Miloš Gordić
Miloš Gordić

ZVANIČNO: Gordić na Kipru, otkup može za milion evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.08.22. | 12:44

Mladi Zvezdin golman ide na pozajmicu u AEK Larnaku

Milan Borjan neprikosnoven kao broj jedan, Zoran Popović već dokazana zamena, dok se i Nikola Vasiljević polako nameće. Sve to uzrokovalo je da 22-godišnji Miloš Gordić padne u drugi plan, pa je mladi golman Crvene zvezde rešio da minute potraži na drugom mestu.

Kako smo već i najavili, Gordić će, sada je to i zvanično, karijeru nastaviti u AEK-u iz Larnake, prvom Partizanovom protivniku u kvalifikacijama za Ligu Evrope. S tim da nije preterano realno očekivati da već u četvrtak stane među stative kiparskog tima, iako oni imaju mogućnost da jednog igrača naknadno registruju.

Izabrane vesti

U Beogradu, Gordić nije bio registrovan ni za utakmice u Mozzart Bet Superligi, pa je sa rukovodstvom crveno-belih postigao dogovor da ode negde gde će imati više prilika da se razvija kao golman.

Na Kipru će igrati kao pozajmljeni fudbaler, AEK će preuzeti na sebe sva njegova primanja, ali imaće i opciju da ga otkupi od Crvene zvezde za okruglo 1.000.000 evra. Nije obavezna, već kako rekosmo - samo opcija. Gordića je hteo i Spartak, ali su u Ljutice Bogdana odbili poziv iz Subotice.

Podsetimo, Gordić je prošle sezone kao bonus igrač sakupio tri nastupa na prvenstvenim okršajima crveno-belih.



tagovi

Miloš GordićAEK Larnaka

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara