Komentari na vest

Zvanično: Kejleb Zadi Seri u Vojvodini

S

Stari navijač Voše

pre 6 meseci

Jučerašnja utakmica pokazala je da naš voljeni kljub muči muku sa dve stvari: Prvo, nemamo visoke odbrambene igrače, koji dobro igraju glavom i mogu da raščiste centaršuteve, bilo da je u pitanju korner ili slobodan udarac. Drugo, Voši nedostaju barem dva kvalitetna špic-igrača koji će onakve "150%" šanse pretvoriti u golove. Tada ne bi smo strepeli da li ćemo dobiti utakmicu ili ne. Gospodo iz uprave dobro razmislite o ovome jer imate još nekoliko dana do kraja prelaznog roka. Fudbal se ne sastoji samo od igrača iz veznog reda, postoje i druge za tim važne pozicije.
R

RaleNS

pre 6 meseci

Bio sam na Karađorđu i posmatrao sam utakmicu od prvog do poslednjeg zvižduka. Pirlikom izlaska sa stadiona, ispred mene su bila dvojica vremešnih navijača. Sabirali utiske. U zaključku razgovora, jedan od njih je rekao: "Idem sad kući i čim dođem, uključiću televizor i da gladam pravi fudbal. Ovo se više ne da pratiti." Žalosno je, ali u pravu jeste. Regionalna liga bavarske jača od super lige. Tri stopostotne šanse je Vojvodina promašila. Sve postpisujem, fali 2 seta odbrane i ne dva već tri centarfora. Odbrambeni moraju da budu psihički najjači deo tima. Napadači mojraju da budu "gladni golova". Sad će neko da kaže kako to košta i kako toga nema dovoljno. Jeste, ali psihologa i vaspitača ima na pretek. Oni bar mogu da se plate dovoljno da poprave učinke koje stručni štab ne ume ili neće da vidi. Dovesti ih i zavesti rigoroznu disciplinu, pa ako klub neće da kupi, onda napraviti od postojećih. Ko ne može da izdrži, prodati, pozajmiti ili zahvaliti se. Jeste fudbal spartanski život, ali ako se neko odlučio da živi od toga, onda molim lepo. Budi jak u glavi kad radiš svoj posao u blatu i na travi.
C

Chiske1

pre 6 meseci

@RaleNS Bravo! Znam pa bar 10 slaninara koji vec godinama ne idu na tekme a od ove tekme i ja prestajem jer je bukv to sto si napisao: "Postalo je mucno" Ne mogu vise.
д

дајте

pre 6 meseci

Кабел да се играмо....
C

Chiske1

pre 6 meseci

3 komada dobili od Kabela koji je Vosina filijala...
б

баш изгледа као

pre 6 meseci

чувар традиције Војводине....
П

Прави

pre 6 meseci

Дођош...
c

ciki123

pre 6 meseci

ono što je potrebno, dodatno ubrzanje u veznom redu, a nije mi jasno zašto se dovodi centralni vezista koji se onda planira na krilu, ako je već krilna pozicija procenjena kao deficitarna. Nažalost, verovatno da bi bilo prodaje Ivanovića na leto, ali propuštena je prilika da se dovođenjem napadača kompletira ekipa. Rosić - Lazarević - Jeličić - Crnomarković - Bukinac - Petrović- Radulović - Sery - Savićević - Malbašić - Vukanović
V

Vojvodinaš ja

pre 6 meseci

Hahahaaaa
F

FkpCascais

pre 6 meseci

Ako je ovaj Seri ot poZadi, odlicno, samo ne spreda, molim Vas. Mislim, znam da nam je liga haos ali treba odrzati neki nivo barem.
а

а иза трофеј

pre 6 meseci

"Ђорђа Чваркова"
а

ако си отет

pre 6 meseci

трепни трипут...
B

Bolje

pre 6 meseci

Da su ga doveli bar na polovini priprema. Sigurno bi vezni red bio mnogo bolji i brži od puževa spiraća Zukića i Nikolića. Sad odma od sledećeg kola da Kejleb Obala Slonovače bude starter jer je u takmičenju uveliko pošto je prošle nedelje igrao protiv Grenobla u prvenstvenom meču za Kaen
d

da li ga je

pre 6 meseci

kuntic doveo?
C

Chiske1

pre 6 meseci

Od 5 pojacanja igralo je jedno! To samo u Vosi ima majke mi mile! Od igraca koji su davali golove igrala su svega dva igraca. Malbasic nije odigrao ni jednu pripremnu tekmu i on je u prvoj postavi??? Katastrofa nad katastrofama. Bandovica ili da bolje napisem Mr. Presadjena Kosa bolje sto pre da oteramo jer ovde se tacno vidi da je apsolutna neznalica. Jovanovic, Ivanovic i Mateus MORAJU igrati u prvih 11 jer su bili najbolji na pripremama a Mateus je stub sredine! Zkica dajte rusima za 2 eura kakvih milion, a UN neka zavrsi karijeru jer ovo sto on radi neide u korist tima! Nadobudni seljan jedan!
@

@Chiske1

pre 6 meseci

Idi begaj, to ti javili iz kluba? Ili si samo progledo.
A

Australopitekus

pre 6 meseci

Smorio se kad je video gde je došao
B

Babakar

pre 6 meseci

Kao i mi kada smo procitali tvoj komentar.
A

Aj ne...

pre 6 meseci

Ljudi bi trebalo da se raspitaju da li njihovo ime, prezime ima bilo kakvo opsceno značenje u jeziku države gde pristižu.
F

FkpCascais

pre 6 meseci

A koje znacenje tvoje ima?
s

samo vosa

pre 6 meseci

Dobrodošao brate, falio si danas...
?

??

pre 6 meseci

Dobro je da nije ugovor pola godine, do kraja sezone. Bar neki pomak