Komentari na vest

Zvanično: Kolubari potvrđena kazna, igraće u nižem rangu

Б

Блокаде барикаде

pre 11 meseci

Бура у чаши воде за сада, само мала предлетња припрема народа за време кад Партизан и Црвена звезда оду у 5. лигу и крену масовни протести уједињених навијача оба клуба који заједно раме уз раме иду гневни и траже од Уефе и Интерпола ревизију антишампионизма ка српским светињама црвених петокрака.
y

yui

pre 11 meseci

Namestis i kazne te 3 miliona ,a uzeli tipa 10 miliona .. a ovi mucenici bam druga liga
B

Bane1989Ns

pre 11 meseci

pa Spartak je prvi namestao utakmice sa sve postenim Radnikom Surdulica i Napretkom
V

VladaBg

pre 11 meseci

Najveci dokaz da su namestali je pobeda protiv Radnickog na kraju. Znaci mogli su sve vreme da pobedjuju, samo pre toga nisu hteli, i prodavali utakmice, zato ih treba baciti 4 ranga ispod
J

Jokara LA

pre 11 meseci

Zvezda Cukaricki namesteno iz 2-1 Tsc-Partizan namestena 2, Radnicki KG TSC namestena 2, Napredak namestio nekoliko utakmica, ali samo je Kolubara kriva! Bedno, sto je najgore narod, glasaci podrzavaju ovaj savez, i ovakve odluke.
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Ako se vec kaznjava trebali su da budu kaznjeni svi klubovi koji su namestili a ne samo Kolubara.
m

metalika moj dobar

pre 11 meseci

ma da bre rokaj ove sto nemaju huligane,silu i kriminalce iza sebe a ove sto hodaju po atletskoj stazi za vreme korone i onog sto nas izbacio sa EP u Djenovi ne diraj
t

treba

pre 11 meseci

tri ranga dole da idu pa nek se opamete
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Ahahahha. Napredak i Javor ništa?
O

Orko

pre 11 meseci

Prosle sezone Uefa je prijavila Novi Pazar za pet sumnjivih utakmicama sa visokim uplatama po kladionicama, ali mu nije oduzet nijedan bod! Kadija te tuzi, kadija ti sudi!
p

patuljasti zlotvor

pre 11 meseci

ja kazem trebali su zadnje kolo da puste Radnicki ...kad si me izbacio i zaje...evo vam sad nazad
I

III mesna

pre 11 meseci

Uh jaka kazna! Kaznjen je samo klub, a igraci i uprava napunili dzepove, em prodali utakmice, em zaradili na kladionici! Bas su se potresli mnogo sto je Kolubara ispala, oni odose dalje.
Z

ZoranR

pre 11 meseci

Nisu igrači prodali. Uprave se dogovore da sledeće godine prepuste obe utakmice, i možda još po nešto.
r

replika

pre 11 meseci

kako klub može da namesti a da igrači ne učestvuju u nameštanju ?
N

NekaVisiPedro

pre 11 meseci

Srž problema:"Bodovi su oduzeti samo Kolubari, dok su Spartak i Mladost GAT prošli samo sa finansijskim kaznama." Da je pravde, leteli bi svi, bez pardona. No, navikli smo se već na ovakvu državu, sa sve selektivnom pravdom. Srbija - zemlja čuda i apsurda.
V

Vaskezzz

pre 11 meseci

Opet bez ikakvih dokaza! Ko je uzeo novac i od koga? Koji igraci Kolubare, i koji clanovi uprave su se kladili protiv svog tima? Svuda u Evropi se kaznjavaju pojedinci, ovde nijedan jedini dokaz nisu izneli. Danas je bar lako utvrditi ko je izvrsio velike uplate u stranim kladionicama.