Mirko Jovanović i Mladen Krstajić na Krstajićevoj promociji (©MN Press)
Mirko Jovanović i Mladen Krstajić na Krstajićevoj promociji (©MN Press)

Zvanično: Jovanović vodi TSC umesto Krstajića

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.10.21. | 15:59

Klub iz Bačke Topole potvrdio promenu trenera

Mladen Krstajić više nije trener TSC-a, a ekipu će u narednom periodu, do odluke o novom šefu stručnog štaba, voditi nekadašnji pomoćnik Zoltana Saba i aktuelni sportski direktor, Mirko Jovanović, saopštio je klub iz Bačke Topole.

Plavo-beli navode da su izuzetno ponosni na činjenicu da ih je bivši selektor vodio u teškom periodu i zahvaljuju mu na učinjenom za klub. Kao obrazloženje rastanka ističe se niz slabih rezultata posle dobrog starta sezone.

Izabrane vesti

"Krstajić je naš tim preuzeo u jednom jako osetljivom trenutku i zaista je postigao maksimum, uzimajući u obzir sve teškoće i ograničenja sa kojima smo se suočavali. Mi ćemo mu zaista uvek biti zahvalni. Naše prijateljstvo ovim raskidom ugovora sigurno neće biti poljuljano“, rekao je predsednik TSC-a, Janoš Žemberi.

Žemberi, takođe, smatra da je trenutno najbolje rešenje da tim sa klupe u prelaznom periodu vodi Mirko Jovanović, koji dobro poznaje igrače i način funkcionisanja kluba, kao i ambicije za ovu sezonu.

"Zajedno ćemo se potruditi da ekipu motivišemo da pruži svoj maksimum i da prevaziđe rezultatsku krizu“, dodao je predsednik kluba.

Krstajić je u TSC došao decembra 2020. godine umesto iznenada preminulog Zoltana Saba. Klub je prošlu sezonu završio na petom mestu, a u trenutku rastanka, za koji se u saopštenju navodi da je zajednička odluka, nalazi se na četvrtoj poziciji Superlige.



tagovi

Mladen KrstajićTSC Bačka TopolaSuperliga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara