Zvanično: Klubovi traže od FSS dva bonusa

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.07.24. | 11:03

Odluka na Izvršnom odboru u petak

Lomila su se koplja prethodnih dana, ali na kraju je odlučila – većina.

Zajednica Superlige poslaće danas zvaničan dopis Izvršnom odboru Fudbalskog saveza Srbije u kojem će tražiti da od početka predstojeće sezone 2024/25 važi pravilo o dvojici bonus igrača na terenu.

Izabrane vesti

U poslednjih 48 sati, otkako je Odbor za hitna pitanja FSS prebacio loptu u dvorište Zajednice, trajalo je izjašnjavanje klubova. I većina od 16 učesnika Mozzart Bet Superlige ponovilo je stav od pre mesec dana da je za vraćanje granice na dva bonusa, kako je bilo pre nekoliko godina.

Partizan je ostao pri stavu da je prekasno za tu promenu i da će klubovi i FSS prekršiti propise, sa crno-belima se iznenada juče saglasio i novi predsednik Zajednice Dragoljub Zbiljić, prvi čovek FK Vojvodina, ali…

Kada se podvukla crta nakon izjašnjavanja, većina klubova je rekla – dva bonusa. I taj dopis će danas u toku dana stići na adresu FSS-a.

Za petak je zakazana sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza, na kojoj bi trebalo da odluka bude usvojena. I tako, tačno nedelju dana pre starta nove sezone, jedno od osnovnih pravila takmičenja će biti promenjeno.


tagovi

Mozzart Bet SuperligaFudbalski savez Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara