pre oko 3 godine

Ludaci....
r

rvp10

pre oko 3 godine

Velika greska Bajerna,covek je stvoren bio za njih i njihov direktan fudbal,mogao je biti njihov Ferguson,osvojio 6 trofeja u istoj sezoni i oni mu vrate tako sto odaberu onog sportskog direktora u pokusaju pre njega.Steta,velika steta, mislio sam da to Bajernu ne moze da se desi.
D

Dachaa

pre oko 3 godine

Ocigledno ne stima nesto u bajernu tj.sukob interesa, logicno resenje Flik u DFB-u,a Nagelsman zamena najverovatnije.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Znaci kan se opredelilo za bracu pre flika... Jedino ako ima neko dobro resenje za trenera jer boljeg stručnjaka od flika je tesko naci. Barem znamo novog selektora nemacke.
G

GostPa

pre oko 3 godine

Deki Stankovic zamena